Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Apr 16, 2020
    wwprhiwlcm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Vi eskorte setter høy prisen for unggå a treffes typen som deg.??J
  • Feb 22, 2020
    wroptrhy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    En morder går fri, drittsekken spilte ''syk'', slapp å sone og ble forbausende nok frisk like etterpå og sneik seg unna straffa. Blir man frisk nok til å slippe ut av galehuset er han vel frisk nok til å sone også???
    https://forum.kvinneguiden.no/topic/1272890-galinas-drapsmann-satt-fri-og-er-på-tinder/?fbclid=IwAR2PjFFlAva9fR2PmyrjEH4tVm_iw3CPiXIYcxM-0DSOn8_mE25sjBikep8

    https://twitter.com/lilithchristine/status/1120990354445164544?lang=en&fbclid=IwAR2pY3OVmuXo1mjYeNP6G1WLTeOTGSza51xpirNyQdu2fvsCVlS46FbihGo

    https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/GWBAl/doemt-til-18-aars-fengsel-for-drapet-paa-galina-sandeva?fbclid=IwAR07sv3K2zjgNZX1BzcqXOPsmQuI4vF_jHH3IOTawfT6bHVd__pQslQvYTo

    https://www.instagram.com/leifkb/?fbclid=IwAR09p-pautr4FTQc7ciO_1PUaVHGPmdKgKaPrvUhpCllcoTIR5FbcZpyww8
  • Jan 02, 2020
    hplmysdkar

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    ADVARSEL, EN MORDER GÅR FRI !
    https://forum.kvinneguiden.no/topic/1272890-galinas-drapsmann-satt-fri-og-er-på-tinder/
    https://twitter.com/lilithchristine/status/1120990354445164544?lang=en
    https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/GWBAl/doemt-til-18-aars-fengsel-for-drapet-paa-galina-sandeva
    https://www.facebook.com/Leifb
    https://www.instagram.com/leifkb/
    Drittsekken spilte ''syk'' og slapp å sone, nå er han ''frisk'' og slipper unna, om man ''blir frisk'' burde det være en selvfølge at straffen må sones !
  • Nov 22, 2019
    iiuiszdxdy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    ocmixymtdu skriver.........men jentene er jo ikke dumme, det er menn som er stokk dumme som gidder å betale overpris for mer eller mindre overvektige jenter, bare for at de kan snakke norsk. Takke meg til ei slank og fin, hyggelig, ung jente fra østeuropa som ikke er manisk selvopptatt. Dumme menn driver opp prisene, mens jentene ler hele veien til banken. Jeg kjenner ikke Henriette og kommer aldri til å møte henne heller, ikke er jeg lei meg for det heller. Jeg har møtt så mange av de rimeligere som ikke synes å hate jobben til de grader at de MÅ ha 3 ganger pris for å gidde. Ei normal lønn er ca 2000 kroner dagen, før skatt. Det blir jo helt mongo å blande inn flypriser, akkurat som det er gratis å fly fra Leningrad.....og korttidsleie er dobbelt eller tre ganger så dyrt som å bo fast i Oslo. Noen av de beste har vært de som tok 500/15 min, noen med OWO inkludert...........Skjerpings gutter, samhold, samhold !
  • May 26, 2019
    xlsomrukaf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    KatherineBBW - oslos beste blowjob: Har hørt rykter om at hun drikker både sperm og piss. Kan noen bekrefte at dette stemmer. Har tenkt å prøve henne.
  • Feb 22, 2019
    slvjwfofjt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Kanskje vi endelig kan stole på validerte bilder? :)
  • Nov 10, 2018
    ahvcwymvah

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Ingen anmelderser på mange dager. Noe som er feil her??
  • Dec 20, 2016
    uhhyqfmssz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Rago71: Det høres helt fantastisk ut. Dessverre er annonsen offline :-( Hvor i landet var dette?
  • Apr 09, 2016
    hinukmumas

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Hvorfor detter realescort så ofte ut??
  • Jun 30, 2014
    nhqkzdlwqw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    i dag hadde jeg en ganske annerledes opplevelse. Jeg vil ikke linke til annonsen hennes for jeg ønsker ikke at hun skal få problemer. Jeg fikk besøk av ei nydelig mørk jente hjemme. Hun var smilende og kjærlig... Hadde en deilig formfull kropp med store deilige pupper... Vi kledde av oss og jeg koste med puppene hennes, men merket antydning til et eller annet, så jeg begynte å prate med henne istedenfor.... Spurte henne ut litt. Hun fortalte om seg selv og familien sin... Om hvordan hun sendte penger hjem til dem... Hun innrømmet ikke at noen truet henne eller familien hennes. Det viste seg at hun bare var 20 år... Ikke 24 som det sto i annonsen... Hun hadde kommet hit via Hellas og Sverige.... Dere... Dette er unge flotte jenter som antagelig blir truet til å reise til Norge for å gjøre denne jobben... Hadde de enda fått beholde pengene selv, men de er det noen jævla kødder av noen bakmenn som tar... Jeg fatter ikke at dette kan være så vanskelig for politiet... Alle vet at de holder seg på Budget hotel... Det er jo bare å overvåke for å se hvem som henter pengene? Jeg forklarte henne at det finnes folk som kan hjelpe henne og ga henne nr til hjelpetelefonen... Det er bare så synd at det hjelper så lite når politiet bare er ute etter kundene... Bakmennene går fri og straffer familien hennes hjemme