Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Apr 17, 2021
    xtsyoskfym

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Vad är detta för någon 2 annonser på viken och två på vestfold dom flesta med stängd anmälan öppnar nya hela tiden någon som besökt?
  • Apr 16, 2021
    qcekmxyni

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt henne mange ganger tidligere, elsker å komme på besøk til henne å få masse kos og få tømt meg skikkelig i den varme musa hennes. Det eneste som drar ned er att glufsa begynner å bli litt slapp, klemmer ikke så godt rundt pikken lenger dessverre, og att jeg måtte på en antibiotika-kur 3 uker etter møtet vårt, heldigvis hadde jeg ikke feid over kona før jeg fant ut dette. Hehe
  • Apr 14, 2021
    qxuphqgmqj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Min venn tok en kveldstur til denne jenta etter å ha avtalt tid og tjenester. Var nok en smule skeptisk da det ikke var mulighet for å skrive anmeldelse på RE men tok sjansen likevel.....og det angret han ikke på! Dette er en skjønnhet fra øst som er vakker, behagelig, imøtekommende og noe av det beste til å utføre BJ! Jenta er akkurat den man ser på bildene, ikke noe fotoshop her! Naturlig meget pen! Om man skal være kritisk, så er kanskje puppene noe "hengende" men du verden, de var supervakre og passelig store! Strøken kropp og et vakkert ansikt! Hun tillater det meste bare man blir enige på forhånd! Ingen mas og kjas om extra. Alt i alt en superjente som min venn absolutt kommer til å besøke igjen..... Innkvarteringen var også fin i en ren og pen leilighet på Grunerløkka
  • Apr 14, 2021
    efrmjebzbx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Noen som har prøvd. Kunne tenke å prøve.
  • Apr 11, 2021
    juqwmyxu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt denne dama mange ganger, hun er dessidert den peneste og diggeste jeg har pult, kjempe deilig fitte, fin å se på, god å pule, våt og klar for kuk, elsker att hun ikke er kjempe trang, har veldig stort stell, så er en fryd å knulle en dame som klarer å ta hele kølla. Har aldri brukt kondom hos henne, og hun elsker å bli fylt med sæd. Tror aldri jeg har kommet så mye inn i en dame noen gang. Har besøkt henne 5-6 ganger, og jeg skal besøke henne minst 20 ganger til! Anbefales virkelig om du vil knulle ei som kunne vært pornostjerne.
  • Apr 05, 2021
    farlqgfgi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jaya. Avtalte 69..knull 30 min..OK.til svar. Når jeg kom på tiden.var det mas om att tjenesten kostet 2000.kr. Det jeg skulle betale var bare et runk. Viste mld. Ok.guffet på. Kunne ikke vente til jeg kom i fitta. Runket meg tom å ute før 15.min.var ikke pen..feit. Det dårligste service jeg har fått.
  • Mar 25, 2021
    rbgotqvd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var trasige greier, betalte for 1 time(2000kr) etter 15 minutter ville hun bli ferdig, klaget på at det tok for lang tid, fikk nesten ikke røre noen ting. Mulig hun er flink til å massere men escorte delen den er elendig.
  • Mar 23, 2021
    yqxfohcrkw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Går under norske Mia. Snakker norsk, men ser ut som en sigøyner. Var drita full og fitta hennes stinket. Tar 4k for en time, verdt max 500. Veldig skuffet
  • Mar 18, 2021
    ebgacssoqd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en fantastisk jente. Jordnær, ikke noe tull med det ene eller andre. En sexy jente med myke deilige former, store ekte pupper, deilig fitte, som smaker og lukter godt, og for ikke å glemme den deilige og trange rompa hennes. Hun er utrolig flink med det hun gjør, men om jeg skal trekke frem mine favoritter, må det være kyssingen, sugingen og rompesexen. Hun har en egen evne til å få meg til å slappe av. Behandler du henne fint er hun utrolig snill. Innen for hennes grenser er det ikke et nei å få. Nå gleder jeg meg bare til neste besøk hos favorittjenta mi.
  • Mar 14, 2021
    izmbbpeydy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig og i møte kommende dame. Høy og flott selv om bildene nok ikke er helt nye. Pratsom og det gjør det trivelig og behagelig. Berøring vennlig i motsetning til andre Dominaer. Fikk føle mye av utstyret hennes og det var spennende og artig. Var ikke så nøye på tida.
  • Mar 09, 2021
    ufvbyztgm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Når jeg besøkte denne dama så spurte jeg henne om jeg kunne binde henne fast i senga og bruke ho skikkelig. Vi blei enige om prisen og jeg hadde det kjempegøy. Ho var med på alt jeg ønska meg og det var ikke lite. Løp og kjøp.
  • Mar 06, 2021
    esasmwtrdg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Har ikke prøvd, men for et år eller to siden var det en annen annonse som brukte de samme bildene. Den annonsen ble rapportert som svindel av to personer på denne siden.
  • Feb 22, 2021
    fzygzslaix

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    4000 for en time.
    Ingen i dette yrket er verdt den prisen.
  • Feb 21, 2021
    iwwbivqhql

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det siste året har utvalget av eskorter i Kristiansand vært heller kleint, dog med et par unntak. Jeg oppfattet at "Seng" tilbød massasje med happy ending i form av sex. I tillegg var prisen for 1 time absolutt rimelig i forhold andre.
    Jeg møtte henne tidlig på formiddagen, antakelig som første kunde i byen. Nå er ikke bildene i annonsen spesielt informerende, men jeg tviler vel på at bildene er hennes.
    Jeg fikk en god massasje som ble avsluttet med sex. Da hun tredde seg ned på meg kom det et deilig stønn fra henne. Etter et deilig ble det hele avsluttet med doggy. Kan egentlig ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med den lille timen jeg fikk.
    Jeg ser at det er flere som har vært på besøk hos denne damen og gitt sine innspill. Lurer kanskje litt på hva man forventer når man besøker en "massør"......
  • Feb 21, 2021
    flpbmvdeqr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg opplevde det samme som forrige anmelder. Var enig om 1000 for 69 å.knull. 20 min. Var opptatt om jeg kunne komme på den tiden. Sugde i voldsomt tempo ,prøvde vel å bli ferdig fort.da jeg knullet var det har du kommet 2 ganger .så ville hun ikke mer.ville runde meg ferdig.harhent. Rush.rush. feit fitta langt inn mellom fete lår,ett bløtt smørstykke hadde vært like bra..
  • Feb 20, 2021
    snfhopewby

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Seng.er rush..ingen innlevelse.opptatt av yt du kommer fortes mulig..Harhent suging å dunking. Hun var tykk å rund.ett dårlig møte.
  • Feb 18, 2021
    hvnrygcmin

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvorfor i all verden er denne profilen fortsatt her? Besøkte henne engang og hun var ikke i nærheten av hu i bildet. Tjenestene var elendige og klagde på ting, ødela lysten, dro etter kun 20 min.
  • Feb 17, 2021
    gtiprhazuw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Skjønner godt hvorfor hun har fått så mye skryt. Kjempesøt og sjarmerende jente, veldig grei kommunikasjon. Helt fantastisk BJ. Kan enkelt og greit si at hun anbefales på det aller varmeste.
  • Feb 11, 2021
    tdksldfttb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Tok kontakt med oss Pimripay idag for å få massasje, blir stiv i muskler og ledd i denne kulda. Jeg ble møtt av en smilende flott dame. Avtalte massasje i 2 timer med B2B. Massasjen var bare helt utrolig fantastisk. Jeg kom inn med stive muskler. Gikk ut som en ny mann. Jeg anbefaler på det sterkeste dette stedet. Pimripay gjør en fantastisk god jobb. Jeg kommer garantert tilbake.
  • Feb 11, 2021
    zjnicbxvxq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Traff denne mørke skjønnheten i dag. Tok kontakt med henne på WhatsApp for 2 dager siden, angrer ikke på att jeg møtte denne flotte skjønnheten. Det var en sykt sexy dame. Kroppen hennes er helt vanvittig deilig. Store naturlige pupper og myk stor rumpe. Kysser helt utrolig godt. Det ble to runder og hyggelig prat mellom. Jenta er hyggelig og veldig snill. Kan virkelig anbefale denne eksotiske skjønnheten.
  • Feb 07, 2021
    gcluacoave

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overkåt bestemte jeg meg endelig for å besøke Berenice, har vært fristet mange ganger på grunn av de litt "dirty" tilbakemeldingene hun har fått. Jeg er hektet på kåte eldre damer med naturlige hengepupper - og hun skuffet ikke. Hun møtte meg med et vennlig smil i en svært kledelig top/korsett med strømper og høye hæler. Jeg fekk umiddelbart lyst til å kose med puppene og sugde dei flotte lange vortene stive og hard. Kjente på fitta mens jeg la pengene på bordet, vått og varmt. Rask dusj før vi kom oss inn på rommet der jeg la meg på rygg med dundrende hard ereksjon. Fra skaperens side er jeg utstyrt med litt ekstra redskap og det var tydelig at hun likte det... holdt rundt kuken med begge hender og smilte. Jeg ba henne sette seg på meg med trusa på og puppene hengende ut av bh´n. Kjente fitta var varm og glatt gjennom trusa før det virkelig begynte å renne squirt!! Masse over låra og magen min! Holdt ikke ut lengre og vippet trusa til side og kjørte kuken dypt og hardt inn i bunnen av henne. Ekstremt kåt dame som virkelig elsker det hun gjør, jeg spurte om jeg kunne fylle fitte med sperm i det jeg var i ferd med å komme og det var greit. Ta godt vare på denne gode dama
  • Feb 02, 2021
    hrykplfume

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare møte Carlotta igjen, liker godt denne modne damen. Kunne vært bedre bilder på profilen bilde 8 stemmer godt o bildet på WhatsApp profil er av henne,ho er ikke fra Belgia men det betyr ikke nødvendigvis noe, ihvertfall ikke for meg. Det var et bra møte og vi koste oss mye, ho smaker godt, kysser som en riktig kjæreste, var veldig god til å suge, og sexen var veldig god,ho gir av seg selv og har få grenser. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende, boblende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!😘😘
  • Jan 31, 2021
    rvxkvwxvkg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • Jan 25, 2021
    egtekdctav

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Ina BBW for en koselig stund for en tid tilbake hjemme hos henne ,ja ho er akkurat som på bildene. Stor,deilig sexy, BBW Dame fra F innmark.
    Begynte med en dusj sammen og etterpå var det inn på soverommet,vi kosa og💋 kysset og etter en stund lå vi i 69 hvor jeg slikka den våte deillige fitta hennes, ho vart ekstra våt, Så tok jeg ho i misjonærer først uten kondom. Ho var trang og god så jeg brukte ikke lang tid før jeg kom inni ho.Kosa oss en god stund før det vart klart for runde 2, fekk ho til å ri meg, det var skikkelig deilig med dei store puppene svingende, heilt utrolig godt, ho rei og stønnet, tror ho likte det godt,jeg holdt ikke så lenge før ladning nr 2 vart fyrt av inne i den deilige fitta hennes. Deillig å se det renne ned på senga.
    Vart en lengre pause hvor vi koste og pratet om løst og fast,etter en god stund greide ho å suge kukken opp til full stå igjen og jeg spurte om å få knulle henne i rumpa, det var greit, brukte godt med glidemiddel så den kom greit inn, det var helt utrolig godt å knulle henne i rumpa, ho tok spruten over puppene og i ansiktet, wow for en dame.
    Deillig treff var hos henne i nesten 3 timer . Ho gikk på P piller sa ho så alt var under kontroll.
    Takk for møtet min deillige BBW dame, jeg kommer tilbake. hilsen Trøndern69 😘
  • Jan 23, 2021
    ugsqmydly

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Møtte denne herlige damen i dag, og er super fornøyd. Jeg kan på det sterkeste anbefale henne! Jeg vil definitivt møre henne igjen.. Herlige store (orginale) pupper, Det var bare en super opplevelse! Det var enkelt å snakke med henne, og engelsken var veldig god.. Anbefales!
  • Jan 22, 2021
    upeyqrkuwh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møt denne nydelige modne norske damen for noen dager siden . En moden, sjenerøs og nydelig dame med stor erfaring. Hvis du oppfører seg som en gentleman, vil hun gi deg en virkelig fin kjæreste opplevelse :) Håper å besøke henne snart igjen.
  • Jan 21, 2021
    rgoyjhfckk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er en jente som er med på det meste. Tar kuken i rompa og suger deg etterpå eller du kan stikke den i fitta i stedet. Hun er også med på litt tøff behandling. Trang fitte og rompe. Om du vil bruke frakk eller ikke er opp til deg. Ikke noe ekstra for det, ellers rimelige priser. Tar ekstra for spesielle fetisjer. Parkering i kjeller i blokka hun bor i. Enkelt å finne fram.
  • Jan 18, 2021
    dppzgvwhbb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Besøkte Caroline for første gang i dag. Hun er en som virkelig vet å ta vare på oss. Hun er en som absolutt kan sine ting og vet hva som skal til for å gjøre oss tilfreds.. Ble tilbudt en dusj både før og etter. Hva vi gjorde kan forbli mellom oss, men det var i hvertfall en fantastisk time,jeg elsker din deilige smakfulle fitte Caroline , likte å få slikke dine flotte store fittelepper, smaker fantastisk godt. Bildene er definitivt ekte. Kan trygt anbefale Caroline. Håper det ikke blir så lenge til neste gang. Takker så mye.
  • Jan 06, 2021
    sjxjyrcxye

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Suger som en hore og kysser som en kjæreste. Det en mann kan ønske seg, og kanskje også det kvinner vil ha?
    Hun er imøtekommende og behagelig, og er av den typen som yter det lille ekstra fordi utseendet hennes ikke kan måle seg med de som er 10 år yngre. Var hos henne i en time, og det ble tydeligvis litt lenge for henne (det var avtalt), for allerede 20 min før begynte hun å snakke om at jeg måtte komme snart. Det er nedtur! Gir straks et preg av samlebånd.... Om jeg drar til henne igjen blir det bare for 30 min, og kanskje bare i bilen, som jo er et svært godt tilbud hun har.
  • Jan 04, 2021
    zghsnznpjj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente som bare elsker å suge, røff deep throating, trang og deilig anal og hun elsker å kline.
    Var utrolig sexy i lårhøye røde lakk støvler. Etter masse klining deep throuting og anal sex, gikk vi inn i dusjen hvor jeg tisset over hele jenta og i munnen på ho og avsluttet med masse klining vil gjærne treffe dama igjen for mere deilig kinky sex❤
  • Jan 03, 2021
    beealizjh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er ikke den mest erfarne fyren når det gjelder denne virksomheten. Men jeg vil si at denne kvinnen er en skatt. Jeg har ikke sett en rumpe som er bra NOENSINNE. Jeg er i eldre kvinne som gjorde denne opplevelsen enda bedre. Oh og mer ting OWO er noe jeg vil anbefale til enhver fyr som liker denne tjenesten, jeg vil ikke si mer, jeg vil dere oppleve det selv.

    Isabel Jeg sees snart. Helt sikkert.

    Takk 😊
  • Jan 02, 2021
    ejvxdklgzk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I have attached my met Mrs Julia today for the first, but it will not be the last time. An amazing and very friendly, gorgeous and sexy lady I hope to visit again. Her pussy tasted so good and her juice is so sweet and delicious. Thank you so much for the wonderful time we spent together. I enjoyed every minute.
  • Jan 01, 2021
    ejvxdklgzk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I meet this lovely girl for a 2 hours meeting. She received me with a lovely underwear and with a lovely beautiful smile.
    She gave me an absolutely perfect GFE!!
    I could really be her boyfriend, because she is so beautiful and lovely.
    I didn't know it was possible to feel this good!! She is a very good kisser!
    I will definetly meet her again when I have the chance.
  • Jan 01, 2021
    zgdwngmuly

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var en helt utrolig opplevelse. Sine er veldig profesjonell og dyktig, og ikke minst ekstremt vennlig og lett å snakke med. Treffet var incall og leiligheten var sentralt plassert og lett tilgjengelig. Det hele begynte med en dusj og så en lapdance for å bryte isen og slappe av. Sine er uten tvil en av de beste eskortene jeg har truffet, og så lenge du er en gentleman kommer du til å nyte tiden med henne. Anbefales på det sterkeste
  • Jan 01, 2021
    zgdwngmuly

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    In seeing Julia I got the the best New year's present ever ! The way I was greeted, taken care of and made to relax was beyond my wildest dreams. My entire body and soul was given a treatment of this sensual and externally sexy woman. I am so glad I was given the opportunity and privilege to be granted a date and I will humbly ask for a new date as soon as I am close to Oslo again.
    I do hope I will have the chance of meeting you Julia soon in 2021
    Thank you for showing an older man what a woman's touch REALLY can do.
  • Dec 26, 2020
    kllfedzjwz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare ha litt julesex idag. Da jeg har en forkjærlighet for modne damer tok jeg kontakt med Berenice,. Tok en dusj sammen og koste oss mye i dusjen. Hun var veldig god til å suge,smaker og lukter godt, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
    👍
  • Dec 25, 2020
    ermsokvveo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var og besøkte denne skjønne modne damen Carlotta i dag .Startet med en dusj sammen Fikk en god massasje i dusjen. Hun er veldig god til å suge uten , og sexen var veldig god,prøver flere stillinger og hun gir av seg selv, hva vi ellers gjorde blir mellom oss,men det vart 2 runder med hælig god sex, var heilt tømt når jeg dro hjem . Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjon med henne er ok,
    og hva vi ellers gjorde blir mellom oss.Når jeg dro følte jeg skikkelig uthvilt og avslappet.
    Hun er en meget pen dame og flott moden kropp fine ok pupper. Smaker og lukter godt. Skal garantert tilbake senere.
  • Dec 22, 2020
    tmsbuxtmwx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Anita er den samme som Nikita91. Ikke noe wow faktor. Virket helt uinteressert under møte. Bortkastet.
  • Dec 11, 2020
    hgmsitpftr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde gleden av å la denne herlige dama holde meg med selskap en time eller to i kveld. Veldig bra. Deilige pupper og deilig fitte. Fantastisk dame som vet hva hun driver med, absolutt å anbefale. Gleder meg til neste gang.
  • Dec 11, 2020
    hgmsitpftr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Soffy er en fantastisk snygg och läcker kvinna, träffade henne i två timmar och betalade extra för att få spruta henne i fittan och i munnen. Bättre kvinna på att suga kuk finns inte, sög underbart djupt och var bra på att ta emot stora satser sperma. Hennes fitta är våt och trång, kan ta emot stort och helt underbar att knulla. Kommer absolut träffa henne igen.
  • Dec 10, 2020
    zemwnsorsk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er helt enig med xeomhnliyt, Sissel er en perle. Kan virke litt sjenert når du møter henne. Men det er borte når du ligger i senga hennes. Blid, trivelig, lett å snakke med og får deg til å slappe av. Holder alle avtaler. Ikke noe tull. Enkelt å gjøre avtale med. Fantastisk til å kysse og suge. Virkelig en opplevelse. Har også en myk og flott rompe, som det er deilig å klaske mot, når man knuller henne i rompa. Store, deilige og ekte pupper. Spør du om noe som ikke står på menyen hennes, er svaret veldig ofte ja, det kan vi prøve. Så lenge det er innenfor hennes komfortsone. Respekter henne om hun skulle si nei. Mener at prisen hun tar er rimelig med tanke på tjenester og hennes kvaliteter på tjenester og jenta. Min oppfordring er at vi må ta veldig godt vare på henne. Hun er bare fantastisk.
  • Dec 09, 2020
    xeomhnliyt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne fantastiske flotte jenta i dag, hun virket litt forsiktig, men for en dame Sissel er. Hun var virkelig god til å kysse, var veldig god til OWO . Jeg er helt enig med de andre her, virkelig verd pengene. Ingen stress, ingen mobil som ringte hele tiden osv. Kan tenke meg at dette er en av de beste eskorte jenta i Norge. Vil gjerne møte deg igjen, you are simply the best, Sissel.
  • Dec 07, 2020
    wsytcrhod

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helene er en meget sexy dame som vet å tilfredsstille en mann! Alltid god service hos Norske Helene. Har besøkt henne flere ganger. Trygt og fantastisk hver gang. Hun ser veldig bra ut,store pupper og ei naturlig våt fitte som smaker godt. Gleder meg til å se henne igjen.😊
  • Dec 07, 2020
    lsyczrwqvm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i en koselig leilighet sentralt og med enkel adkomst i Oslo Hun snakket bra engelsk og var veldig grei å snakke me. Hun er en moden dame med modne fine former. Åpnet døren i sexy undertøy og var hyggelig fra første til siste sekund uten å stress med tiden. Hun var ren og pen og smakte deilig, treffer henne gjerne igjen om muligheten byr seg.Hva vi gjorde blir mellom oss. Det vart tid til 2 deilige runder med deilig sex, ho har en fin fitte som som suger deg tom. Skal møte Berenice igjen neste gang jeg besøk😊
  • Nov 22, 2020
    sowpwfjk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne nydelige damen sent torsdag kveld, og hun skuffet ikke. Nydelig innlevelse og fikk det til å føles naturlig ut. Damen kan tingene sine! Suger og knuller heilt fantastisk, smaker og lukter godt. Kommer definitivt tilbake. Hun har virkelig alt som trengs for å tilfredsstille en mann, jeg takker for et nydelig møte og håper alle får en sjangs til å oppleve denne damen
  • Nov 21, 2020
    fdkoysaqhi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt fantastisk opplevelse, virkelig en kjærlighetsfrukt av dei sjeldne i disse corrona tider . Hun er utrolig avslappet, imøtekommende og utrolig deilig. Om du liker BBW så er Tea jenta, hun en flott deilig kropp, fine store pupper, smaker utrolig godt og blir deilig våt i fitta og leverer på alle plan. Ser frem til neste møte. Tusen takk for en minneverdig opplevelse, you are simply the best. 😘😘
  • Nov 20, 2020
    afaioiqmnd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Falske bilder. En frekk dame med henge pupper. De hang i kryss, det er de verste henge jura jeg noen gang har sett, Hun var helt fraværende, kan minne om noe rus av et eller annet slag. Jeg gadd ikke fullføre, fikk på meg klær og stakk fort som fy.
  • Nov 18, 2020
    eoqypiajn

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    anita, er en super fin ung dame, som beskjeden men lett å prate med, gleder meg til neste møte:) Anbefales.
  • Nov 16, 2020
    rimbzzqate

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    This was a very nice encounter! Kristina is a natural girl, with a body to die for. Perfect, soft skin, lokked amazing, and one of the best pair of boobs I have ever seen!! I enjoyed every minute with her, only wished I had booked her for a longer meeting!! Be Nice to her guys -she is a treasure!
  • Nov 14, 2020
    ujfjybbsoz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bare tull har inga problem med stora kvinnor men dom får gärna visa det får inte ta någon stans och kör hand trixat i doggy så man ska tro man är inne 0 inlevelse och har 2 profiler inget svårt att se vilka 2
  • Nov 14, 2020
    ujfjybbsoz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hu har även en profil som heter Elena helt tragiskt i doggy körde hon hand trixet så man inte kom in i hon fick inte ta någon stans och vred sig undan de mesta synd med sådana penga förstörare jag har inga problem med stora kvinnor men dom kan visa sig som dom är
  • Nov 13, 2020
    ejbcctdmrb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato er ca, topp dame som vet hva hun steller. Rolig og tok seg god tid ikke noe stress der i gården. Her skal jeg garantert tilbake for det er ei som kan suge og mere til.................

    Her må dere bare slå til folkens her vil du ikke angre på besøket
  • Nov 10, 2020
    qlailaevqs

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ekte bilder, perfekt kropp... men det hjelper ikke når hun ikke leverer. Blowjob var ok og med innlevelse, men selve sexen var direkte kjedelig og ikke verdig noen som kaller seg pornostjerne. Og ikke ta på henne, for gud skyld. Irritert om man tok henne forsiktig på puppen, vred seg unna hvis man ønsket å holde på rompa og trakk seg unna ved enkel forsøk på ta henne på ryggen. 1 minutt i en posisjon og deretter 1 minutt i en annen. Det er mange andre jenter der ute, som er my bedre enn dette. Tidligere positive anmeldelser må være av karer som ikke har så mye erfaring eller er superenkel i senga...
  • Nov 10, 2020
    guwzrlmii

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Var en tur i Drammen og fant ut at jeg måtte få til et møte med Marvisun. Hun svarte veldig fort.ok sted ikke så langt unna sentrum, ekte, fin sjokoladepike med store pupper, rumpe, og stor klitoris.Godt valg for meg som liker myke jenter med store pupper og ekstra kilo.Hva vi gjorde blir mellom oss, men ho smaker og lukter godt, deilig å få smake på den store klitorisen, herlig, blir kåt bare ved å tenke på hennes deilige kropp. Jeg vil komme tilbake. 😘😘💋👍👍


  • Nov 08, 2020
    xlahrvbrxi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hei, må bare skrive en anmeldelse på denne pornodronninga som er på Trondheims tur.Christina Lee, hun er utrolig vakker milf, med en fantastisk flott kropp til å være 1979 modell, og veldig hyggelig å snakke med.

    Da jeg kom inn, ble jeg møtt med et godt smil, Christina ga meg et varmt, tørt håndkle, viste meg på badet og spurte om jeg ville ha noe å drikke. Så etter dusjen satte vi seg og hadde en fin smalltalk før vi fortsatte inn i soverommet.

    Vel der begynte hun å gi meg en lang avslappet massasje, fulgt med en enestående blowjob. Etterpå var det min tur å returnere bevegelsen med en massasje for henne.

    Hva vi gjorde etter at jeg skal holde for oss selv ... men hun er veldig dyktig i det hun gjør ...


    Takk Christina for en fantastisk tid sammen, og jeg vil gjerne se deg igjen når du bestemmer deg for å besøke Trondheim 😘👍
  • Nov 08, 2020
    hyffiyykod

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne modne dama på Oslo øst for noen dager siden. Veldig hyggelig formfull moden dame, fine pupper etter alderen. Carlotta er rumensk/ungarsk og i sin beste alder. Alderen i annonsa stemmer kanskje men mulig noen år eldre. Starta med en dusj så hoppa vi rett i bingen.

    Ho utførte owo mens vi var i 69 posisjon, smaker godt og blir naturlig våt. Ble tungekyss også. Etter en stunder gikk vi over til at hu rei meg og jeg kom i henne. Så ble der prat og latter.
    Runde to ble doggy og kom for andre gang i hennes deilige gode mus,dama er god i senga
    Så ble det dusj og farvelklem. Anbefales.👍
  • Nov 01, 2020
    jnzvljfzpl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Vennlig, øm og sexy kvinne, kledd meget sexy. Hun ønsket meget velkommen med en søt stemme. Fikk tenning uten problemer. Veldig fin og spennende lek først. Deretter massasje som ledet til sex i ulike varianter. En forførende kvinne som jeg likte godt.
  • Nov 01, 2020
    yiigzduaa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Relativt pen, men er ikke villig til å utføre tjenestene som ble avtalt på forhånd og en time ble til 30 minutter. Det er en grunn til at annmeldelser er skjult på profilen hennes for å si det sånn.
  • Nov 01, 2020
    ihqzapjdtk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var på besøk tidlig en morgen. Fantastisk å starte dagen med et besøk hos denne dama.


    Dette er en helt nydelig dame. Fikk det ønsket meg og kommunikasjonen i forkant var ryddig og fin.

    Anbefales på det sterkeste.
  • Oct 26, 2020
    bpokmocmlx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice I Oslo for noen dager siden ho er en moden (Rumensk tror jeg) dame litt opp i årene,Berenice er ikke noe glansbilde, men ho er med på det meste , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin fitte, er trangere enn mange yngre damer /jenter jeg har møtt, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?ho er perfekt for oss som digger modne voksne damer. Kan også anbefale en annen moden dame Charlotta, ho gir deg en fantastisk opplevelse. 😘
  • Oct 24, 2020
    vgxlqyabyp

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Karoline i Drammen, wow for en deilig dame med en herlig kropp. Hun startet rett på med suging og det tok ikke lang tid før hun begynte å ri meg. Sleiket den deilige fitta hennes til hun kom, veldig våt og trang. Fikk så knulle henne i doggy, avsluttet med Cim. Runde 2 startet med å runke og suge til jeg sprutet over de deilige puppene hennes. Møter henne gjerne igjen :)
  • Oct 24, 2020
    ckglgngmov

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må si meg helt enig med tmjnkidgmu i anmeldelsen av Sissel. Ikke noe tull med avtaler eller avtalte tjenester. Pris på ekstratjenester står i annonsen. Vil bare legge til at Sissel har myke, deilige, store og ikke minst ekte pupper. Og hun kysser fantastisk. Har aldri opplevd maken. Hun må være den eneste eg har har møtt av eskortejenter, hvor eg hadde vært fornøyd, selv om vi bare kysset den tiden vi var sammen. Kommer du med forslag, er svaret, ja, det kan vi prøve. Selvfølgelig innenfor hennes komfortsone. 3500 for 2 timer synes eg er rimelig for en jente som Sissel, med tanke på hennes kvaliteter og standard. Tiden med Sissel er alltid noe eg ser tilbake på med stor glede. Håper de som besøker/får besøk av Sissel, setter stor pris på henne og behandler henne med den respekten hun skal ha og fortjener.
  • Oct 24, 2020
    tmjnkidgmu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne flotte jenta sist ho var i Trondheim, ser ho skal komme på besøk i November også. Sissel er ei herlig jente.... En engel vil jeg si. Snill godhjertet jente som ofrer seg helt å fult. Ærlig. Forsiktig. Ingen grenser.
    Sissel kommer jeg til å møte så ofte jeg kan.....
    Lett å bli gla i. Liker måten hun er på føler meg trygg i hennes selskap. Utrulig go til å sug. Herlig våt fitte. Å er fantastisk go å bruke rompa......, gleder meg til neste møte
  • Oct 24, 2020
    jmbdctmkcx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Valerya i Oslo for noen dager siden.Valerya er en moden flott 🇮🇹 Italiensk dame som er med på det aller meste, store naturlige pupper som er gode å kose med, koselig dame som er med på det meste
    du knulle alle hull uten gummi, og sprute i vei😉
    Er vel litt tvilsomt å knulle uten kondom, men Gud hvor deilig.
    Stram å god fitte, smaker /lukter godt og en hærlig følelse når du spruter langt oppi henne mmmmm må bare oppleves.
    Suger helt greit, og tar også anal sex helt uten gummi.
    Trur nok jeg skal møte henne igjen. Vart 2 timer med denne flotte Milf'en
  • Oct 24, 2020
    jmbdctmkcx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Besøkte denne Flotte kvinnen i dag 😊 Tok i mot meg med ett sexy smil og sexy kropp.
    Fikk et erotisk kyss når jeg kom inn døra.
    Hun kledde av meg samtidig hun hisset meg opp mmm nice.Full service,med alt ho har på programmet, en deilig owo blowjobb, etter dette vart det heftig sex, fikk en avslappet massasje før runde 2.
    Kommer garantert til bake👍😊2 timer med deilig sex og massasje.
    WOW
  • Oct 20, 2020
    xnzrfpgzko

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Carlotta på Oslo øst
    for 2 dager siden, 2 timer treff. Veldig hyggelig formfull moden Ungarsk dame i sin beste alder. Alderen i annonsa stemmer også. Starta med en dusj så hoppa vi rett i bingen.

    Ho utførte owo mens vi var i 69 posisjon,musa smaker godt og blir dryppende våt, det ble tungekyss 💋og masse annen sex. Etter en stunder gikk vi over til at hu rei meg og jeg kom i henne uten kondom. Så ble der prat og 😘
    Runde to ble doggy og fylte hu igjen. Også denne gangen
    Så ble det dusj og farvelklem. Anbefales.Ta godt vare på denne modne damen, ho fortjener det. 😘
  • Oct 05, 2020
    ugdnufmrca

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde en deilig stund med Carine i går kveld. Hun var akkurat som hun lovet i annonsen. Det gikk enkelt å avtale et møte. Hun fullførte tjenestene som avtalt. Hun koste seg hun også. Naturlig våt. Hun hadde også et pent ansikt, med et stort smil. Første klasses eskorte.
  • Sep 23, 2020
    uzutnbedy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er tilbake Kristiansand. Skal tilbake for reprise..og litt extra.
  • Sep 11, 2020
    oumnbbjclz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er akkurat det hun gir seg ut for, og tar imot deg på en naturlig måte. Hun gir av seg selv, både personlig og seksuelt. For de av oss som setter pris på ekte vare og ønsker å møte et ekte menneske kan Kate anbefales, ho er en fantastisk dame, skal møtes snart igjen.
  • Sep 10, 2020
    szzaxbjqt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • Sep 09, 2020
    ekulhlgyse

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i Oslo for 2 timer ,en fantastisk flott milf , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?
  • Sep 01, 2020
    gldgpgqtmx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig søt jente med ekte bilder. Anbefales virkelig!
  • Aug 27, 2020
    cdjhrbnkiz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hilde er en voksen, frodig og deilig kvinne. Lett å komme i kontakt med, gjøre en avtale med og som hun holder uten noe tull. Det gjelder også avtalte tjenester. Holder til i en ren og pen leilighet, som ligger diskret til. Ble tatt i mot med en varmt smil og en god klem. Ble ført inn til sengen. La meg ned mellom bena hennes og fant den varme og våte fitten hennes. Begynte å slikke den og lot tungen leke med klitten hennes. Hun begynte å stønne og vri seg i vellyst. Hun ber om kuk og jeg lar den gli inn i hennes varme, våte og trange fitte. Knuller henne godt til hun skriker i det orgasmen skyller gjennom kroppen hennes. Trekker meg ut og ber henne legge seg på magen. Fingrer henne i rompen med mye glid. Lar kuken gli inn i det trange hullet. Hun stønner i vellyst og ber meg om å knulle henne hardt. Knuller henne hardt, samtidig som jeg fingrer henne i fitten, og nyter den deilige følelsen det er å klaske mot den store og myke rompen hennes. Merker at en ny orgasme er på vei, samtidig som min egen nærmer seg. Fingrer henne til hun kommer og sammentrekningene i rompen gjør at jeg spruter henne full av varm sperm. Etterpå ligger vi i armene til hverandre og bare koser.
    Dette er en kvinne jeg vil anbefale på det varmeste.
  • Aug 19, 2020
    fhzhffhohh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Fake pictures and ad, Dana mur is the same girl, and pictures in her ad is correct
  • Aug 03, 2020
    twsycxmdlg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Mange eskorter sliter med høflighet og integritet i telefonen når jeg ringer.

    Det gjelder ikke for Annalyse. Utseende kan ligne på en ung utgave av Courttney Cox, hun ser ut som en engel og når man blir kjent med henne kan hun være kinky som en djevel. Annalyse er en engel, høflig, intelligent og god å prate med. En dame man blir glad i og det er det mange av, når man ser på anmeldelsene hennes... hun er en dame jeg ville ha giftet meg umiddelbart, hvis hun hadde akseptert mitt fireri.
    Uten å gå i detaljer, kan jeg si at hun kan spille flere roller og er utrolig sexy. Hun har humor, engasjement og er en virkelig dame! Hun skal ha respekt av oss karer! Hun er ikke bare sexy og lidenskapelig elskerinne, men svært trivelig å være samme med og byr på gode samtaler.
    Ikke la dere lure av hennes milde og blide ansikt, hun har temperament i massevis!

    Kan si til slutt: Løp å kjøp før hun forsvinner fra brasnjen.
  • Jul 31, 2020
    qbqwbqixju

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt trist å skrive noe negativt om henne, hun virket hyggelig, forventningsfull og blid, men dessverre snudde jeg pga. at jeg syntes hun ikke var attraktiv i mine øyne. Jeg forventet ikke en 19-åring, men det er nok det jeg liker best........mulig hun kan gjøre en god innsats for noen som ikke er fiksert på det samme som meg.
    https://www.realescort.eu/ads/92514/norske-helene
  • Jul 18, 2020
    taikcfrta

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Carine for første gang i dag. Hun er i en klasse for seg selv. Hun åpnet døren med et stort smil. Jeg fikk en god klem, og et vått kyss. Vi gikk i dusjen sammen. Hun såpet meg inn. Hele tiden mens hun smilte og små pratet. Vi gikk inn på soverommet, hun startet å suge meg lekent. Mens hun smilte å holdt øyenkontakt. Dette er den beste BJ jeg har fått i hele mitt liv! Etter en stund satte hun seg oppå meg og begynte å ri. Da gikk det ganske fort. Hun gnidde så musa si for å komme selv også. Det var en del tid igjen men hun lå bare ved siden av meg å pratet løst. Det var ikke noe snakk om at jeg måtte ut døra. Jeg kommer definitivt tilbake.

    Det er verdt å nevne at hun var vanskelig å få til en avtale med. Hun er visst ganske opptatt. Men nå som vi har hatt et vellykket møte lovet hun at det skulle være lett å avtale nytt møte i fremtiden.
  • Jul 10, 2020
    seggfkpoql

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er nok eldre enn 45 år. Er du ung (under 35 år) og holder ut lenge kommer hun til å forgude deg og man kan betale en tusen lapp for en halv time, men likevel bange henne i en time. Hun har tidligere skrevet at hun er spansk, men hun er egentlig fra Romania. Ingen supermodell, men fin stor rumpe.
  • Jul 10, 2020
    seggfkpoql

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Sara 4-5 ganger i en 3års periode. Som noen her skriver så er hun ingen supermodell, men jeg mener hun er naturlig pen. Det er ikke sånn at man sliter med å få ståa. Den kanskje beste BJ har jeg trolig fått av henne hvor hun sugde meg i over en time i et intenst tempo. Ble overrasket at det finnes sånne jenter som klarer å holde ut så lenge. Det beste av alt er at hun tar ladningen i munnen. Pirrende også at hun snakker dirty og på språket sitt (trolig estisk). Hun er kanskje ikke den mest aktive jenta i senga, men tåler lang og hard knulling sålenge du er den aktive. Det som forundrer meg akkurat som forrige anmelder er at hun har gjort comeback og skrudd opp prisene kraftig. Man kan få så og si samme service som hun tilbyr hos andre men for halve prisen.
  • Jul 09, 2020
    lpdpxlopof

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sara. Bilder stemmer med profil.
    Damen ser helt ordinær ut, ikke noe wow faktor.
    Men om du liker å bli sugd godt og dypt så kan hun anbefales. Hun tar sæden også i munn.
    Vet ikke hvorfor hun har skrudd prisene så kraftig opp nå, for hun skiller seg ikke ut fra de andre. Så bra er hun ikke.
    2500 for 30 min, 3500 for 1 t.?
    Da bruker jeg heller tid og penger på noen andre.
  • Jul 08, 2020
    qdsuvrbbcv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Vet ikke hvorfor det ikke blir nevnt i annonsen, men det ble altså bekreftet av flere, en tid tilbake, at dette er en transperson.

    Føler jeg må nevne dette, da jeg selv hadde blitt ganske grinete om jeg hadde møtt en dame som viste seg å ha mannlige deler.
  • Jul 02, 2020
    oyemkjcmg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Besøkte henne for noen måneder siden for massasje og knulling. Hun snakker litt svensk, leilighten for ny og selve massasjen OK. Det som skjedde etter det var litt skuffende, hun suger ikke men trer på gummien med en gang. Det er du som må ta initiativet under akten og når hun skjønte at jeg ikke blir ferdig etter 15 min begynte hun med handjob så jeg skulle bli ferdig etter 60 min. Hun er mye tykkere enn det bildene viser.
  • May 30, 2020
    irogqprzz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Tea..flott rund jente.hyggelig.kan å suge.,69.herlig å bryne munn å tunge i saftig fitte, smakte deilig..fikk ikke prøvd tranghet da jeg kom før tiden,,,Kan anbefales på det sterkeste hvis du liker noe å ta i.,Søtt ansikt.
  • May 07, 2020
    ezghjcypwc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ei ganske rund, men likevel fast og fin polsk hore som er veldig hyggelig og ikke minst deilig å pule. Flotte svære patter som det er topp å kjøre kukken mellom, og sprute på når det går.
  • Feb 07, 2020
    qyjgxovic

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Et nytt deilig besøk hos denne drømmekvinnen. Bildene stemmer på en prikk. Deilig å treffe ei jente du føler deg komfortabel med, og ettersom hun har lært meg å kjenne, slapper hun av, og gir sitt beste under treffet, og hun vet hva hun skal få meg til å gjøre for maksimal nytelse.
  • Jan 16, 2020
    ekcjxmdzbd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne dama i Oslo, alt som var avtalt ble gjennomført. Men det var noe keitete. Ho var hyggelig og alt, men vil bare si at alderen er lang ifra riktig. Stedet var skittent og tipper ho er iallefall 20 år eldre en hva annonsen tilsier. Og berøringsvennlig er hun ikke.
  • Jan 11, 2020
    yslujopvad

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Julia noen ganger, og er like fornøyd hver gang. Hun snakker godt engelsk og får meg til å slappe av, og ellers vet hun akkurat hva som skal til for å ta meg til himmels.
    La inn denne anmeldelsen i går også, men det ser ikke ut til at Stjerneportalen ikke virker som den skal ettersom min og en annen anmeldelse var slettet når jeg sjekket i dag. Er jo ingen innlegg siden 4. Januar.
  • Nov 19, 2019
    vvjotsovfv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    da var Henriette prøvekjørt, spess dame på go måte, fin mus med pearcing å greier, deilige pupper osv, frister til gjentakelse:) hilsen BULJO
  • Nov 19, 2019
    goagcmfykz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte denne deilige jenta når jeg likevel var i Oslo. Og Julia svikter aldri. Hun snakker godt engelsk, og den trillende latteren hennes er forløsende. Ser at hun har fått nye bilder nå, og dette er definitivt jenta du møter. Hun vet akkurat hva jeg ønsker, så servicen er topp (grunnen til at jeg treffer henne igjen og igjen), og etterpå slappet vi av med en prat. Ingen stress med klokka. MdG vil øke bensinprisen med 5 kroner.
  • Oct 09, 2019
    dzyebuhymi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    strålende. Møtt henne flere ganger. Sist på vorspiel hvor vi var 3 kamerater som delte henne. Det var gøy, trivelig og bra. Hun var klar på at det er noe hun sjelden gjør, men hun stolte på oss. Ble Mye lengre enn de 2 timene vi først avtalte. Alltid brukt kondom. Aldri fått lov med anal
  • Oct 07, 2019
    ypquyvtbxq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette ble et skuffende besøk , en nedtur igjen for å si det ærlig.
  • Oct 06, 2019
    djryydtoem

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg må bare bekrefte hva tidligere skrev om henne, men hun tok den i rompa den gang. Hun rimmer også veldig godt. hun elsker jobben sin kan det virke som
  • Oct 05, 2019
    zmatfbuddr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    FY FLATE! for en nydelig kvinne Berenice er. Dette er ikke noe ungsau og ikke sylslank kvinne, men en behagelig, myk og deilig en. Store flotte og ekte pupper som det er utrolig deilig å puppeknulle. Knuller man henne bakfra er det, med den utsikten, vanskelig ikke komme fort. Synd hun ikke tilbyr å bli knullet i rompen. Tror det hadde vært deilig å fyllen den med sperm. Hennes deilige, våte og trange fitte er også vært et besøk. :) Berenice er en trivelig og hyggelig kvinne, som det er lett å gjøre avtale med. Disse er hun nøye med å holde, også det man avtaler av tjenester. 2100 kr for 1 time, inklusive 500 kr for å slippe frakken, synes jeg er et kupp. Fitten luktet og smakte deilig. Om eg vil besøke Berenice igjen? Ikke ti ville hester kan holde meg tilbake. Litt språkproblemer, men det må eg ta på min kappe. Engelsk muntlig er ikke min sterke side. Men med humor og litt fingerspråk, gikk det helt greit.
  • Sep 27, 2019
    khtoqpszrc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    denne latinske kvinnen er et funn for de som liker frodig dame som byr på av seg selv og tjenester. enkel å gjøre avtale med og er hyggelig og ikke minst deilig. Eneste som er synd er operert bort noe av sine bryster, men ok. suger, knuller som bare det i begge hull også uten kondom. Liker å få spruten i seg. Kanskje ikke fra alle, men ikke vært noe problem de gangene jeg har vært hos henne. Burde egentlig ikke gi noen anbefaling da helst vil ha henne for meg selv, men greit å dele på godene også
  • Aug 24, 2019
    aeetazsguq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt arist navn, hadde artist navnet Nikita91 før. Samme gamle greia. Ikke noe å anbefale. Styr unna.
  • Aug 23, 2019
    gekxrxbagf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    møtte PORNSTAR CHRISTINA LEE i dag etter sett noen filmer av henne wow så bra dame aldere i slutten av 30 årene gir topp service . løp og kjøp
  • Jun 28, 2019
    xozydpfgli

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Jun 22, 2019
    pauylujttw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelige bryster og en veldig bra personlighet
  • Jun 22, 2019
    pauylujttw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Sex med henne i forskjellige posisjoner var derimot helt topp og frister til gjentakelse.
  • Jun 18, 2019
    kldmhdxbub

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    At eg er glad i Sissel er det ingen tvil om. Det er rett og slett en varm, snill, god, vakker, myk og deilig kvinne som det er lett å bli glad i. Denne gangen hadde eg avtalt en 1 times treff på hennes sted. Jo nærmere eg kom, jo mer sikker ble eg på at det ble for lite med 1 time. Da eg traff henne spurte eg pent om hun hadde mulighet til å utvide treffet og det hadde hun heldigvis. Ble tatt i mot med en deilig klem og kyss. Så var det av med fillene og i sengen ventet Sissel med sin varme (bokstavelig talt) favn og flere deilige kyss. Å ligge i Sissels favn og kysse og stryke over hennes deilige kropp, er utrolig avslappende og man føler seg trygg og ivaretatt. Etter en stund ble det mer action, da Sissel ville...Det som videre skjedde er mellom Sissel og meg. Kan si så mye at hun leverte topp kvalitet på alt. Og det er slik eg er vant at Sissel leverer. Som vanlig ingen problemer med å gjøre avtale via sms. Hun holder avtaler og tider. På selve treffet er det ikke noe stress med mobil eller klokke og du får den tiden du har avtalt. Lett å finne frem og parkering, ca 4-5 min å gå. Det er helt innafor, mener eg. Prisene hun har på sine treff er også helt innafor. Eneste som er x-tra er analsex (500 kr) og det står i annonsen. Sissel er ekte vare, både på bilder og i virkeligheten. Ikke noe silikon eller annen dritt. Hun er vakrere i virkeligheten enn på bildene. Gleder meg allerede til neste treff for da blir det overnattings treff. :) :) :) Gutter/menn stell veldig godt med denne perlen av en kvinne og gledespike. Gi henne den respekten hun skal ha og fortjener. Tusen takk for treffet Sissel. En varm og god klem fra Kosebamse.
  • Jun 16, 2019
    tqygxkehhd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Deea kan på det sterkeste anbefales. Hennes vesen, humør, kropp og service var fantastisk. Hennes behandling av meg som hennes sexslave var perfekt. Hun leste mine ønsker godt og frekt. Etter å ha lest di andre anmeldelsene, så tok jeg motet til meg å ringte henne. Det som møtte meg da hun opnet opp døra, var en vakker kvinne, det var veldig bra uten tvil Deea på bildene, Hun er en juvel som bør behandles godt. JEg kommer igjen.
  • Jun 01, 2019
    owycmpwzsu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette kan jeg ikke rope hurra for. Skulle ha prøvd noen andre , bildene stemmer heller ikke med virkeligheten.
  • May 31, 2019
    qqfidabcyk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det virker som det er en kampanje mot Sissel gående fra en galing eller konkurrent. Hva er motivet? Eller dophue som blander henne sammen med noen andre. Har møtt Sissel mange ganger, og vil ikke slutte med det. Hun er slank og stram og IKKE tykk. Hun røyker ikke, og aldri rusa. Tar vin om du spanderer. Holder alltid avtaler, ser ikke på klokka, er ekte kåt og med på det meste til lav pris. Snillere og greiere finns ikke, så stygt å lage usannheter og hets mot henne.
  • May 22, 2019
    lwagnngyot

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    falske bilder. snudde i døra
  • May 20, 2019
    cnwgvnbvgx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jenta flere ganger for lenge siden og det er ei nydelig jente. Men om du foretrekker tynne jenter er ikkje dette jenta for deg, heilt klart. Men det er vel nok av slanke damer som "ser sultne ut" å velge i? Dama har nydelige feminine former og er veldig søt. Om en tar seg noen sekund til å lese annonsen, bør det heller ikkje være noen stor "overraskelse" at hun har former. Jenta ga mye av seg sjøl, og var varm og "passionate". Typisk herlig latina.
  • May 20, 2019
    ewknpsvyou

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • May 19, 2019
    ewknpsvyou

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • May 09, 2019
    objogpmguk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis jeg kunne gitt 10 stjerner i stedet for bare 5, ville jeg gjort det. Bildene ser utrolige ut, og hun er enda penere i virkeligheten. Jeg hadde virkelig ikke våget å håpe på at hun er så smellvakker som hun er. Kommunikasjon mht å avtale møte gikk strøkent. Det eneste skåret i gleden var at annonseteksten hennes kan misforstås, så jeg hadde ikke med ekstra penger til OWO. Som regel er bj med kondom en intetsigende affære, men hun var såpass flink at det var digg. Igjen hjelper det nok at hun er sinnssykt pen og har en perfekt kropp. Leiligheten var fin og hun var velstelt.
  • Apr 30, 2019
    yokkdnfsay

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis bildene er av henne, er de minst 10år og 20kg siden. Hyggelig dame som tar den i rompa.
  • Apr 30, 2019
    ogcicpphri

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Burde virkelig ikke skrive dette for vil helt seriøst at hun bare skal være min. Ekte MILF Fullstendig nydelig jente med mandelbrune øyne som får deg til å bli helt fortapt. Tenkt på henne flere ganger i uken siden jeg møtte henne i fjor sommer. Følelsen av å se henne sitte på meg etter en god blowjob kan ikke beskrives. Behandle henne som den juvelen hun er. Sjelden vare. På en dag der tåke stopper flytrafikken i Bergen bør du besøke denne solstrålen
  • Apr 06, 2019
    ejezboqlqn

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke ekte bilder selvfølgelig , alder kan heller ikke stemme.En robot oppførsel også.
  • Apr 04, 2019
    kldmhdxbub

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da har eg hatt den utsøkte gleden av et nytt besøk hos Sissel. Hun er enkel å gjøre avtaler med via SMS, som eg foretrekker. Svarer raskt. Holder avtalene. Har aldri opplevd noe tull eller å ha måttet vente. Holdt til på et sentralt, trygt sted. Parkering ca en 3-4 min. spasertur unna. Om Sissel kan det sies mye positivt. Blid, snill og er en type som får de litt nervøse besøkende til å slappe av. Lett å snakke med. Da eg kom inn døren ble eg mottatt av en nydelig kvinne med et stort smil og et fantastisk kyss. Og der i gangen ble vi stående en stund å kysse/kline. Om vi hadde blitt stående der resten av treffet hadde egentlig ikke gjort noe, men vi fikk av oss klærne og kom oss i sengen. Der ble det mer kyssing med klem og kos. Hva som videre skjedde skal bli mellom Sissel og meg. Sissel både lukter og smaker nydelig. Må bare nevne hennes Blowjobb. Den må oppleves. Et treff med Sissel er som å komme til himmelen og Sissel er en levende engel. Var turen fra Fredrikstad til Oslo for å treffe Sissel vært det? JA!!!!!!!!!!!! Behandle Sissel med den respekt som hun skal ha og i høyeste grad fortjener. En varm og god klem fra Helge. Skattemeldingen er lagt ut. AltInn sliter med innloggingen.
  • Mar 25, 2019
    upakksedmo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dårlig skuespillerrinne , liker nok ikke yrket sitt. Forøvrig en gjenganger her i Bø.
  • Mar 20, 2019
    hfqkyzlwfx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "Spansk" milf, veldig aktiv og på, ser ikke på klokka. Bra hvis du liker modne damer, og veit hva du vil ha. Ikke vær beskjeden.
  • Mar 10, 2019
    kldmhdxbub

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en nydelig kvinne som leverer på alt. Alltid smilende, lett å kommunisere med. Holder avtaler, lett å kontakte på SMS og svare ganske raskt. Holder avtaler og tider. Du får i alle fall ikke kortere tid en avtalt. Alltid rene og pene treffsteder. Det har vært gode parkeringsmuligheter på de stedene eg har truffet henne. Det "dårligste" stedet lå 5 min gange fra parkering. Eg mener hun har rimelige priser og det eneste hun tar extra for er analsex. Den prisen (500 kr) er også oppgitt i anonnsen. OBS! Sissel kan kan man lett bli forelsket/avhengig av.Skal eg framheve noe, må det være kyssene hennes. Å komme inn i armen til Sissel og få et deilig kyss mitt på truten, da har du kommet til himmelen. Det er nesten slik at da spiller ingenting noen rolle lengre. Første gang er traff henne, hadde eg en times avtale. Brukte de første 45 min tilmkosing og kyssing. Kunne gjerne brukt resten av tiden til det også uten at det hadde gjort noe. Terningkast 12 av 6 mulige. Bildene stemmer 100%. Hun er så deilig som bildene viser. Puppene er ekte.
  • Feb 28, 2019
    pccridbmez

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kjempedeilig og kåt dame. Besøkt henne et par ganger sist hun var her. Superdeilig facesitting, gnir fitta si godt over ansiktet. Suger kuk veldig bra. Har en helt utrolig deilig fitte, våt, sugende og god. Veldig deilig å bare la spruten stå dypt inne i henne, det liker hun.
  • Feb 19, 2019
    ueoixqlruw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt dama flere ganger over en 1,5 års periode. Bildene stemmer sexen er bra. Hun liker ikke å suge uten kondom, men gjør det for ekstra penger. Etter 2 besøk Så knullet jeg henne uten kondom hver gang jeg var hos henne. Fikk aldri fylt henne da hun ba meg om å ikle gjøre det. Får du god kjemi så er det fult mulig å knulle henne uten kondom uten noe ekstra tillegg i pris.
  • Feb 11, 2019
    kzmsioqgpm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg vil nok en gang anbefale henne til de som ser etter en vakker Domina du virkelig kan stole på.
  • Jan 26, 2019
    lucvecmdsa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk time med denne deilige dama. Mye kyssing, fingring, slikking og suging som endte opp i "tørrpuling" uten kondom. Utrolig deilig å kjenne hvordan dama nøt hele greia helt til hun selv valgte å presse pikken min inn i seg et par ganger. Gjett om deg gikk for henne? Hun klarte ikke å slippe taket i meg. Virka som hun likte å leke med meg, for det var bare rett på sak igjen. Denne gang på med kondom for et skikkelig knull. En deilig trang og våt fitte som til slutt melka meg helt tom. Her skal jeg garantert tilbake. Frykten min nå er at jeg ved neste besøk ikke klarer å lever like bra ;) Norge mot Danmark i finalen.
  • Dec 30, 2018
    jvufgjdymz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    triste greier, reiser rundt lamme Madona feite slaskate gammle kjerringer, , gjør alt med og uten gummi
  • Nov 26, 2018
    ltrajtxrqz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke det helt store for meg dette her for å si det mildt,en nedtur igjen desverre og de har det blitt mange av.Eldre en det anonnsen sier og så sliten ut. Følte hun hadde liten interesse for det jeg kom for. Har flere anonnser også.
  • Nov 18, 2018
    wxrfljqguw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nina har ikke bilder av seg selv. Men liker du jenter som er store nedentil og små bryst og lite hode, så kan hun være for deg. Snakket hele tida om forskjellige saker og ting, så jeg fikk ekstra tid for at hun skulle gjøre det avtalte. Kroppen ble likevel altfor mye turn-off for min del. Besøker henne ikke igjen.
  • Nov 10, 2018
    coponfpynl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Min engel er tilbake! Fikk nesten sjokk og åndenød da jeg så annonsen hennes i min by igjen, for første gang på kanskje 2 år! Hvor ska en begynne når man skriver et review for denne vakre unge damen? Bildene er selvsagt ekte, men hun er bare så mye bedre i virkeligheten. Hennes smil, hennes øyne...og kroppen: WOW! Hun gir noe som bare må beskrives som en blowjob hinsides alt! Resten får bli mellom henne og meg. Og bare for å være sikker på at denne anmeldelsen er ekte: fregatten ligger der ennå!
  • Feb 17, 2018
    dyscywpuhj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Fin dame med et herlig smil. Sexy og litt rampete latino som er med på det meste. Fitta er trang og fin. Bildene er virkelige.
  • Jul 07, 2017
    ntydikjhtj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    http://www.realescort.eu/ads/73483/maritta Gedigen møkkakjerring, dobbeltbooker så man møter kunden som er satt opp på samme tid på vei inn. Utfra andres beskrivelser er hun meget utrivelig også og bildene i annonsene (opptil 3 ulike på en gang) er fake.
  • Nov 18, 2016
    ddumstzghh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • Oct 21, 2016
    ddumstzghh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • Sep 27, 2016
    vcjpvkzbfa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ekte bilder. Fin hud. Store pupper og fin rumpe. Bra OWO og god innlevelse. Smiler, ler og er hyggelig. Ivrig etter å kysse, og kysser som en gud. Litt dårlig i engelsk, men gikk greit. Snakker best spansk. TV debatten i den amerikanske valgkampen begynte i går
  • Aug 30, 2016
    mbfabdqdif

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ikke bare sexy som hun sier - her snakker vi om supersexy! Jeg kan ikke få nok av henne, og hun gir deg alt en mann kan begjære. Jeg skal snart tilbake!!!
  • All Review