Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • Jan 22, 2020
    hpypdywrpDelete

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Feit å vidd.. levere ikke avtalt tjeneste. Styr unna
  • Jan 22, 2020
    hpypdywrpDelete

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Fin kropp og fitte, ikke ansikts pen. Sur og nebbete, rot med avtaler og tid. Ikke værdt turen.
  • Jan 21, 2020
    fpfqxikblk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hørte aldri noe mer fra Esmee etter at jeg spurte om bildene var av henne.
  • Jan 20, 2020
    gjgmuexrh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Have used profile as follow, Doryanna, Desiree, Papana and now Ella. These are froud, scam and cheat. they use whatss app and the make apointment, but 10 min before at the hotel/Place you get link to, they ask you to go 7 eleven to buy condoms ( only have 1 left ) and then they ask you to buy paysafecard to use for the payment they wish receive. But then they ask you to make a photo of the bought Paysafecard ( to verify that you are serious ) if Your not experianced enough you will make this photo show the pin code - then it take only a few minutes and you lost those Money and you will not meet anyone - just to be Clear - You will never meet anyone at all, god knows in what country or city they operate from 0046727899448 + number 00358465934068 if see this number - report and stay away - Bandits. I tried report this to real escort, but they just ignore
  • Jan 20, 2020
    gjgmuexrh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    These are froud, scam and cheat. they use whatss app and the make apointment, but 10 min before at the hotel/Place you get link to, they ask you to go 7 eleven to buy condoms ( only have 1 left ) and then they ask you to buy paysafecard to use for the payment they wish receive. But then they ask you to make a photo of the bought Paysafecard ( to verify that you are serious ) if Your not experianced enough you will make this photo show the pin code - then it take only a few minutes and you lost those Money and you will not meet anyone - just to be Clear - You will never meet anyone at all, god knows in what country or city they operate from 0046727899448 if see this number - report and stay away - Bandits. I tried report this to real escort, but they just ignore
  • Jan 20, 2020
    vuxdotcrkt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Hun er ansiktene men kropp er som 55 år.passiv ventet mer av henne.mitt på treet
  • Jan 19, 2020
    gjgmuexrh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    This is same woman as i made rewiev of in 18,01 tha talked too much, same phone number and again fake photos
  • Jan 19, 2020
    gjgmuexrh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Doryanna og Desiree er profil navnene så langt, er sikker på flere kommer. Dette er jenter / folk som er skurker, de bruker flotte bilder av jenter og setter opp avtaler og ber rett før møte om at du går å kjøper Paysafecard som betalings middel for tjenester. Deretter ber de om bilde av disse for å "verifisere" at du er seriøs. Gjør som meg send bilde, men uten at pinkoden viser. da finner du ut hva e virkelig er ute etter. det ble aldri møte, men mange fine bilder av diverse jenter.de kan sitte hvor som helt i verden å drive med dette. Dessverre blir profilene deres tatt av fort fra real escort av dem selv eller av admin, så jeg kan ikke legge til link
  • Jan 18, 2020
    gjgmuexrh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fake Photos, woman talk, and talk and complain like crazy, Nice long hair, massage she can not do, OWO not do, just talk abt what deceases you can get wit suck Cock and lick pussy. not undressing, have a body on, never again that one, she took away the review possible at add when i sent my rewiev.the ad photos is how she hink she will look after the series of operations she will take, and she must be lonely or have a hughe problem, as she talked from set foot in dorr til i left, hardly coul get in a Word myself, only listen. stay away !
  • Jan 17, 2020
    zhaycjjdcv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Norske Nina er en fantastisk kvinne. Lett å gjøre avtale med og som hun holder også avtalte tjenester. Enkelt å finne frem. Parkeringshus ca 300m unna. Nina er et liten og flott kvinne. Små, men faste pupper, som er ekte. Sel eg solm er glad i ett store pupper, likte Nina sine. Betalte 500 kr ekstra for OWO. Dette er opplyst om i annonsen. Ble møtt av en smilende og blid kvinne, som tilbød en dusj. Etter en liten pratestund, fant vi veien til sengen. Begynte med kyssing og kos. Fortsatte deretter med å slike og fingre henne til flere orgasmer. Noe hun satte stor pris på, både med lyder og verbalt. Etter en liten stund ville Nina smake på kuken. Hun ga en fantastisk blowjobb, som var vel verd de ekstra kronene. Da hun hadde fått den hard nok, var det på med frakken og så satte hun seg på den. Eg er ikke så veldig godt utstyrt, men det var utrolig deilig å kjenne pikke gli inn i den trange fitten. Det gikk ikke lenge før eg fikk, kanskje den, kraftigste orgasmen noen gang. Etterpå lå vi tett omslynget og bare nøt hverandres selskap. Eg skal møte henne igjen, det er i hvert fall helt sikkert. Makan til nydelig jente på alle måter, skal du lete lenge etter. Bildene er ekte, men yter henne ikke rettferdighet. Kan også si at hus lukter og smaker helt nydelig. Om det er noen kvinner som er perfekte, er Nina en stor kandidat til den tittelen.
  • Jan 17, 2020
    laicnrmnso

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Hadde store forhåpninger til denne dama ut fra omtalen på RE, men dette var dårlig. Middelaldrende russer som virket uinteressert. Veldig mekanisk, og virket ikke som hun likte det hun holder på med. Er bedre å få tak i.
  • Jan 16, 2020
    ekcjxmdzbd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne dama i Oslo, alt som var avtalt ble gjennomført. Men det var noe keitete. Ho var hyggelig og alt, men vil bare si at alderen er lang ifra riktig. Stedet var skittent og tipper ho er iallefall 20 år eldre en hva annonsen tilsier. Og berøringsvennlig er hun ikke.
  • Jan 14, 2020
    twiwramk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Salma er en svært flott, pen, søt og hyggelig brasiliansk jente. Humor har hun også. Alder stemmer, kan lett gå for å være 26-27. Deilig kropp, fine pupper og bak, type slank latina. Meget god engelsk, høflig og gjennomført classy. Har et litt dyrisk glimt i de nydelige mørke øynene sine. Har en sterk mistanke om at hun kan kåtes opp enda et par hakk mer enn under dette første besøket for undertegnede. Fingret klitten hennes, den perfekt barberte fitta ble god og våt, og hun fikk orgasme så det sang. Så ble det mye ridning, herlig trang honningkrukke. Satsen gikk dypt inni frøkna, naturligvis i cover. Planen var å sprute to ganger, men ble litt knapp tid for det. En dream babe for snille gutter:-)
  • Jan 14, 2020
    nkykwqlwhd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Noen i Bergen som kan bekrefte om er hun like deilig som på bildene? Regner med at hun er verdt, er dessverre på Østkanten av landet.
  • Jan 13, 2020
    cevmyziwvq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg kan bekrefte at hun er et skikkelig ludder. Har besøkt henne 6-7 ganger og er fornøyd. Hun tåler ikke hardt knull lenge, så da gir hun det andre hullet. Store pupper for de som liker det. Og siste men ikke minst bør man prøve 69 med henne da hun er god til å ri ansiktet.

    Prøver å begrense tungekyssing når jeg er hos henne da hun overdriver litt med tunga si og stapper den langt inn. Dog er den perfekt egnet for ballicking. De som har dame/kjæreste bør også være forberedt på at hun bruker sterk parfyme.
  • Jan 12, 2020
    twiwramk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Et skikkelig grisete ludder som er med på det meste, alderen er nok rundt 55. Helt vill tungekyssing for de som liker det. Hygienen er helt på topp. Lar seg gjerne sprute munnen full og sleiker rævhølet ditt. Neste gang kunne det vært artig å sjekke om hu er god til å pisse. Håper på tung, kraftig stråle; da er det gøy med golden shower!
  • Jan 11, 2020
    tprahpyd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    kanskje jenta for 20 kilo siden. pustet som hun hadde astma. reddet det hele med å gjøre en ok owo og etter en del kommunikasjonsproblemer siden hun ikke snakket engelsk kunne jeg komme i en kondom i munnen hennes.

    anbefales egentlig ikke :/

    liverpool heldige som avsluttet med 11 man mot spurs idag
  • Jan 11, 2020
    yslujopvad

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Julia noen ganger, og er like fornøyd hver gang. Hun snakker godt engelsk og får meg til å slappe av, og ellers vet hun akkurat hva som skal til for å ta meg til himmels.
    La inn denne anmeldelsen i går også, men det ser ikke ut til at Stjerneportalen ikke virker som den skal ettersom min og en annen anmeldelse var slettet når jeg sjekket i dag. Er jo ingen innlegg siden 4. Januar.
  • Jan 04, 2020
    yhmtdxjui

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hjertine, var en flott jente . Hoftesexy å finere enn bildene, Ekte bilder men gjennom speil. Virkeligheten bedre.Hyyyelig å ingen problem med å gjøre ting. Sikkerhet med kondom. Hun smakte nydelig. Hun ser yngre ut,herlig å møte ho.
  • Jan 02, 2020
    hplmysdkar

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Jeg måtte bare prøve, da researchen' min bekreftet at det var ekte bilder.
    Greit nok, j....blaut i musa, så det hadde egentlig vært like greit med en runk.
    Flere jenter deler nummer, jeg vet ikke noe om andre enn Amna, men man kan jo kanskje tenke seg at de også kan være ekte.
  • Dec 29, 2019
    zwvncfdmaz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har prøvd, men nei takk, ikke noe for meg.
  • Dec 28, 2019
    buqeuywfjp

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    God time med god massasje , hyggelig samtale . Sex og flott jente , flott kropp som en liker . Rein og fin . Stram og god . Kan ikke bli bedre
  • Dec 27, 2019
    hcsovklwzw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Denne jenta kan anbefales på det sterkeste ho er mye finere i verkeligheten en på bilder. dette er kvalitet på det høyeste. skal lete lenge for å finne sånne som henne. vær snill med ho og du vil få en opplevelse du sent vil glemme. ho suger med dong, men hun er så flink til dette at det var greit. RIP Ari Behn!
  • Dec 27, 2019
    nzuhrdldnl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt enig med irahxcdiry. Veldig fin jente med flotte naturlige pupper, deilig kropp fra tær til isse og en innlevelse av en annen verden. En sjelden flott jente, som bør behandles som den perlen hun er.
  • Dec 26, 2019
    nsokvaaqsa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Lita pratsom koselig ekte berte. Super søt og er ingen robot. Fikk en flott opplevelse med henner. Grei leilighet i ett rolig strøk med gode parkeringsmuligheter. Tar du heisen er det to meter til døra. Så liker du små søte damer er dette absolutt noe for deg . Eneste minuset er at hun har litt uren hud.
  • Dec 26, 2019
    uvcflekvpn

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Spurte på tlf om hun brukte ekte bilder, det forsikret hun. frekkheten lenge leve. Finn noen andre!
  • Dec 26, 2019
    halkubcdtp

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er hel enig med deg, qnhevyxihv, i din omtale av Marie. Untatt å kalle henne og hennes kolleger for horer. Det er for meg et negativt ladet ord. Er mye mer glad i ordet gledespike(r). For det er jo det de er, er det ikke? Hun er alltid diskré når hun kommer til mitt hjem. Selv om det kanskje ikke er så lett da hun, i hvert fall i mine øyne, er en slående vakker kvinne. Nå gleder jeg meg bare til Marie kommer på besøk om noen dager. Da skal jeg igjen få smake på hennes deilige fittesafter og nyte hennes myke, deilige og trange rompe. Hun er kanskje litt dyrere enn andre, men er verd hver eneste krone.
  • Dec 26, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Hei. Jeg kan si at det var en bra dame.Ikke av de slanke.men hun gjorde en herlig stund.sprutet henne full.Anbefales
  • Dec 26, 2019
    qnhevyxihv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg svarer kun for meg selv og de opplevelsene jeg har hatt med Marie. For å bekrefte at jeg er norsk. Harald er Konge, Jeg har besøkt Marie en rekke ganger og hun er en fryd å knulle. De siste gangene har jeg også unnet meg anal, noe dyrere men, for en rumpe Marie har. Og hun er også veldig diskret og profesjonell når jeg har fått besøk av henne. Noe som er et stort pluss i min bok. Marie er stolt av jobben sin. Stolt av å vere ei hore og jeg er stolt av Marie og at hun er ei hore. Så gutter og menn der ute. La Marie få pikk i alle hull. Knull henne som den deilige hora hun er.
  • Dec 26, 2019
    thwnpmgkwu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "MISTRESS" har tre profiler hun rullerer litt på: denne, "Deea" og "DOMINATRIX". Sinnsykt gode anmeldelser på RE, men vanskelig å skjønne hvorfor. Min opplevelse er at hun er repeterende, lite kreativ og frekk. Flott jente, men ikke verdt den dyre prisen.
  • Dec 22, 2019
    hxbsvuvobv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    var innom victoria i Stavanger og burde nok snudd i døra. Møtte forrige kunde på vei ut og når jeg kom inn i leiligheter virket hun sur og lei. Men hun er jenta på bildene. Søt og fin kropp. Ikke noe innlevelse i selve akten. Starter med en dårlig blow job. Deretter litt cow girlog så over i misjonær. Jeg dytter den inn litt hardt etpar ganger og så dytter hun meg av. Og klager på at det gjør vondt. Og da var det over for min del. Hun har nok fått litt for mye de siste dagen og er sår. Så like greit å ligge unna. Finn en annen
  • Dec 21, 2019
    yucmzdoyix

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Katastrofe! Bare opptatt av å få mest mulig penger å gjøre minst mulig. Prisene dem opererer med , er bare tøys. Massasjen er elendig. Bare å holde seg langt unna folkens........! Slike tilbud blir bare håpløst....!
  • Dec 20, 2019
    ukfcxgeapw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bildene stemmer. Men holder ikke det hun lover ang. tjenester. betaler for en halvtime. Gir ingenting ifølge lovnader. Og ferdig på 10 min :/ Anbefales IKKE!
  • Dec 20, 2019
    qagzbrgzjt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Søt og formfull jente , følte god kjemi fra første stund . Etter et langt forspill merket jeg at hun var klar for en fest , og hun gikk da ned på alle fire for meg.............. da kom skuddet ganske fort. Benytter anledningen til å ønske alle leserne her en kåt jul . Ta godt vare på henne ............. !
  • Dec 20, 2019
    zczkhrkbmv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Dette er jenta på bildene. Deilig og søt jente fra Thailand. Gir god massasje og veldig god service. Holder det hun lover. Anbefales. Skal besøke henne igjen
  • Dec 19, 2019
    ryfbtwunxt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Beste thai-massasje i Drammen!! Snill, hyggelig, høflig, god massør og utrolig deilig!! Ser ikke på klokka og har god tid. Har vært hos henne mange ganger og har aldri blitt skuffet. Sjarmerende smil, deilig kropp og tar godt vare på deg som kunde.
  • Dec 18, 2019
    vbdrvxlsns

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne jenta for noen dager siden. Hun var i Oslo. Frisk, ung og full av energi! Hun møtte meg på døren med et perfekt smil, veldig velkommen. Ingenting å klage på. Ren, god beliggenhet luksusleilighet, ingen hast i det hele tatt . Hun ga meg en nydelig opplevelse Hun er så naturlig og søt, at jeg bare var så nær å bli forelsket. Jeg kunne gifte meg med henne i morgen den dag Synd at jeg bare fikk 3 timer med denne prinsessen. Perfekt kjæresteopplevelse, masse kyss og kos. Vær hyggelig mot henne, hun er ny i dette spillet og jeg håper å se henne i Norge veldig ofte!
  • Dec 18, 2019
    hkucunzvcg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvorfor denne dama jobber med massasje forstår ikke jeg. Hun kan ikke å massere i det hele tatt.Har ikke noe som helst med Thai massasje å gjøre. snakker ikke et eneste ord Norsk. Tilbyr massasje og skal liksom se fristende ut..Tror hun har null erfaring med dette. Kanskje 50 år eller mere. Var også ei dame til der. Hun så ut til å være enda eldre..Nei dette var en bortkastet massasje time i Drammen sentrum..Folkens hold dere langt unna dette uglereiret. Holdt på å spørre om å få tilbake pengene. Forstår ikke hvorfor gamle utdaterte Thaidamer er så useriøse. Lureri og tull hele massasje stedet..Neste gang blir det favorittstedet igjen i konnerudgata
  • Dec 17, 2019
    weoxdfszsy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Passiv Massasje,.kansje det var det.men du verden for en herlig jente. Kjæresten min gir ikke så deilig .sex. Hun er veldig hyggelig.kan ikke Norsk. Engelsk,ok.Hun er herlig. Steinras Larvik.
  • Dec 16, 2019
    aftxyptxmu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Flott, stram, petite kropp. Perfekte silikon som beskrevet i annonsen. Hadde bare alle annonser vært så ærlige :/ Liverpool vant 2-0 i helga med to mål av den Egyptiske kongen.
  • Dec 14, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er det verste kvinnfolk jeg har møtt. Da jeg kom inn så hun,,GAMMEL GUBBE..måtte bare gå..Første gang att en jente har avvist meg, er 60 år å mange tipper meg 52år. Har møtt jenter på 20 år ingen problem. Var bare bra det ble slik.da jeg endte opp med en 22,år 700 kr.
  • Dec 14, 2019
    bksthnokkr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Helt ubrukelig, styr unna!
  • Dec 13, 2019
    ktawghunug

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Veldig bra møte. Hun er penere i virkeligheten. Angrer ikke et sekund
  • Dec 13, 2019
    zorlycxcoj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Store forhåpninger etter mange gode anmeldelser på RE, men dette ble skuffende. Kan godt være henne på bildene, men ligner ikke. Brutal når det kommer til slag og slap for de som liker det, måtte be hun roe seg. Lite kreativ og krevde at jeg skulle avslutte etter 20 min. Bortkasta penger.
  • Dec 13, 2019
    zhukraozas

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Det er 2 eldre damer som nå bor i Lundegata 21, I Skien, der leier de av 1 afrikaner fra Somalia eller Eritrea. De har til sammen 5 falske profiler på realescort. Stemmer ikke med bilder. dårlig behandling. Det stinket alkohol og røyk av den ene dama og inne i leiligheten. Styr unna. Her er de andre profilene deres: https://www.realescort.eu/ads/106832/sandramiss https://www.realescort.eu/ads/92876/vera https://www.realescort.eu/ads/89799/valencia-love https://www.realescort.eu/ads/101499/vika
  • Dec 12, 2019
    rkcvktqbyv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må virkelig si dette var ei ordentlig søt og trivelig jente. Hun var god å kommunisere med, og leiligheten var helt ok. Ble tatt i mot av henne i lekkert undertøy, og fikk god klem og forsiktig kyss. Ble vist inn på ett godt og varmt soverom med behagelig musikk. Fikk en god massasje til å begynne med, og deilig owo når jeg snudde meg på rygg. Jeg fikk også lov å slikke henne, og hun smakte rent og godt. Litt mye falsk stønning til å begynne med, men det gikk over i ekte godlyder når hun begynte å bli våt. Hun fikk en skikkelig orgasme, og da var hun god og klar for meg etterpå. Jeg er ikke helt sikker på om hun virkelig har ekte bilder, men hun ligner i hvert fall såpass mye at hun skal ha for å ha funnet bilder som matcher godt nok. Petite og søt etter min smak, og trivelig attpå til. Jeg kan trygt anbefale henne "Sati" og vil helt klart besøke henne igjen.
  • Dec 10, 2019
    vkmxteyjte

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Valentina Love..er Skien.Synd hun ikke er i Kristiansand. Men hun lovet å komme neste uke.Da skal jeg gjøre besøk.Vær sikker. Var der i juni.Kansje dumt å reklamere.hatt ho for meg selv..Men er glad når andre skriver her.god eller dårlig så vi ikke blir lurt.
  • Dec 10, 2019
    avktkhxqpu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Har ikke møtt denne dama på 4-5år, bare så det er sagt. Hun vekslet mellom ulike navn den gangen, og hadde etter egen erfaring + andre tilbakemeldinger på den tiden, utrolig dårlig hygiene. Hun var oppført som 35 år gammel den gang, og jeg ville antatt at hun var ca. 40. Ser hun har skrudd tilbake tiden i hennes nyeste annonse. Jeg opplevde samlebånd. Mulig andre opplever det annerledes. Dårlig lukt nedentil, gjorde det uansett til en utrivelig opplevelse.
  • Dec 10, 2019
    ptkctcjyym

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er den beste massasjen jeg har fått i Drammen .. alt var veldig bra.. vil ikke gå i detaljer. Prøv selv da vel.. topp jente og nydelig massasje.. da har jeg fått en ny favoritt i byen.. skal tilbake innen noen dager.. nytelse fra a til å
  • Dec 10, 2019
    ptkctcjyym

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Dec 09, 2019
    debngjvtwj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke personen på bildene. Viser seg å være en ca. 50 gammel dame som så vidt snakker engelsk. Krangla med henne i døra, og stakk. Kaster ikke penger bort på sånt. Men det så ut som hun hadde svære pupper, det skal hun ha.
  • Dec 09, 2019
    sihtvohgve

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Her fikk jeg oppleve god og hard massasje. Det er 3 flotte og sexy jenter som jobber her . Det var hun høyeste som masserte meg . Vart også litt meire . Å det anbefales også . Skal snart innom igjen å prøve ei av dei andre . Dette her kjem til å bli mitt nye sted
  • Dec 09, 2019
    lfqcqlexax

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Lucy er ei skikkelig deilig hore, virkelig alder 62, men dette er et ludder som kan sakene sine og som samtidig er veldig hyggelig. Rågod på prostatamassasje, og du får fingre og klå så mye du vil på de digre pattene hennes, og suge dem også. Utrolig deilig å puppesuge ei gammal bestemor, og best av alt: Du får pule ho også. Trang og fin fitte, bare å kjøre kukken i ho og dunke på til spruten står. Hu liker å få seg pikk, blir god og våt. Må være en drøm for sprengkåte og uerfarne attenåringer som er litt skremt av stramme pornobabes på 25. Her er det bare å knulle og nyte horekjøtt av årgang 1957. Denne supre veteranhora kan virkelig kunsten å tømme pungen, så fyll ho opp!!
  • Dec 08, 2019
    ydkwgpxwfd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Totalt bortkastet tid og penger! Hun er ikke intresert i å gi deg noe, den dårligste servisen jeg noen sinne har opplevd!
  • Dec 07, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Noen dager siden,Sunnshinr 123..forrige anmelder fikk ikke kontakt.han må være glad til.Dette var en skuffelse, Hun ville helst ligge stille å ta i mot.
  • Dec 07, 2019
    qagzbrgzjt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Leken........og utrolig søt jente , ble fort opphisset av henne . Måtte slikke hennes begge hull , her blir det flere besøk fra meg fremover . Hun må være den deiligste av dem alle . Så ta godt vare på henne..................!
  • Dec 07, 2019
    sihtvohgve

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Her fikk jeg oppleve god og hard massasje. Det er 3 flotte og sexy jenter som jobber her . Det var hun høyeste som masserte meg . Vart også litt meire . Å det anbefales også . Skal snart innom igjen å prøve ei av dei andre . Dette her kjem til å bli mitt nye sted
  • Dec 06, 2019
    ptkctcjyym

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Her kan det tyde på at et aldershjem fra Thailand har kommet hit for å jobbe med massasje. Stakk innom for å få en time med massasje. Ble møtt av ei gammel Thaidame. Forøvrig satt det to andre gamle Thaidamer i sofaen og skulle liksom se fristende ut. Masse facelift og silikon i lange baner. Herregud er det mullig å operere seg så man blir seende ut som ei ku?Ok tenkte jeg kanskje hun kan å massere. Hun maserte på et slags vis...Men etter 25 minutter så ville gamla ha meg over på ryggen. Gikk ikke lenge før hun spurte om jeg ville ha ekstra.. Er det mulig tenkte jeg.Tipper på at disse damene var mellom 55-65 et sted...Fikk tilbud om alt..Men å se henne naken fristet overhhode ikke... NEI OG ATTER NEI. Kan virke som disse telefon nummerene holder til på samme sted 98437937-98471532
  • Dec 04, 2019
    ukuzrruwdy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Møtte denne dama etter mye omstendigheter. Utrolig vanskelig å få arrangert et møte. Når hun endelig kom til byen tok hun først ikke incall, men dagen etter var det plutselig mulig. I ettertid ser jeg hun annonserer med en usannsylig reiseliste som hele tiden forskyves. Hun skulle vel vært i byen min i snart et år, men så fort dagen nærmer seg kanselleres planen. Virker som annonse mest er for å lokke til kjøp av snap show. Irriterende når man vil knulle...
  • Dec 04, 2019
    poeffgeoyl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Dec 03, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Elia Sophia ,er en flott dame Milf .Hun er en god jente å anbefale, Hviss hun går ned litt med prisene å ikke stile opp mot de Norske jentene, for de er alt for dyre. . Hun har en flott kropp herlige bryst og en deilig 69,god smak.nam,nam. Kan anbefales.
  • Dec 03, 2019
    txdailjwxe

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da får jeg svare på mitt eget spørsmål. Hun gjør ikke hanky panky. Hvis hun sier hun gjør det, så betyr det håndjager, punktum. Tar betalt 1500 uansett. Ellers, hyggelig dame, flink til å massere. Solskjær er i hardt vær om dagen, og han har to kamper mot topplag rundt hjørnet. Spørs om eventyret hans varer så mye lenger.
  • Dec 03, 2019
    vpqilqpelr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    For å si det sånn. Denne bør det advares mot. Denne transen ga meg det som for noen få år siden ville vært homsepesten. Det er ingen anklage, det er reinspikka fakta. At denne personen ikke er blitt hentet av myndighetene men får lov til å drive på er helt vanvittig
  • Dec 02, 2019
    oevqgfxxkr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    ikke helt den samme dama på bildet. Men like pen. Fine bryster og er med på det meste. For oss som liker å sprenge grenser så er ho helt toppers. Fista ho sikkert i 20 minutter og ho bare tok i mot.
  • Nov 30, 2019
    shopvggutd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bortkastet tid og penger. Hun er totalt uintresert i å gi deg en god opplevelse. Begynner å mase om mer penger med en ganeg og er uvillig til å utføre de enkleste tjenester. HOLD DERE UNNA!!!!
  • Nov 28, 2019
    dicpbljscl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Nov 27, 2019
    allwqvbsnl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hun er min hold dere unna
  • Nov 27, 2019
    vjuqdyfhsr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fake som faen.... Gammal skrukkete ekkel dame. Snudde i døra. Virka møkkete og uren i tillegg.
  • Nov 26, 2019
    syobqphuzh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Meget spesielt, mann med store bryster og stor rumpe, men også parykk og ikke et fnugg av femininitet i ansiktet. I tillegg hadde vedkommende hår på kroppen, stor turn off. Burde ha snudd i døra... Rimjob, owo, knull, avsluttet på ansiktet hans/hennes. Ute av leiligheten etter 17 minutter. Kan ikke anbefales.
  • Nov 24, 2019
    iosilgqupp

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Hun er ikke så deilig ser litt grim ut som på bildene men bildene er ekte, jeg benyttet meg av å knulle uten men fikk utslag på mycoplastma etter møtet med henne så jeg ville ikke gjordt noe uten Condom. Hun skal ha betalt exstra for de tingene hun tilbyr
  • Nov 24, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Varvara en herlig stund med herlige jenter. RIMELIG 600. For 69.pussylicking knull.Hvorfor gi 1500kr komme fort å ut etter 20 min.Nå går jeg for billige 500._ 700 15 min. Mange gjør det.det er konkurranse nå.Mange jenter.alle vil ha penger...Varvara.takk.blir nok flere ganger..
  • Nov 23, 2019
    lfekfzwhcu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    WOW for ei dame ser bedre ut en på bilder,Høy slank dame holder til bra plass i oslo. holder avtale med tid hun kan anbefales knuller i alle stilingen
  • Nov 22, 2019
    lqqndnbzfn

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det hær blir førr dumt!!! Bare bløff hele annonsen. Selvsagt falske bilder, å hun var 24 år i 2016 og 25 år nå i 2019.....
  • Nov 22, 2019
    ocmixymtdu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg klarer ikke å forstå hvorfor hun har satt nasjonaliteten sin til Ungarsk og så i profilen skriver hun at hun er fra Prague, hmmmm det er jo hovedstaden i Tsjekkia.. Alltid bra å sjekke profilene nøye så slipper man å tråkke i driten.
  • Nov 21, 2019
    nxylzsweti

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Falske bilder
  • Nov 21, 2019
    ocmixymtdu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    HERREGUD folk må jo være helt idioter. Jeg klarer ikke å skjønne meg på personer som betaler helt opp til 3000kr for en time. Jøye meg hvordan disse damene presser prisene opp og dume kåte menn bare går rett på.. Jeg kommer ALDRIG til å betale mer en 1500kr, og det finnes utrolig fine og bra jenter til 1500kr hvis man leter. Jeg snur i døra med en gang hvis bilde eller noe ikke stemmer!!!
  • Nov 19, 2019
    suenvrccwl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bortkastet tid. Svarer ikke meldinger eller telefon. Ikke noe svar. Finn noen andre. Finnes mange fisker i havet.
  • Nov 19, 2019
    vvjotsovfv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    da var Henriette prøvekjørt, spess dame på go måte, fin mus med pearcing å greier, deilige pupper osv, frister til gjentakelse:) hilsen BULJO
  • Nov 19, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kataleya. En herlig ung jente.Rimelig i forhold thaimassørene.som tar 500 for runk 5 min. Her var det 69.pussylicking fuck. 15min. 700..Pen oppførsel litt beskjeden.men det gikk over.hun var med..Pen sexy kropp. I Kristiansand. Nå.
  • Nov 19, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Dette var en herlig ung jente.700. 69.pussylicking fuck and sex 15 min.. Rimelig godt knull..Flott jente nå i Kristiansand. Gikk happy..Thaimassørene tar jo 500.ekstra for 5 min.runk.Da er dette bedre..
  • Nov 19, 2019
    goagcmfykz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte denne deilige jenta når jeg likevel var i Oslo. Og Julia svikter aldri. Hun snakker godt engelsk, og den trillende latteren hennes er forløsende. Ser at hun har fått nye bilder nå, og dette er definitivt jenta du møter. Hun vet akkurat hva jeg ønsker, så servicen er topp (grunnen til at jeg treffer henne igjen og igjen), og etterpå slappet vi av med en prat. Ingen stress med klokka. MdG vil øke bensinprisen med 5 kroner.
  • Nov 19, 2019
    vvjotsovfv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    olga , luba som hun også kaller seg, er ei petit dame, i 40 åra, super grei artig åkoselig dame, er du snill med ho får du en super opplevelse, somsakt denultimate kjæreste opplevelse.
  • Nov 18, 2019
    tskmrkpscz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Utrolig at noen gidder å besøke dette stedet i sentrum i Drammen.. syntes bildene virket litt fristende.. men der stopper det hele.. dama som møtte meg lignet hun som var på bildene i annonsen..jeg spurte om 1 time med Thaimasasje.kr 600 var svaret jeg fikk. Ok.kanskje det er bra tenkte jeg..hun er så langt fra profesjonell.. utseende fiksert gammel thaidame som IKKE er flink til å massere.. satt også en annen gammel thaidame i sofaen som visstnok også jobbet der. Elendig service fra denne gamle thaikjærringa.. hun ser yngre ut, men jeg tipper ca 60 år.. første og sisste gang jeg besøker dette stedet..elendig
  • Nov 17, 2019
    fobvmtskqs

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Please avoid, the girl in the picture is not the woman in the flat. Woman in the flat is in jer 40's and had a few kids.
  • Nov 17, 2019
    ffdrirsaps

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Denne jenta fortjener en anmeldelse. Dette var en svært dårlig opplevelse. Avtalen pr. sms gikk greit så besøkte denne damen på dagtid. Bilder stemte bra. Virket som hun var i godt humør på sms men der tok jeg feil. Når jeg kom dit var hun kjølig, distansert og kald som en fisk. Jeg må dessverre, men denne jenta er bare en luring. Hun vil har mer penger for anal sex eller noe. Ingen kyssing, tjenestene var mekanisk og ingen innlevelse men ikke så verst til å suge, Gikk etter 20 minutt, mistet pengene mine, men er ok. komme aldri til å treffe hun igjen, dere må være forsiktig å avtale med henne.
  • Nov 17, 2019
    oyleumyryz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ufordragelig kvinne.
  • Nov 17, 2019
    rbdyfapqtt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har vært hos henne en gang før, da en digg 4håndsmassasje og body-body og en deilig ronk. Denne gangen litt mer. Ble vist inn på rommet, tok en dusj, og gikk inn og la meg på massasjebenken mens jeg ventet på henne. Lå på ryggen, og hadde nesten full ereksjon allerede før hun kom inn. Hun kledde kjapt av seg, ronket meg litt, før hun satt seg på ansiktet mitt. En nydelig herlig liten fitte å slikke. rullet på meg gummi og red meg utrolig deilig, så trang og god, måtte be henne stoppe litt, eller hadde jeg kommet altfor fort. Byttet litt stillinger, mere slikking, før jeg endte med å sprute utover ryggen hennes. Ble massert resten av tiden, så veldig god utbytte av tiden. For ei utrolig deilig, sexy og god lita thai-snelle det her er!
  • Nov 16, 2019
    fuzxehriyt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Woooouuw sier jeg bare. Dette var et utrolig treff med en kjempe heit jente. Flott Leilighet på beste vestkant. Hadde litt problemer med inngangsdøra og fjernåpneren - men løste seg etter litt tid. Bad henne om å ta på seg et av antrekkene på bilden. Utrolig sexy og flott jente. Kjapp dusj på flott bad. Denne jenta tok seg god tid - runde en med OWO, Spansk og vanlig sex flere forskjellige stillinger. Avsluttet med deilig trang anal. Nydelig. Ny dusj - etterfulgt av deilig massasje som kulminerte med intim massasje og en fantastisk OWO og CIM. Er ikke ofte jeg kommer 2 ganger - men med denne skjønheten var det ingen problemer. Masse latter og hyggelig prat. Kan anbefales på det varmeste. Liker også at det kun er en pris. Unngår kranglete forhandlinger. Denne jenta er verdt hver krone. Jeg skal tilbake neste gang hun er i byen. Muito obrigado Annita!!
  • Nov 15, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Hot Chanely .Har falske bilder,men en flott kropp.1000 kr 30 min.knull å 69..massasje etterpå. Brukte hele tiden. Ikke rush. Halv mørk. Mellomamerika,,? ? Hvorfor ikke bruke egne bilder,, Jeg så det til ho første gang.da var annonsen slettet.,da fikk jeg ikke noe godt svar..Jeg viste hur hadde falske bilder,,er hun ikke fin,å oppføre seg prippen så snur jeg.Men hun hadde et strålende vesen, god lokasjon. Fornøyd tenkte tilbake om hun blir til over helga. Frode Berg slipper ut.
  • Nov 15, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Hot Chanely .Har falske bilder,men en flott kropp.1000 kr 30 min.knull å 69..massasje etterpå. Brukte hele tiden. Ikke rush. Halv mørk. Mellomamerika,,? ?
  • Nov 15, 2019
    xmodwnasxm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    En fantastisk bra dame som jeg definitivt kommer til å besøke igjen.
  • Nov 15, 2019
    mmscqpciup

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bildene stemmer og hun har en stram og lekker kropp. Men hun har ikke innlevelse eller smil. Massasjen var elendig og mekanisk. Hun ville si seg ferdig ved halvgått tid og jeg måtte mase for litt ekstra tid. Forøvrig også dårlig BJ.
  • Nov 15, 2019
    ygkobgwevk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg skal ikke legge ut noe negativt om henne, siden hun har bare positive anmeldelser og hun vet hva hun gjør. Er litt synd at det er for vanskelig å møte henne og at hun ønsker kun skandinaviske (jeg klager ikke, det skal hun selvfølgelig få lov til) når andre jenter som henne har null problem med å møte meg.
  • Nov 14, 2019
    oejnaxvwhm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    lite med asia å gjøre den møkkete sigøyner røya der
  • Nov 14, 2019
    cmmjcrvdbh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Falske bilder! Dama er i 40 åra.
  • Nov 13, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Aitana hot..ikke utale meg om bilder.Men dama var Mature/ Milf..sexy kropp.gode bryst..oppførte seg greit.30 min. 1000kr. Vil anbefale.Kristiansand. nå..grei lokasjon. Hun holder til Stavanger..vanligvis. sa Maria..
  • Nov 12, 2019
    tskmrkpscz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Besøkte denne dama for Masasje. Bildene stemmer sånn noenlunde Jeg bestilte 1 time. Fikk tilbud om dusj. Gledet meg til å få Masasje av henne, men jeg ble utrolig skuffet. Hun kan ikke å masere.ikke i nærheten av hva jeg forventet. Hun har ikke peiling på Thaimasasje i det hele tatt. Fikk jo tilbud om ekstra. Var jo kun det hun var interessert i å få penger for.. har silikonpupper og små feit mage Forstår ikke at sånne tilbyr massaje i det hele tatt. Snakker ikke norsk. Bortkastede penger på en elendig massasje. Aldri tilbake.. herved er dere advart
  • Nov 11, 2019
    ghtqbuugyo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt Julissa. Hun er kjempefin, helt lik som på bildene men enda finere i virkeligheten. Hadde et fint møte, veldig kjærestefølelse. Alt føltes veldig naturlig. Lett å prate med. Hun sugde meg deilig, med noen fantastiske slikk på pungen. Etterhvert deilig sex, helt naturlig sex. Herlig å kjenne Julissa rundt min nakne kuk. Fikk tilslutt utløsning inne i henne. Fortsatte å knulle litt til, fitten hennes strammet fint rundt meg selv med ekstra smurning fra sæden min. Etterpå lå vi og koste og pratet litt. Ingen hastverk. En veldig fin dame Julissa. Pen og elegant, på en slags sørgmodig måte? Møter gjerne Julissa igjen, og kan anbefale det til andre som ønsket et rolig treff med en vakker kvinne.
  • Nov 11, 2019
    lfekfzwhcu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    WOW for flott dame loren, kan sien saker som mistress hadde en fin time med henne. For hun knuller og mot betaler lett mer, god og trang mus ser mye bedre ut en på bilder
  • Nov 10, 2019
    vvjotsovfv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da va denne super jenta prøvd , alle har vi våres drømmer og egne smaker, hu hær gjør alt som blr planlagt, utrulig snill go jente der man får fylle alle hull uten tarm på kølla. hverdhver dollars. løp å kjøp
  • Nov 09, 2019
    eexusyzoyq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Denne greia her er sprøyte gal.fikk meg en skikkelig skrekkopplevelse.
  • Nov 09, 2019
    eexusyzoyq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    STYR UNNA STYR UNNA. Hvis du vil kaste bort pengene dine på en ustabil narkoman så er dette dama du oppsøker.
  • Nov 09, 2019
    khtoqpszrc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    tok sjansen på å kontakte Havana Mature da kåtheten rant på. Gikk lett å få avtalt over tlf. Fremstod blid og høflig i kontakten der. Ved ankomst i leiligheten så ble jeg møtt av ei utrolig vakker og sexy dame. møter deg i sexy outfit og tar imot deg med et kyss og klem. blir henvist til en dusj og vist til senga i etterkant. Her får man en utrolig deilig body to body massasje hvor brystene hennes valser over hele kroppen. Det som skjer etterpå må bli mellom Havana og meg, men det bør oppleves da hun gir så mye av seg selv og av tjenestene. En meget sterk anbefaling fra meg hvis noen ønsker å møte noe så nydelig som Havana.
  • Nov 09, 2019
    xtmqtggtmf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Det er nydelig, perfekt for en flott opplevelse, det er et flott menneske og 100% ekte person, jeg anbefaler at du ikke vil angre
  • Nov 09, 2019
    xtmqtggtmf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Det er nydelig, perfekt for en flott opplevelse, det er et flott menneske og 100% ekte person, jeg anbefaler at du ikke vil angre
  • Nov 09, 2019
    eexusyzoyq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har vanskeligheter med å forstå at hun faktisk har noen positive anmeldelser i det hele tatt for dette var rett og slett bånn i bøtta. Såpe og vann burde vært et minimum og da jeg gjorde henne oppmerksom på dette, selvfølgelig på en både pen og ydmyk måte, reagerte hun med å bli både spydig og frekk. Naturligvis ønsket jeg en dusj og håndkle som lå fremme var ikke nyvasket. Det luktet faktisk bæsj. Av underlivet hennes luktet det rompe. Tviler på at hun har vasket seg denne dagen hvor jeg besøkte henne. Min klare anbefaling er å styre milevis unna denne damen!
  • Nov 09, 2019
    dlelssjabt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Falske bilder ! , skuffende ikke mere å si om det .
  • Nov 09, 2019
    nvhkzcwxyj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Kelly i vår en gang. Lett å avtale. Tjenester utført som avtalt :) Kan anbefales videre. Har en stram og fin kropp! Ser også bra ut.
  • Nov 09, 2019
    nvhkzcwxyj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Godt voksen kvinne, lett å avtale med, tjenester utført som planlagt. Anbefales videre :)
  • Nov 08, 2019
    mhpbawyslq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Har ventet lenge på at hun skal komme tilbake. Og endelig så er Sofia fra Costa Rica tilbake. Den beste opplevelsen du kan få er du fan av blowjob da burde du prøve Sofia og du vil garantert bli fornøyd. Nå blir det noen turer før biltrafikken begynner.
  • Nov 08, 2019
    ztrxaxkfyd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Flott massasje av en jente med deilig kropp. Og litt kos etterpå. Anbefales !!
  • Nov 04, 2019
    rsliwfexax

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg ser det er mye rart som skrives på denne websiden, nå også om denne jenta. Noe bløffer i sine anmeldelser og andre har tydeligvis hatt en dårlig dag. I dette tilfellet kan jeg bekrefte at denne jenta er fantastisk flott å være med, hun gjør sitt aller beste for at de som besøker henne skal ha det fint. Dessuten er hun ei flott jente. Det er min erfaring, og jeg har besøkt henne ofte. Det er enkelt nok å gjennomskue en som beskriver et annet menneske til å være psykisk ustabil. For å komme frem til en slik konklusjon trengs mer enn et eskortebesøk, det trengs nemlig timer for psykiater eller psykolog for å kunne konkludere slik. Men for all del, den som likevel lettvindt slenger ut slikt, vil for de fleste oppegående lesere faktisk beskrive seg selv i stedet for den de prøver å rakke ned på. Jeg mener folk må være voksne nok til å forstå at det er mennesker som omtales her på disse sidene. Noen av disse menneskene er i en sårbar situasjon, og alle fortjener respekt.
  • Nov 04, 2019
    eaberfizqt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fin dame, men den kunstige stønninga begynte nesten før vi hadde startet. Gjør ikke owo, selv om hun reklamer med at det er inkludert. Veldig maskinelt opplegg og virket fullstendig uinteressert. Hun ser ut som på bildene og er en fin lita snelle. Trang er hun også. HAdde hun lagt litt mer i hva hun tilbyr, kunne hun fint tatt mer betalt. Det jeg opplevde er ikke noe jeg planlegger å gjenta: kunne like så greit tatt meg en runk.
  • Nov 04, 2019
    lfekfzwhcu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    møtte denne norske damen sist uke , flott norske dame, bra service knullet henne i bilen kun ett kort møte hun anbefales å prøve
  • Nov 04, 2019
    ocmixymtdu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    SE OPP for denne annonsen. FALSKE BILDER og du vet ikke hvem du møter! Synes synd på dem som ikke snur og går nå man kommer fram og møter noen andre i døra en bildene i profilen. Da kommer ikke resten til å stemme heller!!
  • Nov 04, 2019
    ocmixymtdu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ja her kan man se at noe ikke stemmer. Hvorfor trenger hun 3 forskjellige profiler?? Kanskje på grunn av at noe ikke stemmer? Hmmm. Skulle ikke forundre meg om at hun kanskje har flere en de 3. OPPFORDRER ALLE til å skrive om de jentene som kun driver LURERI!!! https://www.realescort.eu/ads/114109/alma https://www.realescort.eu/ads/111932/giulia https://www.realescort.eu/ads/114108/jessyca
  • Nov 04, 2019
    ocmixymtdu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg skjønner ikke vitsen med å ha to forskjellige profiler med forskjellige alder. Enten er du 42 år eller så er du 45 år. Er så lei av de jentene som tror alle er dumme i hode og tror vi ikke gjør noe research før vi velger en jente. Vet hun har hatt opp til 3 annonser. Trenger du å ha så mange annonser så er det vell noe som ikke stemmer!! Først har vi GIULIA https://www.realescort.eu/ads/111932/giulia og så har hun ALMA https://www.realescort.eu/ads/114109/alma
  • Nov 03, 2019
    jjuqyitvlb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Kathrine BBW. En stor og deilig dame for de som liker slike. Begynte med kyss og kos. Fortsatte å kjærtegne fitten hennes. Etter litt finger å tungebruk var fitten klar for bli festet. På med litt glidemiddel og hånden gled inn i den nå våte fitten. Masserte klitten og lot hånden gli inn, ut og rundt i fitten. Dette likte hun, det hørte jeg på godlydene hun laget. Kjente fittemusklene stramme rundt hånden og fittesaftene renne. Gjorde dette flere ganger med samme resultat. Til slutt da hun trengte å hente seg inn, koste eg med de deilige puppene, lot kuken gli mellom dem. Den likte seg der. Så ble eg kommandert på rygg og hun lot sin munn behandle kuken og ballene på en utrolig måte. Til slutt klarte eg ikke å holde igjen og lot satsen sprute inn i munnen hennes. Det må være den kraftigste orgasmen eg har fått etter en blowjobb. Kathrine er lett å gjøre avtale med og de holder hun. Enkelt å finne frem og parkering like utenfor døren. Blid, trivelig og lett å snakke med om alt mulig, er hun og. Pass godt på henne.
  • Nov 03, 2019
    njpvcozqvy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ren mann. Ikke kvinnelig i hrle tatt. Hår på armer. Klager å syter. Har flere falske annonser. Snu i døra. Slike svindlere burde få en tupp i ræva
  • Nov 03, 2019
    ynnkzbplfv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mye løgn og ikke psykisk stabil
  • Nov 02, 2019
    dzipcltami

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Ei stram og fin negertispe (alder noe mer enn oppgitt) med trang fitte og deilige brystknopper (faste og ganske små patter) som hu liker å få sugd, de blir knallharde med riktig tungebruk. Veldig god på ballesleiking, hu tar nøttene i munnen og sleiker og suger dem på upåklagelig vis. Tunga nærmet seg rævhølet, men holdt en viss avstand der. Flott glattbarbert sjokolademus som det er en nytelse å pule, som sagt trang og god. Pent ansikt som det hadde vært skikkelig digg å oversprøyte med sperm, men cif står dessverre ikke på menyen. Veldig hyggelig og sympatisk, her blir det topp treff hvis kjemien stemmer.
  • Nov 02, 2019
    opovhavncq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bestemte meg for å besøkte denne vakre jenta og ble til et av de beste besøk jeg har gjort . For en vakker kropp , og hun var meget velstelt. Luktet godt av henne over det hele. Hun var aktiv og kunne jobben sin meget godt . Det er ikke hver dag en møter ei slik aktiv jente her i Tromsø.
  • Nov 01, 2019
    nxylzsweti

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hun er en transeksuell.... https://www.en.realescort.eu/ads/106947/annita-queen
  • Oct 31, 2019
    lfekfzwhcu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Var hos Emily hot med venninne Isabela Sexy, For duo en times avtale for noen damer bli hot time med to flotte damer, Bilder stemmer bra kan anbefale begge damer tar en heller to.
  • Oct 31, 2019
    lfekfzwhcu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    WOW for ei dame ser bedre ut en på bilder,Høy slank dame holder til bra plass i oslo. holder avtale med tid hun kan anbefales knuller i alle stilingen
  • Oct 31, 2019
    dmqawsojbe

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er en post-op transe. Er ikke så lett å se for "hun" er veldig feminin og legene har gjort en bra jobb. Jeg reagerer på at "hun" verken opplyser om dette i annonsen eller på telefonen. Det er jo mange menn som synes det er motbydelig å ha sex med en person som er født som mann uansett hvor mye leger har gjort for å prøve å skjule det. Derfor burde det helt klart vært noe man opplyste om. "Hun" har nok lurt mange mannfolk opp gjennom, men meg klarte "hun" ikke å lure. For dere som tenner på å ha sex med en post-op eller ikke bryr dere så er "hun" et bra valg.
  • Oct 28, 2019
    bgnxrgyuzr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ser hun har tre gode anmeldelser på RE. Så jeg tok sjansen. Bildene er ekte men, tatt på en veldig god måte. Dårlige tenner , utslett i ansiktet, skikkelig slappe dvaske bryster. Skikkelig mager , skinn og bein. Avtalte owo men kondomet kom på før jeg hadde fått av meg buksa. Mistet totalt lysten av oppførselen og utseendet. Dette var ikke mye sexy. Så jeg gikk etter 6 minutter uten å få noen glede. Penger rett i dass.
  • Oct 28, 2019
    lurcuievvm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ikke noe for meg -T
  • Oct 27, 2019
    ztabwhhfzt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Tenker det er på sin plass å informere om at dette er en operert mann, altså en ladyboy som har gått hele veien. Dette burde hun ha gitt informasjon om i annonsen eller i vår korrespondanse før treffet. Jeg oppdaget dessverre ikke dette før jeg skulle slikke henne. Oppførselen hennes var heller ikke bra, og etter 15 min med god sex, ga hun tydelig beskjed om at hun ikke orket mer. Jeg ble sur og sint, kledde på meg og gikk. Når man har betalt kr 2500,- for en time så blir man selvfølgelig skuffet. Særdeles dårlig treff, og jeg kan på ingen måte anbefale hun videre med mindre du er ute etter en operert mann ”with a bad attitude” Sjekk også Instagram pinksakura99 og snap Sakuraaino Haaland herjer for Salzburg
  • Oct 26, 2019
    afghtkvpmx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Clair i ettermiddag. Det er ikke ofte man får anledning til å møte en sånn jente i denne bransjen. Modelpen, enestående hyggelig og så sjarmerende at det var en sann fryd å være med henne. Clair har i tillegg en utsøkt kropp de fleste jenter ville drept for. Det var en priviligert fornyelse å la munn og tunge leke med hennes vidunderlige kropp mens jeg kunne registrere at hun nøt behandlingen på en måte som levnet liten tvil om at hun satte pris på behandlingen. Så langt unna en tøm og røm kvinne som det er mulig å komme. Har så definitivt funnet meg en ny favoritt. Behandle henne fint for dette er 10/10.
  • Oct 26, 2019
    zlxyrmblli

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    stikker av me pengene dine, styr unna
  • Oct 25, 2019
    iiuiszdxdy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    93957409 https://www.realescort.eu/ads/65590/maya-hot-milf Greit kost/nytte forhold, men man må ikke forvente en stram 19-åring. Blid og hyggelig nok, og har et herlig, trangt hull mellom bena.
  • Oct 24, 2019
    whqiuoftgt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    vært her flere ganger, alltid samme jente jeg er hos. God massasje og deilig sex etterpå, får alltid fylle hun opp med masse sperm det elsker hun, ho er også helt frisk og veldig selektiv med hvem hun har sex med. Har hatt hun med på ferie tur også i 4 dager, var som kjærester da.
  • Oct 24, 2019
    snmkcbvoco

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk flott sexy ung thai jente . Massasje B2B og kan virkelig å knulle
  • Oct 20, 2019
    afghtkvpmx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Møtte Yasmin for andre gang i dag. Nydelig ung jente som ter seg fint og er veldig behagelig å være med. Veldig petite og slank. Akkurat som jeg liker. Nydelige øyne og en praktfull, glattbarbert og trang fitte. Fortjener å bli behandlet ordentlig. Vil gjerne ha henne oftere til Bergen for jeg skal definitivt møte henne mer.
  • Oct 18, 2019
    ynnkzbplfv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ikke det helt store, får bedre på thai steder.
  • Oct 18, 2019
    inrjmqxcyi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ikke noe kjæresteopplevelse, men allikevel noe utenom det vanlige slik hun bet og klorte meg kraftig på ryggen, samtidig som hun takk meg tett intill seg og vred seg som en slange. Skikkelig trang var hun også, så det var vanskelig å holde ut spesielt lenge slik hun drev på. Ikke akkurat hva jeg forventet fra den spinkle og uskyldige ungpiken jeg først møtte i døra. Anbefales for noe utenom det vanlige!
  • Oct 18, 2019
    wlnulbequj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Deilig hore med store, tunge patter og trang fitte. Lar seg også rævpule og sprute i ansiktet. Veldig hyggelig og tjenestevillig. Topp hygiene. Er nok solid over 50, men holder seg godt. Et perfekt valg når man vil kjøre litt hardt og grisete. Her får du virkelig knulle og sprute så mye du orker.
  • Oct 17, 2019
    aqmhvzcoam

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt grei tøm og røm, uten tvil ekte bilder (men sminket). Ganske sped og liten jente (lavere enn 167cm, tror jeg + ser mer bulgarisk enn ukrainsk ut). Renslig, høflig, holder avtaler. Beliggenhet veldig sentralt i sentrum øst, for øyeblikket. Vært i bygningen før, men da hos ei som bodde tre etg lavere ned. De har kamera i yttergangen og siden sist har de gjort at heisen oppover kun kan opereres av de som har nøkkel (ned går greit). Forståelig pga strøket og mange korttidsboende. Jeg kan anbefale Nathy/henne, rimelig deal, jeg kom veldig fort pga sprengkåt, så jeg brukte knapt de 15 minuttene om man så regner fra jeg kom inn døren helt nede, til jeg var ute igjen av leiligheten. Hun kunne gitt litt mer i 69-en. Gjorde OWO før det, men ikke under 69 - uvisst hvorfor. Men uansett, sprengkåt som jeg var allerede lenge før jeg ankom, så gikk det for meg etter ett minutts knulling i misjonær etterpå. Hun lukket øynene, stønnet og virket "med". Spurte om jeg ville komme tilbake. Absolutt kurant, dette - i alle fall for korte treff.
  • Oct 17, 2019
    pgyvvmycas

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hei. Har møtt denne jenta for noen år siden. Denne jenta er relativt høy og har en litt kul stemme. Ser at enkelte opplever at hun er ikke er født jente osv. Bildene stemmer 100%, jenta er ekstremt søt og vakker. For min del er denne jenta så deilig og gir så bra service, at hva hun "var før" er noe jeg tenker lite og ingenting på. Det er helt uten betydning. Å feks råkline med ei jente i denne bransjen, vil ofte få en "demper" uansett, om fokuset er "hva hadde jenta i munnen for 30 min siden? De fleste jenter gjør owo, og mange kliner som om de skulle være din kjæreste forever. Så "bildet" er aller høyst reelt. Vi blir bortkjemt av ekstremt god og personlig service, men dette er ikkje plassen for å lete etter "rene" jomfruer. Dette er plassen for nytelse her og nå, og der er greentea meget god etter min smak.
  • Oct 16, 2019
    datoxbwfaq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ute igjen etter en snau halvtime. Overhode ikke verdt pengene. Massasje ..... veeel ....... lignet ikke på det.
  • Oct 16, 2019
    sqtoptiihs

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    25 minutter så ut igjen. Overhode ikke verdt pengene.
  • Oct 15, 2019
    peuufllzrf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Denne «jenta» er ikke født jente. Post op. Men bildene er 100% ekte. Det er ikke noe for meg, så ble ikke mye fart etter jeg oppdaga det, jr krympa til ingenting. Så stort trekk for å ikke opplyse om det, men klarte ikke å bli forbanna. «Hun» er meget hyggelig, og vel verd tiden om det ikke er noe problem med post.op for deg. For min egen del så funker det ikke, og kommer ikke til å ta turen igjen. Dessverre, for hadde dette vært en 100% jente ville det vært fantastisk.
  • Oct 15, 2019
    iuconftjpa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Toppers
  • Oct 13, 2019
    yknqyhlsjs

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kort fortalt... Skuffende. Ikke mere å si.
  • Oct 12, 2019
    gzzhhumddz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Stor opplevelse , kunne å massere, fantastisk fin kropp, deilig B2B og det vart full pakke , stor opplevelse
  • Oct 11, 2019
    rykvebzjwl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Rene julefortellingen. Kjørte to timer for å besøke en snrten shemale. Hva dukket opp, joda en transe som aldeles ikke lignet i det hele tatt. 2000 i lomma og ut døra. Så retur etter å gått kraftig ned i pris. Og hvor skulle jakken henges, joda ut fra skapet dukket en annen julenisse opp. Her i mørkra satt ei jente på 1,60. Snart dukker vel rødhette å ulven opp tenkte jeg. Vel begynte på noe sim heter massasje, men kjentes nå ut som mere kiropraktorøvelse. Vrei hun over for å slikke, trang og god, MEN vaske seg, lukte godt NEI , satans skittentøy. Ble sugd i 1 min. Så knulling i 69. Jaggu gikk det to min så klagde ho at det gjorde vondt og at jeg var så stor. Forbanna vas, sa tell at ho mått slapp av men det va berre klaging å syting. Har nu pula så mange der bak at eg veit det bare e vås. For guds skyld stur unna.ikke verd om ho betal førr å bli pult. Værste opplevelse på 12 år
  • Oct 11, 2019
    zmatfbuddr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    For å ta det trivielle først. Med Silje er det veldig enkelt å gjøre avtale via SMS. Og de avtalene holder hun også når det gjelder innhold av møte. Enkelt å finne hennes tilholdssted og greit med parkering. Bildene er ekte og det er hun og. Puppene er store og ekte. Silje er en fantastisk kvinne. Blid, hyggelig, vakker, myk og deilig. Hun er lett å snakke med og det er om alt. Når det gjelder sexen er det ikke noe å si på innlevelse og utførelse. Hun suger ikke uten kondom, i mitt tilfelle er det en fordel. Da kommer ikke så fort. Denne gangen ble det mye slikking og fingring av fitte. Noe jeg liker veldig godt. Elsker å se henne nyte behandlingen og høre på godlyden hun lager når eg slikker og fingrer henne til en orgasme. Likte spesielt godt at eg stakk en finger i rumpen også. Etter at hun hadde fått orgasme, var det min tur til å få nyte henne og hennes trange deilige rompe. Til slutt slikket og fingret eg henne til en ny orgasme. Etterpå var det tid til kos og avslapping og en liten prat, før eg måtte få på meg fillene og sette kursen hjemover. Det eneste jeg har å utsette er at siden hun annonserer litt sporadisk, så det kan være litt vanskelig å vite når hun er tilgjengelig.
  • Oct 10, 2019
    gfvtleqloy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Gammel traver. Holdt på mere enn 20 år.Madam er rundt 50 år gammel og er godkjent på Frogner I Oslo.Norges største fitta. Hun jobba en periode på akerbrygger og holdt sammen med flere prostituerte og transer som er på besøk i Oslo. Pass på!!!! Flere er HIV+ !!!!! også sjokolade venniner hennes. OM DERE TVILER PÅ, BER HENNE HELSE SERTIFIKAT !!!!!!!!
  • Oct 09, 2019
    dzyebuhymi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    strålende. Møtt henne flere ganger. Sist på vorspiel hvor vi var 3 kamerater som delte henne. Det var gøy, trivelig og bra. Hun var klar på at det er noe hun sjelden gjør, men hun stolte på oss. Ble Mye lengre enn de 2 timene vi først avtalte. Alltid brukt kondom. Aldri fått lov med anal
  • Oct 07, 2019
    ypquyvtbxq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette ble et skuffende besøk , en nedtur igjen for å si det ærlig.
  • Oct 06, 2019
    djryydtoem

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg må bare bekrefte hva tidligere skrev om henne, men hun tok den i rompa den gang. Hun rimmer også veldig godt. hun elsker jobben sin kan det virke som
  • Oct 06, 2019
    yqylqmzcjr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    tulle anonse, gjør ikke noe av avtalt tid, totalt gjernedød, styr unna FACKE
  • Oct 06, 2019
    yqylqmzcjr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    bortkastet tidå p, holder ingentingho låva
  • Oct 06, 2019
    yqylqmzcjr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    STYR unna Holder ikke det hulover, bortkastet tid
  • Oct 06, 2019
    yqylqmzcjr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bare tull hær å, holder ingenting mange anonser
  • Oct 06, 2019
    yqylqmzcjr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    bare bøff mange anonser styr unna
  • Oct 06, 2019
    yqylqmzcjr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    bortkastet tid og p, holder ingenting av det hu låver fuckings SHITT
  • Oct 05, 2019
    zmatfbuddr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    FY FLATE! for en nydelig kvinne Berenice er. Dette er ikke noe ungsau og ikke sylslank kvinne, men en behagelig, myk og deilig en. Store flotte og ekte pupper som det er utrolig deilig å puppeknulle. Knuller man henne bakfra er det, med den utsikten, vanskelig ikke komme fort. Synd hun ikke tilbyr å bli knullet i rompen. Tror det hadde vært deilig å fyllen den med sperm. Hennes deilige, våte og trange fitte er også vært et besøk. :) Berenice er en trivelig og hyggelig kvinne, som det er lett å gjøre avtale med. Disse er hun nøye med å holde, også det man avtaler av tjenester. 2100 kr for 1 time, inklusive 500 kr for å slippe frakken, synes jeg er et kupp. Fitten luktet og smakte deilig. Om eg vil besøke Berenice igjen? Ikke ti ville hester kan holde meg tilbake. Litt språkproblemer, men det må eg ta på min kappe. Engelsk muntlig er ikke min sterke side. Men med humor og litt fingerspråk, gikk det helt greit.
  • Oct 04, 2019
    ypquyvtbxq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Må si at dette var ei meget søt jente , fikk lov å ta henne i mange stillinger og hun var trang og god.
  • Oct 03, 2019
    mhpbawyslq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Nei nei nei og atter nei. For det første så vasker man seg nedentil og for det andre så oppfører man seg som folk. Hun var lite imøtekommende, frekk og utførte tjenesten veldig mekanisk. Hun klagde over vondt i ryggen og kunne gjøre både det ene og det andre. Det luktet råtten fisk av underlivet. Ble rett og slett kvalm og når jeg poengterte dette på en pen måte så rabla det for dama. Jeg kledde på meg og pilte ut døren. Aldri igjen. Tøsete er ikke verdt en krone.
  • Oct 03, 2019
    fgzyncjhhi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Gammel traver på det norske markedet. C skåls pupper og ikke ta på meg verken her eller der. Har flere annonser inn. Ligger på minimums av service innstilling. Leverer et fåtall av tjeneste hun tilbyr. Det finnes mye bedre enn dette.
  • Sep 29, 2019
    abvzguofhq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Supre kul jente! Fikk ikke junior med på laget. Egentlig helt tragisk for jenten er en nydelig jente med faste stor, ja egentlig perfekte byster. Det er nok ikke ekte bilder. Men jenter er nydelig deilg og super trivelig og super sexy!
  • Sep 27, 2019
    khtoqpszrc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    denne latinske kvinnen er et funn for de som liker frodig dame som byr på av seg selv og tjenester. enkel å gjøre avtale med og er hyggelig og ikke minst deilig. Eneste som er synd er operert bort noe av sine bryster, men ok. suger, knuller som bare det i begge hull også uten kondom. Liker å få spruten i seg. Kanskje ikke fra alle, men ikke vært noe problem de gangene jeg har vært hos henne. Burde egentlig ikke gi noen anbefaling da helst vil ha henne for meg selv, men greit å dele på godene også
  • Sep 27, 2019
    tynqtuytkk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var utrolig dårlig. Pent eldre dame på 50+. Massasjen var bare stryking med masse olje. Masserte samtidig som hun snakket i telefonen. Betalte for 90 min, av de snakket hun i telefonen i hvert fall halvparten av tiden. Var ute etter 75 minuteer. Denne anbefales virkelig ikke-
  • Sep 26, 2019
    gxgyldwwnw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Her er d nok en bløff. herre jenta har 3 forskjellige annonsa og tlf nr. Dama er godt over 40 år, og verken høyde eller vekt stemme. Hu er fyldig og proposjonert godt over det mæste. Hyggelig e hu da, d ska hu ha.
  • Sep 26, 2019
    kesyczlujb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Vurderer du å besøke denne jenta? Bare ikke gjør det..... Det kommer til å handle lite om deg og dine ønsker. Her er det sikkert mulighet for en god prat, besøk heller en kompis. Skal du ha deg en god runde i bingen er ikke dette plassen for deg. Ja, bompenger og vindmøller ble årets valgsnakkis.
  • Sep 25, 2019
    chwtrvdvzl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    lita gammal tjukk snudde i døra
  • Sep 25, 2019
    qnzzgyonrr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Annonse med validerte bilder. Kan av og til lure på hvilke kriterier som skal til for slik validering. Bildene er så langt unna sannheten som det er mulig å komme. Tilbudet av tjenester i annonsen var også godt unna sannheten. Når alt dette er sagt så var jenta hyggelig nok, men jeg burde ha snudd i døra. Men er man kåt, så er man kåt....
  • Sep 24, 2019
    chwtrvdvzl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
  • Sep 21, 2019
    dlvrwbakhv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Pen og grei jente, men det var et evig pengemas. Ikke spesielt god i senga. kan desverre ikke anbefales.
  • Sep 21, 2019
    dlvrwbakhv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Pen og grei jente, men det var et evig pengemas. Ikke spesielt god i senga. kan desverre ikke anbefales.
  • Sep 21, 2019
    dlvrwbakhv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Pen og grei jente, men det var et evig pengemas. Ikke spesielt god i senga. kan desverre ikke anbefales.
  • Sep 21, 2019
    ahzxmyetps

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Aleksandra SEX .Hadde håpet på en god stund. Men det var ikke bra i 69,med en tampong i hullet.Hun luktet ikke vondt og hadde en liten mus..Skulle ha Owo, men hun prøvde med kondom .Da protesterte eg.Hun ga seg 3 sek så begynte hun runke meg. Hun sier at hun ikke forstår Engelsk.Synd hun ikke har innlevelse.Hun er liten petit jente ,ung..pen.Hun kunne ha gjort det bra i denne tjenesten.men hun må skjerpe seg.
  • Sep 21, 2019
    kcmngletjf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    For ca. 14 dager siden besøkte jeg Mjøsa Thaimasasje. Jeg fattet mistanke at dette ikke var bra sted da jeg ringte og spurte om det var noe ledig time.. Fikk forespørsel i telefonen om jeg hadde cash. Tar dere ikke kort spurte jeg.. jo vi gjør det , men helst kontant var svaret..Svarte penger tenkte jeg med det samme.. Har besøkt noen Masasje salonger opp gjennom årene, men dette var den absolutt dårligste.. ikke bra masasje. Rett og slett uprofesjonelt utført.. dama som maserte var kanskje i 50 åra og skikkelig lubben..Vet ikke om bilder fra annonsen stemmer.. fikk som ventet forespørsel om ekstra.. Happy ending med eller uten klær.. prisen var 500 og 1000 .. tror hun gjør alt bare du har nok penger, men jeg takket nei til absolutt alt.. orker ikke å bli ronket av en flodhest.. aldri tilbake til dette useriøse stedet
  • Sep 21, 2019
    drwefvqaca

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Jasmine Queen: Veeldig fin å se på, men fyf.. for en bitchy oppførsel. Terningkast 6 for utseende og 1 for utførelse. Spar pengene, å runk heller etter bildene, for de er ekte.
  • Sep 18, 2019
    aatljlmpko

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hun tar ikke i mot utlendinger. Kun nordmenn. Men anmeldelsen er skrevet på samme dårlige norsk som hennes egen annonse! Spørs om hun ikke skal spørre venninnen sin, Norske Marie, neste gang hun skal skrive en falsk anmeldese.
  • Sep 18, 2019
    rqahjflody

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Best OWO i rogaland uten tvil.Kort og direkt avtale i tlf kommer til en fin diskret plass ved sjøen.suger som gudinne,våt mus som liker bli spruten i ansikt.Følger henne i snap,flere bilde med ansikt og knull.behandler henne med respekt, og du får pengene dine verdt
  • Sep 17, 2019
    pqqtiaovgt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Veldig enig med forrige annmelder..jeg besøkte henne som Deea men samme Dame det..Eller Domina som hun kaller seg..for meg er det helt uforstålig at hun har masse gode anmeldelser,,og ikke en dårlig.. For meg var det en gedigen nedtur..bet for to timer,,var ute etter en..lite innlevelse og virka bare som hun var intressert i å bli ferdig..aldri mere.. Har vært hos utallige Dominaer gjennom årenes løp,,og finne ei god ei i Norge er ikke lett..Nei da reiser jeg heller til Tyskland,el lign land,,der får du opplevelsen du er ute etter,,til samme pris..
  • Sep 14, 2019
    xdoqyblwil

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    prøvd å gå inn på hennes realescortnettsiden og gå ned der til en linkk som står "Lese eller skrive anmeldelser" og les alt anmeldelsere jeg møtt hun, hun er bare så nydelig jente
  • Sep 12, 2019
    sfasitnmhz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Ekte bilder, fin beliggenhet, og god tid. Skal tilbake.
  • Sep 11, 2019
    rkcvktqbyv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Massasjesalong i Kristiansand. Gikk der med vondt i ryggen og fikk en helt grei massasje, men massøsen var neppe veldig proff. Etter en stund fikk jeg tilbud om ekstra tjenester. Takket ja til body-to-body og happy ending. Thaijenta var pen med deilige, faste bryster. Hun var langt mer proff på disse tjenestene, og endingen var riktig happy.
  • Sep 11, 2019
    wvqngpbfbo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Denne jenta er langt i fra asiatisk. Ung lita blond? russisk jente som ikke aner hva hun driver med. Sikkert spennende for de som sliter med for tidlig orgasme. Jeg var en vanskelig mann fortalte hun meg, vel jeg har aldri møtt mer klønete jente og som bare klaget. Styr unne, jeg gikk uten å fullføre og skal ALDRI tilbake
  • Sep 11, 2019
    ginoonhtwt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Ser at det antydes i en vurdering at denne jenta er spydig og har et utseende som får menn til å snu i døra. Det er med respekt å melde bare bullshit! Dette er en vakker jente med stor utstråling! Hun er vennlig, imøtekommende og innsatsvillig. Lett å prate med (både før og under møtet), flink i faget sitt. Det er riktig at hun ligger i et høyere sjikt når det gjelder pris, men jeg føler i hvert fall at jeg fikk full valuta for pengene under mitt besøk.
  • Sep 09, 2019
    rqahjflody

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Valentina er helt fantastisk.Det er problemer med dere.En hørekunde vil aldri nytes og respekterer en ekte dame. Skam dere,jeg er helt flau .. Ola nordmann på sin best..
  • Sep 09, 2019
    nujhzwfgoa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Herregud e det mulig. Heit håpløst. Styr unna.
  • Sep 02, 2019
    epktrvrboc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Uhøflig. Ringte for å gjøre en avtale, og hun sa hun ikke forstod meg og ba meg sende henne en SMS. Jeg snakker godt engelsk, og om man ikke forstår et kvekk får man skrive i profilen at man kun godtar skriftlige meldinger, slik hun ikke har gjort. Da jeg sa som sant var at det ikke var mulig for meg å sende tekstmeldinger på mobilen pga en teknisk feil jeg ikke har klart å fikse enda, virket hun irritert. Så jeg forsøkte å si så klart og tydelig at jeg hadde sendt henne en melding via realescort, siden denne muligheten var åpen. Hadde hun da sagt at "beklager, men jeg forstår ikke så jeg legger på nå", ville jeg ikke bebreidet henne. I stedet la hun bare på røret uten et eneste ord etter de første par ordene. Har null interesse for noen som ikke viser respekt for kundene sine og ikke har tatt seg bryderiet med å gjøre seg kjent med nettsidens funksjoner først.
  • Sep 02, 2019
    dahvckugws

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dama er pen nok hun, men det gikk raskt opp for meg at det ikke var henne jeg hadde snakket med på telefonen, men en jente som kan avtale det ene og det andre helt uten konsekvens for seg selv. Når jeg skjønte at virkeligheten skulle bli veldig andelenes enn avtalt takket jeg for meg og gikk. Penger spart, men bortkastet tid.
  • Sep 01, 2019
    bluvhrtbfq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Alice (Anna) Er en flott dame ca 30 år.Samarbeidsvillig.Kan anbefales.men FALSKE bilder. Hun er pen ansikt kropp men lankt fra hun på bildene.jeg kom i hennes munn i 69.hun tente meg.så at det måtte gå slik.Fitta var himmelsk saftig. Hun ba meg etterpå om jeg ville slikke mer.hun kom.ååå. Hun gå meg en herlig sug etterpå.Det var topp.Hun er Russisk
  • Aug 31, 2019
    szpvymzjzh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Meget søt jente med en vakker kropp. Følte god kemi fra første stund . Lå og slikket hennes barberte pussy lenge , som det smakte godt av. Skuddet kom meget fort når jeg hadde presset den inn i henne desverre.
  • Aug 28, 2019
    dzneqixiti

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Herregud. Styr unna. Det verste som e og oppdriv. Flott vær i dag. Kun massasje.
  • Aug 27, 2019
    vbcvmnbrhl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    She use fake pilkture But she is a wonderful girl I have travle with here in Russia and meet here in GC I have meet here here in Norway many time She is just grate Always good to meet here
  • Aug 26, 2019
    chnkxhyfdr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ja jeg besøkte Kristina på vårparten. Fin ekte dame, lite glam her, men real sporty og seksy dame som kom i collegegenser og dongeri. Litt som Sigrid haha. Og som du går forbi uten å tenke på eskorte. Litt anderledes opplevelse for min del. Det var en del rot med tidspunkt og drøyde før hun var klar. hun har ingen fast incalladresse forsto jeg men lånte leilighet etter behov, denne leiligheten kom hun til rett før meg og prøvde å rydde men tydelig det hadde vært fest her. Men Kristina er en fin dame som du har lyst å besøke igjen, vi ble ikke helt ferdige ila timen, men deff lyst å treffe ho igjen og for å gå videre.. :)
  • Aug 26, 2019
    acilqsbtkp

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk polsk dame Sosial Pen Hyggelig Flott kropp Snorker ikke ha ha ha Artig og hyggelig jente å ha med ut på restaurant eller pub Anbefaler henne på det varmeste
  • Aug 25, 2019
    pcaztzydtb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour
    Nikolia X. Helt topp.ekte kjæreste opplevese.Ett fyrverkeri.Løp å kjøp.Bildene stemmer.
  • Aug 24, 2019
    aeetazsguq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt arist navn, hadde artist navnet Nikita91 før. Samme gamle greia. Ikke noe å anbefale. Styr unna.
  • Aug 24, 2019
    yxckqceppi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Med Alexa får man mye for pengene. Godt humør, fit veltrent kropp, og perfekte struttende ungpikebryster. Jenta som åpnet døren var akkurat som på bildende og jeg ble vel tatt imot. Hun kysser ikke, men blowjob uten var med i prisen. Hun er veldig trang så det ble vanskelig å holde ut veldig lenge, men jeg nøt hvert øyeblikk og hun var helt med hele tiden.
  • Aug 23, 2019
    ivwbfxflmy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fake. Araber dame som ikke utfører alt på listen.
  • Aug 23, 2019
    ivwbfxflmy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fake. Araber dame som ikke utfører alt på listen.
  • Aug 23, 2019
    bmfongqlky

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Maria er en utrolig pen og deilig jente. Ja, det er henne på bildene, de er 100% naturlige, hun kunne like gjerne ha vært tatt rett ut av månedens playboy, og hun så fantastisk ut mellom bena mine. Hun levde seg veldig inn i øyeblikket og sex med henne var en sann nytelse. Ektefølt GFE.
  • All Review