Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Nov 01, 2020
    ihqzapjdtk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Var på besøk tidlig en morgen. Fantastisk å starte dagen med et besøk hos denne dama.


    Dette er en helt nydelig dame. Fikk det ønsket meg og kommunikasjonen i forkant var ryddig og fin.

    Anbefales på det sterkeste.
  • Dec 09, 2019
    lfqcqlexax

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Lucy er ei skikkelig deilig hore, virkelig alder 62, men dette er et ludder som kan sakene sine og som samtidig er veldig hyggelig. Rågod på prostatamassasje, og du får fingre og klå så mye du vil på de digre pattene hennes, og suge dem også. Utrolig deilig å puppesuge ei gammal bestemor, og best av alt: Du får pule ho også. Trang og fin fitte, bare å kjøre kukken i ho og dunke på til spruten står. Hu liker å få seg pikk, blir god og våt. Må være en drøm for sprengkåte og uerfarne attenåringer som er litt skremt av stramme pornobabes på 25. Her er det bare å knulle og nyte horekjøtt av årgang 1957. Denne supre veteranhora kan virkelig kunsten å tømme pungen, så fyll ho opp!!
  • Jul 26, 2019
    iazxpbhnzo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Luci er ei deilig bestemor på 62, et kjempekoselig ludder som masserer, runker, suger og knuller. Perfekt å besøke hvis man vil nyte et realt støkke mørkt erfarent horekjøtt, ekstra digg at hu har så store og herlige tunge patter som du får suge og kna så mye du vil. For oss som liker å pule eldre damer nå og da som en avveksling fra horetisper på 20 - 30, er hu rett og slett topp. Favoritten er å kjøre hu i misjonær mens hu holder hardt rundt meg til kukken spruter dypt inni hu (med cover selvsagt). Kort sagt et fnask som kan sakene sine.
  • Jan 28, 2017
    nmgaryfbaz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Deilig og fyldig hore, er 60 år og en virkelig gilf. En drømmedame for unge og uerfarne gutter, tror denne anmelder som er i førtiåra. Sprengkåte attenåringer med full pung, men som er nervøse og usikre, har prestasjonsangst og ikke tør besøke pornobabes på 25, kan slappe helt av her. Etter en god massasje kler hu seg helt naken, og man får kna og suge pupp så mye man vil. Herlige store og tunge patter. Så er det på med dong, hu setter gjerne på med munn og suger veldig bra. flink til å ri også, hu er trang og god i fitta. Aller best å ta hu i misjonær og få hu til å holde hardt rundt deg når du spruter, da er det utrolig godt. Ei bestemor som veit hvordan stive pikker skal tømmes, og skikkelig koselig også. Virker som hu liker å få seg kjøtt mellom beina.
  • Jun 14, 2016
    wdhkqkcmdu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Ei deilig bestemor, trur hu er 57. Veldig flink til å massere, og flink med prostata. Store tunge pupper, hu kler gjerne av seg under massasjen. Du får pule hu for 900. Trang fitte, og er med på leken. Flink til å suge, men ikke OWO. Ganske dyktig til å ri, synes det er best å knulle hu i misjonær, da er det ikke lenge før kukken spruter. Er også flink til å runke. Pleier å suge brystvortene hennes lenge og vel da jeg har en liten fetisj på å puppesuge eldre damer. Også viktig at hu er ei veldig snill og hyggelig hore, en koselig mama som liker å tilfredsstille gutter og menn.
  • Mar 31, 2015
    zvonmykloe

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Ønsker dere en fin avkobling med god behandling til en gunstig pris, så er dette en topp dame.Dette er min favoritt massør:)
  • Nov 15, 2014
    ajipwcfacn

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Har vært hos henne ca 4-5 ganger. Blid, hyggelig og imøtekommende. Begynner med en avslappende oljemassasje. Prater ikke og lar deg slappe av og nyte det. Under massasjen er hun stryker hun anus og ballene og leker lett,etterhvert blir det større forkus på anus og hun rekker rundt for å stryke penis. Legger deg på magen og masserer lett , deretter er det spm om "ekstra". 400 for happy end, 500 for CBJ,og 900 for full pakke. Tilsammen 1300 hvis du ønsker det.
  • Nov 25, 2013
    cjljhigmtm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Enig med forrige. Null massasjekunnskaper og rett på erogene soner. Men dem kan hun behandle. God valuta for 400 kroner. Selv om hun ikke har utseendet med seg - er vel i 50-årene. Men vær obs på at laptoppen hennes står med kamera mot sengen og hun passer på at den står riktig vei. Hun kalte seg Lucy før .
  • Nov 20, 2013
    rkxpxduppk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ser det er litt varierende oppfatning av henne. Liker du ikke bildene, så la vær å dra dit. For dere som drar, kan dere vente følgende: Damen er svært hyggelig og imøtekommende. 1 time massasje for 400, happy ending + 300 (hun er flink!) og sex for + 900. Jeg har vært hos henne flere ganger og selv om hun ikke er den beste massøsen jeg har vært hos, er hun en av de bedre. Intimmassasjen er suveren! Og hun er deilig og trang om du velger å knulle henne. Virker som hun liker det også, er naturlig våt. Leiligheten ligger fint til, diskret og sikker adkomst. Jeg treffer henne fast, hun oppfyller alle mine behov. Søker du en glatt og pur ung Barbie, er hun ikke for deg.
  • Jun 22, 2013
    tjptumqrxq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Eleme var et ok møte. Litt lubben deilige pupper. Rosa fitte liyste fra mørk hud. Dusjet før og etter. Ok massasje. Ikke proff, men ok. Litt mye baby-olje. Massasje, suging (litt uten kondom før den ble satt på) og knulling (med kondom), for 1 time - 1300,-
  • Jan 07, 2013
    jrdquwyifv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Nov 21, 2012
    jrdquwyifv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Ikke enig med forrige anmelder. God massasje og generelt god behandling. Anbefales om du vil ha en veldig behagelig time.