Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Mar 18, 2021
    lptwfnozr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hu hadde samme bilder rundt år 2000, og tør ikke tenke på hennes egentlige utseende nå. Gammal kjerring eller fin rundt 50? Håper noen kan fortelle henne at hun må få nye bilder for å bli troverdig. :-)
  • Mar 14, 2021
    izmbbpeydy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hyggelig og i møte kommende dame. Høy og flott selv om bildene nok ikke er helt nye. Pratsom og det gjør det trivelig og behagelig. Berøring vennlig i motsetning til andre Dominaer. Fikk føle mye av utstyret hennes og det var spennende og artig. Var ikke så nøye på tida.
  • Jan 16, 2020
    ekcjxmdzbd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Møtte denne dama i Oslo, alt som var avtalt ble gjennomført. Men det var noe keitete. Ho var hyggelig og alt, men vil bare si at alderen er lang ifra riktig. Stedet var skittent og tipper ho er iallefall 20 år eldre en hva annonsen tilsier. Og berøringsvennlig er hun ikke.
  • Oct 25, 2019
    onhfvmicla

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Noen som har nylige erfaringer med Mistress Charlotta? Ser at hun har fått gode tilbakemeldinger tidligere, men siste vurdering er over to år gammel, og jeg er usikker på om de tidligste vurderingene faktisk gjelde henne. Er bildene på annonsen representative? Stemmer alder sånn noenlunde? Blir skeptisk når bildene i annonsen ikke er validert, og annonsøren har sperret for anmeldelser...
  • Sep 15, 2017
    cbniwkpmiw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Nytt møte med denne herlige kvinnen. Kom 5 ganger på 2 timer. Superdeilig når hun rir deg og man kan suge de deilige puppene hennes idet orgasmen kommer.
  • Aug 12, 2017
    ctotvpvzfd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Besøkte Charlotta for noen dager siden. Ekte bilder. Sentral leilighet, lett å finne frem.Utførte tjenester som avtalt, testet grenser med sounding, brystklemmer med lodd, wet etc. Alt i alt en finn opplevelse. Litt vel pratsom under seansen, men kan tenke meg å besøke igjen. Kr 2000 for en time.
  • Mar 18, 2017
    wdxxotscut

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Deilig fitte som overgår alt, anbefales på det sterkeste. levde ut mine fantasier med denne vakre sexy kvinnen
  • Nov 07, 2016
    qusylkkmpa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Nytt deilig knull med denne flotte damen
  • Aug 17, 2016
    hhimdvphyv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    beste fitta som finns
  • Mar 13, 2016
    ckiyqnkcvc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Har nok en gang vært hos denne fantastiske skapningen. Hun knullet meg med dildo samtidig som hun sugde kukken min til jeg kom i en herlig orgasme. etterpå stoppet hun ikke men ville ha kukken min i den deilige hårete hullet sitt knullet henne til vi begge kom i en herlig orgasme deretter var det suging til hun igjen fikk den opp og stå. hun er naturlig kåy og får aldri nok kukk
  • Feb 01, 2016
    ckiyqnkcvc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Wow for en herlig jente, hun knullet meg med strapon mens hun runket kukken til eg kom som et uvær, etterpå var det knulling og suging i flere stillinger denne jenta er skikkelig kåt og for en herlig mus og delige nydelige pupper og suge på.
  • Feb 01, 2016
    ckiyqnkcvc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Her kan du leve ut alle dine fantasier med ei skikkelig kåt dame som liker og knulle deg i senk.
  • Oct 22, 2015
    toavkntnct

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Jeg har besøkt denne skjønnheten mer enn 10 ganger og aldri gått derfra skuffet. Selv ikke på en dårlig dag. Her kan du realisere de fleste fantasier. Nå er det over et år siden jeg var der sist, men jeg tviler på at hun har rukket å bli 45 år.
  • Oct 21, 2015
    hhmmlhpczt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Joda, bildene er ikke helt nye, men hun er fortsatt ikke langt unna, så for meg spiller det ingen rolle. Å påstå at jenta er minst 45 er bare tullprat. Jeg skjønner ikke hvilken glede noen har i å slenge dritt uten å vite hva de snakker om.
  • Sep 14, 2015
    lihiuvefko

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Bra .... skikkelig fin og hårete fitte med naturlig deilige store pupper som danser foran deg når du blir ridd.
  • Apr 14, 2015
    ikdcnljgns

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    For all som liker et skikelig godt hårete knull.
  • Apr 05, 2013
    viwcglbhnq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour