Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Apr 30, 2019
    yokkdnfsay

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hvis bildene er av henne, er de minst 10år og 20kg siden. Hyggelig dame som tar den i rompa.
  • Nov 27, 2018
    qpnlokprot

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    god girls))
  • Dec 29, 2015
    gluzyzhnic

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Så heldig og treffe henne igjen. Nesten 1 år siden sist. Hun er sexy og morsom. En person du ikke glemmer. Hun ga meg en fantastisk blowjob. Og var naturlig våt. Ei herlig bollemus. 1 time hos henne er ikke nok. Hun ga alt av seg selv. Renslig og lukter godt. Bruker kondom men var super deilig. Blir nok flere møter med henne. Og hun så ikke på klokka. Finst ikke mange jenter som henne. Naturlig og frisk jente. Gleder meg til neste gang.
  • Feb 11, 2015
    bqhcipkajl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Herlig jente som gir deg det du trenger. Veldig bra blowjob. Morsom og inteligent. Det blir nok flere treff hos henne. Er nok litt eldre en det som står i annonsen men det gjør ingenting. 2 timer ble til 5. Langt mellom damer som henne.
  • Sep 03, 2014
    grajxsbfax

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Lana er en høy, mørk og vakker dame. Hun er vennligheten selv og gjestfriheten hennes er utrolig. Overhodet ingen stress med klokken, var der nok over 2 timer. Hun gir en himmelsk owo, og veldig kosete mens hun kysser deilig. Jeg har ingen kanon mellom beina og hun føltes trang. En sjeldent bra dame, vis henne respekt og ta godt vare på henne! Æøå.
  • Nov 09, 2013
    trqkglntxb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    helt grei dame men ikke i nerheten av bildene og mye eldre. Har også tre profiler som ho bruker anbefales ikke.
  • Nov 07, 2013
    vrubdxrjdy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Ei koselig jente, som oppførte seg veldig bra. Merket hun var ute etter at jeg skulle ha topp nytelse, noe hun fikk til. Bildene er nok av ho, men kansje noen år gamle, å noen kilo siden, men bra dame:) Hun ga virkelig av seg selv... Eneste minus for min del er nok at hun luktet litt vondt nede, men pikken har jo ikke nese;) Hadde besøkt ho igjen:) Heia Start og død ulv:)
  • Nov 02, 2013
    xybyxtosnj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bra dame med godt humør.