Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Aug 17, 2019
    nelucsfnao

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Noen (som har besøkt henne) som vet hvordan høflige menn kan få kontakt med henne?
  • Apr 24, 2019
    oddioctbsa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hun tar aldri telefonen. Svarer aldri på meldinger. Skjønner ikke hvorfor den samme annonsen ligger ute år etter år.
  • Nov 18, 2016
    ddumstzghh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • Oct 21, 2016
    ddumstzghh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • May 12, 2016
    qtncfenyai

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Dette er noe av det beste jeg har opplevd. Når jeg kom inn døra ble jeg helt lamslått, ho som møtte meg i døra var noe av det peneste jeg har sett! Ho var enkel å få tak i på telefonen og veldig informativ. Praten gikk lett og når det kom til sexen så var den helt sinnsyk. Måten ho slafset i seg pikken min på og pratet til og med meg var bare magisk. Jeg vil si at dette er det beste innen eskorte jeg har opplevd.Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke betalte for mer enn 30 min! Ikke noe rush med å få meg ut døra heller. Ho var utrolig flink til å få meg til å føle meg bra! Behandle ho fint så får du det sinnsykt bra!
  • May 05, 2016
    eyzqjfmcwh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hun oppfyller ikke det hun lover i annonsen:( Det står d at hun gir Gfe med kos og kyss. Ellers er blow job veldig bra.
  • Feb 20, 2016
    xqqjzjahry

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    hvorfor har hun deaktivert brukeranmeldelser ?
  • Nov 04, 2014
    eberbtoabv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Alexandra er en virkelig hjerteknuser. Holder avtaler og leverer sakene med stor innlevelse. Hun er blond med blå øyner, herlige former og en silkemyk hud. Lett og prate med og smiler med godt humør hele timen. Anbefales !!
  • May 06, 2014
    fugpkjaqaf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Vært hos henne mange ganger. Hun er super. Fantastisk. Så utrolig trivelig og ærlig. Både puppene og OWO er fra himmelen. I dag var det en trønder som er god på ski som kjørte i fylla og kræsja sin Audi,
  • Jan 18, 2014
    wyidyrnvjz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Besøkte denne skjønne damen i drammen da :) WAOW For et treff, her for du virkelig det du ser på annonsen, også de deilige PUPPENE, namm namm, må så garantert besøke henne igjen. Annbefaler henne på det sterkeste gutter vært vær enste kr
  • Jan 08, 2014
    zbgzeethey

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hun har mer eller mindre den samme teksten i annonsen som lena (45027318). men har fått seks gode kritikker. er det noen som kan bekrefte at dette er ekte saker? vil gjerne besöke de puppene :)
  • Oct 10, 2013
    akebrett

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    De nye stjernene kommer på det nye tlf hennes :-) Se under / søk på nr 98090737 New stars comes under the new number 980 90 737. I was visit Alexandra yesterday i got exelent experience :-) I got super OWO, warm body lots off good Kissing, and Much fun :-) I will be Back this girl is awsome, but remember the new number same girl.
  • Oct 10, 2013
    akebrett

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Alexandra skuffer ikke, her kommer jeg og får det jeg spurte om :-) Topp topp veldig veldig bra GFE og masse god kryssing, god hygiene og alt :-) Skal garantert tilbake hu hadde en venninne der også nydelig spansk dame, så blir dobbel trouble :-) Kos og klem gleder meg :-) English: Was on a visit to Alexandra yesterday i got topp service from you 3 i deffenty coming Back to visit :-) hope you give me the same pleasure :-) Your boobs are magic. Kliss kliss from your friend B