Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Feb 23, 2021
    ffehzqo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    @fzygzslaix

    Kjære deg, hvem er du til å diktere HVA en eskorte kan og ikke kan ta betalt i pris. Betaler du regningene hennes, støtter du henne.. hvis en eskorte velger å ta BETALT 10 000 kr I timen er det HENNES valg. Hvem er du til å DIKTERE pris.
    I min opplevelse er det KUN fattige menn som klager på pris.. har du ikke RÅD finnes det 2000 - 3000 eskorter å velge mellom, i alle prisklasser. Hell på Tinder trenger du ikke å betale et ØRE. 😛

  • Feb 22, 2021
    fzygzslaix

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    4000 for en time.
    Ingen i dette yrket er verdt den prisen.
  • Jul 10, 2020
    seggfkpoql

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Har besøkt Sara 4-5 ganger i en 3års periode. Som noen her skriver så er hun ingen supermodell, men jeg mener hun er naturlig pen. Det er ikke sånn at man sliter med å få ståa. Den kanskje beste BJ har jeg trolig fått av henne hvor hun sugde meg i over en time i et intenst tempo. Ble overrasket at det finnes sånne jenter som klarer å holde ut så lenge. Det beste av alt er at hun tar ladningen i munnen. Pirrende også at hun snakker dirty og på språket sitt (trolig estisk). Hun er kanskje ikke den mest aktive jenta i senga, men tåler lang og hard knulling sålenge du er den aktive. Det som forundrer meg akkurat som forrige anmelder er at hun har gjort comeback og skrudd opp prisene kraftig. Man kan få så og si samme service som hun tilbyr hos andre men for halve prisen.
  • Jul 09, 2020
    lpdpxlopof

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Sara. Bilder stemmer med profil.
    Damen ser helt ordinær ut, ikke noe wow faktor.
    Men om du liker å bli sugd godt og dypt så kan hun anbefales. Hun tar sæden også i munn.
    Vet ikke hvorfor hun har skrudd prisene så kraftig opp nå, for hun skiller seg ikke ut fra de andre. Så bra er hun ikke.
    2500 for 30 min, 3500 for 1 t.?
    Da bruker jeg heller tid og penger på noen andre.
  • Nov 12, 2014
    idadogybix

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ekte bilder! Suger den helt inn og svelger alt! Luktet utrolig bæsj i hele rommet! Kastet nesten opp av lukta! Hun er ganske robot, suge deg tom fortest mulig!! Fitta er utrolig romslig, like greit å ikke putte den inn der :-(
  • May 30, 2013
    ywvoincfrp

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Nov 23, 2012
    dmcbmyzirl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Nov 13, 2012
    nzrsctkmur

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Sep 04, 2012
    quxiaaoham

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • May 14, 2012
    sbjjcxvtoe

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Apr 29, 2012
    zddpiqdpyk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Apr 29, 2012
    zddpiqdpyk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour