Stars Portal

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Real images
Do the pictures match reality?
Keep appointment
One hour agreed is not 30 minutes
Smell good
Does she smell good?
Body
General appearance
Tighness
Is vagina tight?
Behaviour
Is she human or act like a robot?
General rating
Worth money?
  • May 08, 2021
    pyjduljbuk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bestilte time her. Avtalte tid og når jeg kom så var hun plutselig ikke tilgjengelig før 2 timer senere. Mente jeg ikke hadde sagt at jeg kom. Men jeg sa til henne. Sees om 30 min.
    Hun sier så at hun har sett.melding men mener fortsatt at jeg ikke har bestilt. 40 min i bil til ingen nytte.
    Hold dere langt unna!!!!
  • May 05, 2021
    kjgczmkjka

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ringte og avtalte med denne damen å jeg slo til! Ble møtt av en blid og hyggelig BBW dame! Fikk en varm klem også startet vi å kysse å endte opp i sengen! Dette var helt fantastisk! En dame som tilbyr alle tjenestene hun sier hun gjør fra topp til tå!, suger som en gud og knulling uten condom var ikke noe problem, Kommer garantert tilbake til når jeg er på dei kanter. Vil absolutt anbefale henne til alle, Dette var topp service!var på besøk hos henne i 3 timer
  • May 05, 2021
    kjgczmkjka

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne damen i påsken,så det er en stund siden. Berenice er en dame litt opp i åra men jaggu kunne hun sine saker, en skikkelig god og digg mus som jeg fikk prøvd uten kondom, skikkelig deilig følelse, god til å ri var hun også, sugde bra. Kunne gjerne tenkt meg å møte henne igjen.
    Anbefales!
  • May 03, 2021
    rhzjppkoqn

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato for besøk var i april.Ble tatt imot av en smilende moden sexy dame,spurte om jeg ville dusje!Fikk allerede da et lite blikk av en sexy rumpe og 2 fine pupper da hun bøyde seg ned for å finne frem håndklær!Gikk så inn på soverommet hvor hun satt å ventet i sexy undertøy, Fikk dette kjapt av. Masserte henne litt men ble raskt opptatt av den deilige rumpa og kjenne på de deilige puppene som er faste å fine til å være så store!.Koste oss masse i sengen!kysser som en gud/ 69 smakte godt,trang og god mus.Det vart 2 runder med masse kos.Så dette var et bra besøk hos en hyggelig å smilende dame!Så vær snill mot henne så blir det garantert hyggelig å være deg!
    Berenice You are one of the best.
  • May 03, 2021
    euonbjwgd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ringte og avtalte med denne damen å jeg slo til! Ble møtt av en blid og hyggelig dame! Fikk en varm klem også startet vi å kysse å endte opp i sengen! Dette var helt fantastisk! En dame som tilbyr alle tjenestene hun sier hun gjør fra topp til tå! Kommer garantert tilbake å anbefaler hun absolutt til alle kjente & bekjente! Dette var topp service!
  • May 03, 2021
    rifjdafmfw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det er en grunn til at noen ikke vil godta anmeldelser. De er fake og svindlere. Forlanger forskudd osv. Har blitt svindlet før, og kjenner igjen stilen. Så ga henne nada. Skriv til realescort. Når mange gjør det, kanskje det hjelper.
  • May 02, 2021
    poxvmcmxem

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Nydelig jente som leverer som avtalt. God engelsk, og godt humør. Stedet er enkelt møblert, men god seng og ok bad.
  • Apr 25, 2021
    hpdwzfqugb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg møtte denne jenta i går natt og hun holdt avtalt tid og det var aldri noe stress og en time var en hel time.

    Bildene i annonsen er ekte, det du ser på bildet er hva du får, hun er liten og lett og har en deilig slank kropp og en veldig trang mus. Kanskje om mulig litt for trang fordi hun klaget på at pikken min var for stor (18cm/5cm omkrins) så det ble litt lite puling. Hun ville ikke la meg få gå helt inn og klaget mye på smerter så det ble en del annen lek isteden. Flink å suge forresten.

    Det står i annonsen at hun er svensk men det stemmer ikke, hun innrømmet at hun bor i Sverige men er fra Latvia så alt må gå på engelsk.


    Hun elsker sex så jeg vil anbefale henne på det varmeste om du ikke altfor stor
  • Apr 24, 2021
    itlenvtcqs

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Meget bra. Oppegående dame . Anbefales
  • Apr 16, 2021
    qcekmxyni

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt henne mange ganger tidligere, elsker å komme på besøk til henne å få masse kos og få tømt meg skikkelig i den varme musa hennes. Det eneste som drar ned er att glufsa begynner å bli litt slapp, klemmer ikke så godt rundt pikken lenger dessverre, og att jeg måtte på en antibiotika-kur 3 uker etter møtet vårt, heldigvis hadde jeg ikke feid over kona før jeg fant ut dette. Hehe
  • Apr 14, 2021
    efrmjebzbx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Noen som har prøvd. Kunne tenke å prøve.
  • Apr 07, 2021
    bllpgmvxye

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Svindel! Skal ha deg til å betale på forskudd før treff. Mye av disse i det siste.
  • Apr 05, 2021
    farlqgfgi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jaya. Avtalte 69..knull 30 min..OK.til svar. Når jeg kom på tiden.var det mas om att tjenesten kostet 2000.kr. Det jeg skulle betale var bare et runk. Viste mld. Ok.guffet på. Kunne ikke vente til jeg kom i fitta. Runket meg tom å ute før 15.min.var ikke pen..feit. Det dårligste service jeg har fått.
  • Mar 25, 2021
    rbgotqvd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var trasige greier, betalte for 1 time(2000kr) etter 15 minutter ville hun bli ferdig, klaget på at det tok for lang tid, fikk nesten ikke røre noen ting. Mulig hun er flink til å massere men escorte delen den er elendig.
  • Mar 23, 2021
    yqxfohcrkw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Går under norske Mia. Snakker norsk, men ser ut som en sigøyner. Var drita full og fitta hennes stinket. Tar 4k for en time, verdt max 500. Veldig skuffet
  • Mar 22, 2021
    zxbphnvgoz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du møter noe helt annet enn det bildene viser i annonsen. Hvis det er samme jenta så er det i det minste gamle bilder av en ung og slank utgave. Dagens utgave er nærmere figuren til Erna. I tillegg kjører hun priser langt over normalen dersom man ønsker noe utover vanlig massasje. I rettferdighetens navn, hun skal ha for hyggelig og fin væremåte.
  • Mar 18, 2021
    ebgacssoqd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en fantastisk jente. Jordnær, ikke noe tull med det ene eller andre. En sexy jente med myke deilige former, store ekte pupper, deilig fitte, som smaker og lukter godt, og for ikke å glemme den deilige og trange rompa hennes. Hun er utrolig flink med det hun gjør, men om jeg skal trekke frem mine favoritter, må det være kyssingen, sugingen og rompesexen. Hun har en egen evne til å få meg til å slappe av. Behandler du henne fint er hun utrolig snill. Innen for hennes grenser er det ikke et nei å få. Nå gleder jeg meg bare til neste besøk hos favorittjenta mi.
  • Mar 14, 2021
    izmbbpeydy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig og i møte kommende dame. Høy og flott selv om bildene nok ikke er helt nye. Pratsom og det gjør det trivelig og behagelig. Berøring vennlig i motsetning til andre Dominaer. Fikk føle mye av utstyret hennes og det var spennende og artig. Var ikke så nøye på tida.
  • Mar 09, 2021
    ufvbyztgm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Når jeg besøkte denne dama så spurte jeg henne om jeg kunne binde henne fast i senga og bruke ho skikkelig. Vi blei enige om prisen og jeg hadde det kjempegøy. Ho var med på alt jeg ønska meg og det var ikke lite. Løp og kjøp.
  • Feb 22, 2021
    fzygzslaix

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    4000 for en time.
    Ingen i dette yrket er verdt den prisen.
  • Feb 17, 2021
    gtiprhazuw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Skjønner godt hvorfor hun har fått så mye skryt. Kjempesøt og sjarmerende jente, veldig grei kommunikasjon. Helt fantastisk BJ. Kan enkelt og greit si at hun anbefales på det aller varmeste.
  • Feb 11, 2021
    zjnicbxvxq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Traff denne mørke skjønnheten i dag. Tok kontakt med henne på WhatsApp for 2 dager siden, angrer ikke på att jeg møtte denne flotte skjønnheten. Det var en sykt sexy dame. Kroppen hennes er helt vanvittig deilig. Store naturlige pupper og myk stor rumpe. Kysser helt utrolig godt. Det ble to runder og hyggelig prat mellom. Jenta er hyggelig og veldig snill. Kan virkelig anbefale denne eksotiske skjønnheten.
  • Feb 07, 2021
    gcluacoave

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overkåt bestemte jeg meg endelig for å besøke Berenice, har vært fristet mange ganger på grunn av de litt "dirty" tilbakemeldingene hun har fått. Jeg er hektet på kåte eldre damer med naturlige hengepupper - og hun skuffet ikke. Hun møtte meg med et vennlig smil i en svært kledelig top/korsett med strømper og høye hæler. Jeg fekk umiddelbart lyst til å kose med puppene og sugde dei flotte lange vortene stive og hard. Kjente på fitta mens jeg la pengene på bordet, vått og varmt. Rask dusj før vi kom oss inn på rommet der jeg la meg på rygg med dundrende hard ereksjon. Fra skaperens side er jeg utstyrt med litt ekstra redskap og det var tydelig at hun likte det... holdt rundt kuken med begge hender og smilte. Jeg ba henne sette seg på meg med trusa på og puppene hengende ut av bh´n. Kjente fitta var varm og glatt gjennom trusa før det virkelig begynte å renne squirt!! Masse over låra og magen min! Holdt ikke ut lengre og vippet trusa til side og kjørte kuken dypt og hardt inn i bunnen av henne. Ekstremt kåt dame som virkelig elsker det hun gjør, jeg spurte om jeg kunne fylle fitte med sperm i det jeg var i ferd med å komme og det var greit. Ta godt vare på denne gode dama
  • Feb 02, 2021
    hrykplfume

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare møte Carlotta igjen, liker godt denne modne damen. Kunne vært bedre bilder på profilen bilde 8 stemmer godt o bildet på WhatsApp profil er av henne,ho er ikke fra Belgia men det betyr ikke nødvendigvis noe, ihvertfall ikke for meg. Det var et bra møte og vi koste oss mye, ho smaker godt, kysser som en riktig kjæreste, var veldig god til å suge, og sexen var veldig god,ho gir av seg selv og har få grenser. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende, boblende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!😘😘
  • Jan 31, 2021
    rvxkvwxvkg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • Jan 25, 2021
    egtekdctav

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Ina BBW for en koselig stund for en tid tilbake hjemme hos henne ,ja ho er akkurat som på bildene. Stor,deilig sexy, BBW Dame fra F innmark.
    Begynte med en dusj sammen og etterpå var det inn på soverommet,vi kosa og💋 kysset og etter en stund lå vi i 69 hvor jeg slikka den våte deillige fitta hennes, ho vart ekstra våt, Så tok jeg ho i misjonærer først uten kondom. Ho var trang og god så jeg brukte ikke lang tid før jeg kom inni ho.Kosa oss en god stund før det vart klart for runde 2, fekk ho til å ri meg, det var skikkelig deilig med dei store puppene svingende, heilt utrolig godt, ho rei og stønnet, tror ho likte det godt,jeg holdt ikke så lenge før ladning nr 2 vart fyrt av inne i den deilige fitta hennes. Deillig å se det renne ned på senga.
    Vart en lengre pause hvor vi koste og pratet om løst og fast,etter en god stund greide ho å suge kukken opp til full stå igjen og jeg spurte om å få knulle henne i rumpa, det var greit, brukte godt med glidemiddel så den kom greit inn, det var helt utrolig godt å knulle henne i rumpa, ho tok spruten over puppene og i ansiktet, wow for en dame.
    Deillig treff var hos henne i nesten 3 timer . Ho gikk på P piller sa ho så alt var under kontroll.
    Takk for møtet min deillige BBW dame, jeg kommer tilbake. hilsen Trøndern69 😘
  • Jan 22, 2021
    snrrgteijf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Donald Mur er besøkt igjen.kyss å klem. Ekte GFE. GJENSYNSGLEDE. Ser ikke på klokka. Smaker godt. Jan
  • Jan 21, 2021
    rgoyjhfckk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er en jente som er med på det meste. Tar kuken i rompa og suger deg etterpå eller du kan stikke den i fitta i stedet. Hun er også med på litt tøff behandling. Trang fitte og rompe. Om du vil bruke frakk eller ikke er opp til deg. Ikke noe ekstra for det, ellers rimelige priser. Tar ekstra for spesielle fetisjer. Parkering i kjeller i blokka hun bor i. Enkelt å finne fram.
  • Jan 18, 2021
    dppzgvwhbb

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Besøkte Caroline for første gang i dag. Hun er en som virkelig vet å ta vare på oss. Hun er en som absolutt kan sine ting og vet hva som skal til for å gjøre oss tilfreds.. Ble tilbudt en dusj både før og etter. Hva vi gjorde kan forbli mellom oss, men det var i hvertfall en fantastisk time,jeg elsker din deilige smakfulle fitte Caroline , likte å få slikke dine flotte store fittelepper, smaker fantastisk godt. Bildene er definitivt ekte. Kan trygt anbefale Caroline. Håper det ikke blir så lenge til neste gang. Takker så mye.
  • Jan 06, 2021
    sjxjyrcxye

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Suger som en hore og kysser som en kjæreste. Det en mann kan ønske seg, og kanskje også det kvinner vil ha?
    Hun er imøtekommende og behagelig, og er av den typen som yter det lille ekstra fordi utseendet hennes ikke kan måle seg med de som er 10 år yngre. Var hos henne i en time, og det ble tydeligvis litt lenge for henne (det var avtalt), for allerede 20 min før begynte hun å snakke om at jeg måtte komme snart. Det er nedtur! Gir straks et preg av samlebånd.... Om jeg drar til henne igjen blir det bare for 30 min, og kanskje bare i bilen, som jo er et svært godt tilbud hun har.
  • Jan 04, 2021
    zghsnznpjj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente som bare elsker å suge, røff deep throating, trang og deilig anal og hun elsker å kline.
    Var utrolig sexy i lårhøye røde lakk støvler. Etter masse klining deep throuting og anal sex, gikk vi inn i dusjen hvor jeg tisset over hele jenta og i munnen på ho og avsluttet med masse klining vil gjærne treffe dama igjen for mere deilig kinky sex❤
  • Jan 02, 2021
    ejvxdklgzk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I have attached my met Mrs Julia today for the first, but it will not be the last time. An amazing and very friendly, gorgeous and sexy lady I hope to visit again. Her pussy tasted so good and her juice is so sweet and delicious. Thank you so much for the wonderful time we spent together. I enjoyed every minute.
  • Jan 01, 2021
    zgdwngmuly

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    In seeing Julia I got the the best New year's present ever ! The way I was greeted, taken care of and made to relax was beyond my wildest dreams. My entire body and soul was given a treatment of this sensual and externally sexy woman. I am so glad I was given the opportunity and privilege to be granted a date and I will humbly ask for a new date as soon as I am close to Oslo again.
    I do hope I will have the chance of meeting you Julia soon in 2021
    Thank you for showing an older man what a woman's touch REALLY can do.
  • Dec 26, 2020
    kllfedzjwz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare ha litt julesex idag. Da jeg har en forkjærlighet for modne damer tok jeg kontakt med Berenice,. Tok en dusj sammen og koste oss mye i dusjen. Hun var veldig god til å suge,smaker og lukter godt, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
    👍
  • Dec 25, 2020
    ermsokvveo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var og besøkte denne skjønne modne damen Carlotta i dag .Startet med en dusj sammen Fikk en god massasje i dusjen. Hun er veldig god til å suge uten , og sexen var veldig god,prøver flere stillinger og hun gir av seg selv, hva vi ellers gjorde blir mellom oss,men det vart 2 runder med hælig god sex, var heilt tømt når jeg dro hjem . Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjon med henne er ok,
    og hva vi ellers gjorde blir mellom oss.Når jeg dro følte jeg skikkelig uthvilt og avslappet.
    Hun er en meget pen dame og flott moden kropp fine ok pupper. Smaker og lukter godt. Skal garantert tilbake senere.
  • Dec 22, 2020
    tmsbuxtmwx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Anita er den samme som Nikita91. Ikke noe wow faktor. Virket helt uinteressert under møte. Bortkastet.
  • Dec 11, 2020
    hgmsitpftr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde gleden av å la denne herlige dama holde meg med selskap en time eller to i kveld. Veldig bra. Deilige pupper og deilig fitte. Fantastisk dame som vet hva hun driver med, absolutt å anbefale. Gleder meg til neste gang.
  • Dec 11, 2020
    hgmsitpftr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Soffy er en fantastisk snygg och läcker kvinna, träffade henne i två timmar och betalade extra för att få spruta henne i fittan och i munnen. Bättre kvinna på att suga kuk finns inte, sög underbart djupt och var bra på att ta emot stora satser sperma. Hennes fitta är våt och trång, kan ta emot stort och helt underbar att knulla. Kommer absolut träffa henne igen.
  • Dec 10, 2020
    hotnvhbuyv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Jeg møtte denne nydelige kvinnen fra Bahamas i en ren leilighet som var lett å finne. Hun tok imot meg iført minimalt med klær som raskt avslørte en deilig kropp, skikkelig flotte bryster og stive brystvorter. Etter en rask dusj der hun var med og vasket og tørket mine edlere deler, bar det inn i senga. Hun suget meg uten kondom, Etterhvert ble det mye leking med de store puppene hennes og kos med ståkuken mellom brystene, helt til jeg sprutet hele ladningen der. Blid, hyggelig og sexy jente som snakker flytende engelsk og litt norsk. Anbefales, men vær høflig og snill med henne!
  • Dec 10, 2020
    zemwnsorsk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er helt enig med xeomhnliyt, Sissel er en perle. Kan virke litt sjenert når du møter henne. Men det er borte når du ligger i senga hennes. Blid, trivelig, lett å snakke med og får deg til å slappe av. Holder alle avtaler. Ikke noe tull. Enkelt å gjøre avtale med. Fantastisk til å kysse og suge. Virkelig en opplevelse. Har også en myk og flott rompe, som det er deilig å klaske mot, når man knuller henne i rompa. Store, deilige og ekte pupper. Spør du om noe som ikke står på menyen hennes, er svaret veldig ofte ja, det kan vi prøve. Så lenge det er innenfor hennes komfortsone. Respekter henne om hun skulle si nei. Mener at prisen hun tar er rimelig med tanke på tjenester og hennes kvaliteter på tjenester og jenta. Min oppfordring er at vi må ta veldig godt vare på henne. Hun er bare fantastisk.
  • Dec 09, 2020
    xeomhnliyt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne fantastiske flotte jenta i dag, hun virket litt forsiktig, men for en dame Sissel er. Hun var virkelig god til å kysse, var veldig god til OWO . Jeg er helt enig med de andre her, virkelig verd pengene. Ingen stress, ingen mobil som ringte hele tiden osv. Kan tenke meg at dette er en av de beste eskorte jenta i Norge. Vil gjerne møte deg igjen, you are simply the best, Sissel.
  • Dec 09, 2020
    xeomhnliyt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Manuela for 2 dager siden, ho er en flott smålubben moden dame,bildene stemmer ikke helt, men det får nå så være. hun er meget enkel å gjøre avtale med på melding, noe som passer meg perfekt ;-) Jeg ønsket meg owo, noe hun gjorde perfekt, uten å kreve ekstra penger, måtte smake på den deilige våte fitta hennes, smaker godt og vart skikkelig våt der nede. 👍🏻 Rolig og tok seg god tid ikke noe stress der i gården. Trang og god fitte, Her skal jeg garantert tilbake for det er ei som kan suge og mere til, fikk mere en det vi avtalte. 😘👍
  • Dec 09, 2020
    oyxzesbrcu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    lita smålubben dame er nåkk 50 som i anonsen, hyggelig å go tid, fikk det man bestildte å litt til, men skal du ha en wov opplevelse så må du finne noen andre. veldig etter smak å behag det hær
  • Dec 07, 2020
    lsyczrwqvm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i en koselig leilighet sentralt og med enkel adkomst i Oslo Hun snakket bra engelsk og var veldig grei å snakke me. Hun er en moden dame med modne fine former. Åpnet døren i sexy undertøy og var hyggelig fra første til siste sekund uten å stress med tiden. Hun var ren og pen og smakte deilig, treffer henne gjerne igjen om muligheten byr seg.Hva vi gjorde blir mellom oss. Det vart tid til 2 deilige runder med deilig sex, ho har en fin fitte som som suger deg tom. Skal møte Berenice igjen neste gang jeg besøk😊
  • Nov 22, 2020
    sowpwfjk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne nydelige damen sent torsdag kveld, og hun skuffet ikke. Nydelig innlevelse og fikk det til å føles naturlig ut. Damen kan tingene sine! Suger og knuller heilt fantastisk, smaker og lukter godt. Kommer definitivt tilbake. Hun har virkelig alt som trengs for å tilfredsstille en mann, jeg takker for et nydelig møte og håper alle får en sjangs til å oppleve denne damen
  • Nov 20, 2020
    afaioiqmnd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Falske bilder. En frekk dame med henge pupper. De hang i kryss, det er de verste henge jura jeg noen gang har sett, Hun var helt fraværende, kan minne om noe rus av et eller annet slag. Jeg gadd ikke fullføre, fikk på meg klær og stakk fort som fy.
  • Nov 18, 2020
    eoqypiajn

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    anita, er en super fin ung dame, som beskjeden men lett å prate med, gleder meg til neste møte:) Anbefales.
  • Nov 16, 2020
    upiiktrdhe

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    When I discovered this ad by Sonja, I decided to have a meeting Delicious look with natural hair on her pussy. Agree with the previous reviewer that everything was fine and easy from the first sms contact to little fun departure. She is a ray of sunshine, beautiful, gentle, sensual and positive girl of which there are only a few. She came to me with a contagious mood and gave me a lovely and cozy hour. She tasted good, that is, more taste. Lovely and firm body with beautiful tits that do not need bras. Everything felt natural as with a girlfriend. She totally emptied me with her very well working pussy. Afterwards a little cuddle. Highly recommended if anyone is unsure. Hope you will visit me again Sonja, maybe a little longer meeting.
  • Nov 16, 2020
    rimbzzqate

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    The pictures are not really that accurate couple of them are old, but she looks nice an sexy for my taste. I like natural women, hoenstly i was expecting a little bit body hair but she didnt have that which was a bit dissapointing. Because i was looking forward to that since she advertises as a " natural girl" on another website.

    The experience was overall very good for the price point, i think that she tries her best and is a kind woman. I would probably buy again and also just meet and talk with her since as a middle aged man i found her as a great talker and i could litterarly talk about anything with her and that made the meeting great. Her english is perfect. She has done porn in the past which she confirmed so that was a little bit of a interesting experience with a pornstar. The location is fine, not going to disclose the adress here on the review but its fine enough, easy to find. The apartment was clean and i didnt share the same experience as the last few ones who saw dirty towels, everything was clean, i went pretty early so maybe thats why. She didnt smell or anything, and she did offer to take a shower with me if i saw that as nescesarry but i declined the offer.

    Overall pretty happy with the experience, will probably just pay for a conversation next time, i like her, very kind woman and seems genuine and interested in what you have to say and talk about.
    Parking was a bit hard to find a spot but the tbane/trikk/bus drops you close by so thats not an issue.
  • Nov 14, 2020
    ujfjybbsoz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bare tull har inga problem med stora kvinnor men dom får gärna visa det får inte ta någon stans och kör hand trixat i doggy så man ska tro man är inne 0 inlevelse och har 2 profiler inget svårt att se vilka 2
  • Nov 14, 2020
    ujfjybbsoz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Hu har även en profil som heter Elena helt tragiskt i doggy körde hon hand trixet så man inte kom in i hon fick inte ta någon stans och vred sig undan de mesta synd med sådana penga förstörare jag har inga problem med stora kvinnor men dom kan visa sig som dom är
  • Nov 10, 2020
    qlailaevqs

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ekte bilder, perfekt kropp... men det hjelper ikke når hun ikke leverer. Blowjob var ok og med innlevelse, men selve sexen var direkte kjedelig og ikke verdig noen som kaller seg pornostjerne. Og ikke ta på henne, for gud skyld. Irritert om man tok henne forsiktig på puppen, vred seg unna hvis man ønsket å holde på rompa og trakk seg unna ved enkel forsøk på ta henne på ryggen. 1 minutt i en posisjon og deretter 1 minutt i en annen. Det er mange andre jenter der ute, som er my bedre enn dette. Tidligere positive anmeldelser må være av karer som ikke har så mye erfaring eller er superenkel i senga...
  • Nov 08, 2020
    xlahrvbrxi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hei, må bare skrive en anmeldelse på denne pornodronninga som er på Trondheims tur.Christina Lee, hun er utrolig vakker milf, med en fantastisk flott kropp til å være 1979 modell, og veldig hyggelig å snakke med.

    Da jeg kom inn, ble jeg møtt med et godt smil, Christina ga meg et varmt, tørt håndkle, viste meg på badet og spurte om jeg ville ha noe å drikke. Så etter dusjen satte vi seg og hadde en fin smalltalk før vi fortsatte inn i soverommet.

    Vel der begynte hun å gi meg en lang avslappet massasje, fulgt med en enestående blowjob. Etterpå var det min tur å returnere bevegelsen med en massasje for henne.

    Hva vi gjorde etter at jeg skal holde for oss selv ... men hun er veldig dyktig i det hun gjør ...


    Takk Christina for en fantastisk tid sammen, og jeg vil gjerne se deg igjen når du bestemmer deg for å besøke Trondheim 😘👍
  • Nov 08, 2020
    hyffiyykod

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne modne dama på Oslo øst for noen dager siden. Veldig hyggelig formfull moden dame, fine pupper etter alderen. Carlotta er rumensk/ungarsk og i sin beste alder. Alderen i annonsa stemmer kanskje men mulig noen år eldre. Starta med en dusj så hoppa vi rett i bingen.

    Ho utførte owo mens vi var i 69 posisjon, smaker godt og blir naturlig våt. Ble tungekyss også. Etter en stunder gikk vi over til at hu rei meg og jeg kom i henne. Så ble der prat og latter.
    Runde to ble doggy og kom for andre gang i hennes deilige gode mus,dama er god i senga
    Så ble det dusj og farvelklem. Anbefales.👍
  • Nov 04, 2020
    scqwddfrkf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    https://www.realescort.eu/ads/91558/norske-kathrine
    Møtte henne for årevis siden. Nå har hun norges største pupper og er vel en B/C kjendis. Bla. vært på et tv program om plastisk kirurgi. Hun vil ikke møte noen nå som ikke har registrert nummer (!) Men det har hun ikke selv......men jeg vet jo selvsagt navnet og det andre kunstnernavnet hennes :-) Diskresjonen blir jo borte om hun skal vite fullt navn på kunden, i denne bransjen anser jeg det som useriøst.
  • Nov 01, 2020
    jnzvljfzpl

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Vennlig, øm og sexy kvinne, kledd meget sexy. Hun ønsket meget velkommen med en søt stemme. Fikk tenning uten problemer. Veldig fin og spennende lek først. Deretter massasje som ledet til sex i ulike varianter. En forførende kvinne som jeg likte godt.
  • Nov 01, 2020
    yiigzduaa

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Relativt pen, men er ikke villig til å utføre tjenestene som ble avtalt på forhånd og en time ble til 30 minutter. Det er en grunn til at annmeldelser er skjult på profilen hennes for å si det sånn.
  • Nov 01, 2020
    ihqzapjdtk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var på besøk tidlig en morgen. Fantastisk å starte dagen med et besøk hos denne dama.


    Dette er en helt nydelig dame. Fikk det ønsket meg og kommunikasjonen i forkant var ryddig og fin.

    Anbefales på det sterkeste.
  • Oct 26, 2020
    hwjylpesv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Møtte denne hærlige damen, fine store pupper å få kose seg med, smaker godt, blir våt og kåt, suger og Knüller som en gudinne, for en opplevelse det var, fekk være sammen med henne i 2 timer, brukte ho i alle hull, hva vi ellers gjorde blir mellom oss,😘 en ting er sikkert, jeg skal tilbake snart.
  • Oct 26, 2020
    bpokmocmlx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice I Oslo for noen dager siden ho er en moden (Rumensk tror jeg) dame litt opp i årene,Berenice er ikke noe glansbilde, men ho er med på det meste , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin fitte, er trangere enn mange yngre damer /jenter jeg har møtt, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?ho er perfekt for oss som digger modne voksne damer. Kan også anbefale en annen moden dame Charlotta, ho gir deg en fantastisk opplevelse. 😘
  • Oct 26, 2020
    zbapjjgnw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var og besøkte denne flotte BBW blondinen for noen dager siden,vart møtt i døra av en flott jente i sexy undertøy og for noen mega store pupper, jenta er
    jordnær og fin er av de sjeldne. Lett å avtale med. Får deg til å slappe skikkelig av. Starta med en dusj og etter det vart det rett inn på soverommet for masse deilig sex, Blondinen liker å bli slikket, vart skikkelig våt og masse lyder, smakte godt, vi kosa oss masse. Jeg var utslitt når jeg dro derfra. Ta godt vare på henne og vis respekt. Så gir hun masse av seg selv. 😘De fineste timene jeg har hatt på lenge. Ser frem til å møte deg igjen.
  • Oct 25, 2020
    oyndfvccug

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Datoen er ikke eksakt.
    Jeg traff denne flotte samiske Milfen første gang for en måneds tid siden, og opplevde en umiddelbar kjemi med henne . Hun er en fantastisk sensuell og vakker kvinne, med et naturlig erotisk vesen som det er vanskelig ikke å falle for.
    Fint å også bli litt kjent med henne gjennom tekstmeldingskommunikasjon i forkant (dels fordi vi strevde litt med å finne dag for treff, og strevet var utelukkende min skyld).Fekk en fantastisk god owo bj, noe av det beste jeg har opplevd, denne fantastiske damen gir deg en flott opplevelse, fikk slikke henne og ho vart skikkelig våt, musa åpnet seg som en blomst som springer ut, mmm smakte veldig godt, hva vi ellers gjorde blir mellom oss, men kan si at musa er fantastisk trang, herlig. Vart 2 timer med gode samtaler, kos og sex
    Anbefaler MJ på det aller hjerteligste, men behandle henne med respekt, seriøsitet og vennlighet. Hun fortjener alt godt.Håper å få treffe henne igjen neste gang jeg er i Oslo.
  • Oct 24, 2020
    vgxlqyabyp

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Karoline i Drammen, wow for en deilig dame med en herlig kropp. Hun startet rett på med suging og det tok ikke lang tid før hun begynte å ri meg. Sleiket den deilige fitta hennes til hun kom, veldig våt og trang. Fikk så knulle henne i doggy, avsluttet med Cim. Runde 2 startet med å runke og suge til jeg sprutet over de deilige puppene hennes. Møter henne gjerne igjen :)
  • Oct 24, 2020
    ckglgngmov

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må si meg helt enig med tmjnkidgmu i anmeldelsen av Sissel. Ikke noe tull med avtaler eller avtalte tjenester. Pris på ekstratjenester står i annonsen. Vil bare legge til at Sissel har myke, deilige, store og ikke minst ekte pupper. Og hun kysser fantastisk. Har aldri opplevd maken. Hun må være den eneste eg har har møtt av eskortejenter, hvor eg hadde vært fornøyd, selv om vi bare kysset den tiden vi var sammen. Kommer du med forslag, er svaret, ja, det kan vi prøve. Selvfølgelig innenfor hennes komfortsone. 3500 for 2 timer synes eg er rimelig for en jente som Sissel, med tanke på hennes kvaliteter og standard. Tiden med Sissel er alltid noe eg ser tilbake på med stor glede. Håper de som besøker/får besøk av Sissel, setter stor pris på henne og behandler henne med den respekten hun skal ha og fortjener.
  • Oct 24, 2020
    tmjnkidgmu

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne flotte jenta sist ho var i Trondheim, ser ho skal komme på besøk i November også. Sissel er ei herlig jente.... En engel vil jeg si. Snill godhjertet jente som ofrer seg helt å fult. Ærlig. Forsiktig. Ingen grenser.
    Sissel kommer jeg til å møte så ofte jeg kan.....
    Lett å bli gla i. Liker måten hun er på føler meg trygg i hennes selskap. Utrulig go til å sug. Herlig våt fitte. Å er fantastisk go å bruke rompa......, gleder meg til neste møte
  • Oct 24, 2020
    jmbdctmkcx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Valerya i Oslo for noen dager siden.Valerya er en moden flott 🇮🇹 Italiensk dame som er med på det aller meste, store naturlige pupper som er gode å kose med, koselig dame som er med på det meste
    du knulle alle hull uten gummi, og sprute i vei😉
    Er vel litt tvilsomt å knulle uten kondom, men Gud hvor deilig.
    Stram å god fitte, smaker /lukter godt og en hærlig følelse når du spruter langt oppi henne mmmmm må bare oppleves.
    Suger helt greit, og tar også anal sex helt uten gummi.
    Trur nok jeg skal møte henne igjen. Vart 2 timer med denne flotte Milf'en
  • Oct 20, 2020
    xnzrfpgzko

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Carlotta på Oslo øst
    for 2 dager siden, 2 timer treff. Veldig hyggelig formfull moden Ungarsk dame i sin beste alder. Alderen i annonsa stemmer også. Starta med en dusj så hoppa vi rett i bingen.

    Ho utførte owo mens vi var i 69 posisjon,musa smaker godt og blir dryppende våt, det ble tungekyss 💋og masse annen sex. Etter en stunder gikk vi over til at hu rei meg og jeg kom i henne uten kondom. Så ble der prat og 😘
    Runde to ble doggy og fylte hu igjen. Også denne gangen
    Så ble det dusj og farvelklem. Anbefales.Ta godt vare på denne modne damen, ho fortjener det. 😘
  • Oct 03, 2020
    uzutnbedy

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Samme som Milf. Senorita.Så dårlige et hun bytter til forskjellige annonser navn..
  • Sep 28, 2020
    oczlgeexzo

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Går under flere navn, bl.a. Ariamna Squirt, Cora Anal Squerting etc.
    Blanding av ekte bilder og ikke, ganske digg kropp men lukter litt røyk.
    Betalte for en time, måtte betale ekstra for OWO og anal og CIM. Ville hverken anal eller CIM, og ble hevet ut etter 12 minutter.
  • Sep 10, 2020
    szzaxbjqt

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • Sep 09, 2020
    ekulhlgyse

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i Oslo for 2 timer ,en fantastisk flott milf , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?
  • Sep 04, 2020
    cdjhrbnkiz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Anne Lise er en skikkelig, ordentlig eskorte, som tar jobben sin seriøst. Ikke noe tull med timeavtaler, avtalte tjenester. Du får tiden du avtaler, og gjerne litt til. Lett å finne frem med parkering rett ved tilholdssted. Max 50 m å gå. Du blir tatt inn i en ryddig, fin og koselig leilighet. Den står i stil med Anne Lise. Hun er vakker (helt objektivt), snill, blid og trivelig. Latteren, som sitter løst, gjør at man umiddelbart trives i hennes selskap. Fitten, som er glattbarbert, smaker utrolig godt og er trang. For ikke å snakke om rumpa hennes. Stor, myk og nydelig å la pikke gli inn i. Og puler du henne godt, er det deilig å kjenne fittesaften renne. Anne Lise er en nydelig kvinne på alle måter. Ønsker du kvalitet, er Anne Lise den du bør oppsøke.
  • Sep 01, 2020
    gldgpgqtmx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig søt jente med ekte bilder. Anbefales virkelig!
  • Aug 03, 2020
    twsycxmdlg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Mange eskorter sliter med høflighet og integritet i telefonen når jeg ringer.

    Det gjelder ikke for Annalyse. Utseende kan ligne på en ung utgave av Courttney Cox, hun ser ut som en engel og når man blir kjent med henne kan hun være kinky som en djevel. Annalyse er en engel, høflig, intelligent og god å prate med. En dame man blir glad i og det er det mange av, når man ser på anmeldelsene hennes... hun er en dame jeg ville ha giftet meg umiddelbart, hvis hun hadde akseptert mitt fireri.
    Uten å gå i detaljer, kan jeg si at hun kan spille flere roller og er utrolig sexy. Hun har humor, engasjement og er en virkelig dame! Hun skal ha respekt av oss karer! Hun er ikke bare sexy og lidenskapelig elskerinne, men svært trivelig å være samme med og byr på gode samtaler.
    Ikke la dere lure av hennes milde og blide ansikt, hun har temperament i massevis!

    Kan si til slutt: Løp å kjøp før hun forsvinner fra brasnjen.
  • Jul 10, 2020
    seggfkpoql

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Sara 4-5 ganger i en 3års periode. Som noen her skriver så er hun ingen supermodell, men jeg mener hun er naturlig pen. Det er ikke sånn at man sliter med å få ståa. Den kanskje beste BJ har jeg trolig fått av henne hvor hun sugde meg i over en time i et intenst tempo. Ble overrasket at det finnes sånne jenter som klarer å holde ut så lenge. Det beste av alt er at hun tar ladningen i munnen. Pirrende også at hun snakker dirty og på språket sitt (trolig estisk). Hun er kanskje ikke den mest aktive jenta i senga, men tåler lang og hard knulling sålenge du er den aktive. Det som forundrer meg akkurat som forrige anmelder er at hun har gjort comeback og skrudd opp prisene kraftig. Man kan få så og si samme service som hun tilbyr hos andre men for halve prisen.
  • Jul 09, 2020
    lpdpxlopof

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sara. Bilder stemmer med profil.
    Damen ser helt ordinær ut, ikke noe wow faktor.
    Men om du liker å bli sugd godt og dypt så kan hun anbefales. Hun tar sæden også i munn.
    Vet ikke hvorfor hun har skrudd prisene så kraftig opp nå, for hun skiller seg ikke ut fra de andre. Så bra er hun ikke.
    2500 for 30 min, 3500 for 1 t.?
    Da bruker jeg heller tid og penger på noen andre.
  • Jul 08, 2020
    qdsuvrbbcv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Vet ikke hvorfor det ikke blir nevnt i annonsen, men det ble altså bekreftet av flere, en tid tilbake, at dette er en transperson.

    Føler jeg må nevne dette, da jeg selv hadde blitt ganske grinete om jeg hadde møtt en dame som viste seg å ha mannlige deler.
  • Jul 02, 2020
    oyemkjcmg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Besøkte henne for noen måneder siden for massasje og knulling. Hun snakker litt svensk, leilighten for ny og selve massasjen OK. Det som skjedde etter det var litt skuffende, hun suger ikke men trer på gummien med en gang. Det er du som må ta initiativet under akten og når hun skjønte at jeg ikke blir ferdig etter 15 min begynte hun med handjob så jeg skulle bli ferdig etter 60 min. Hun er mye tykkere enn det bildene viser.
  • Jun 28, 2020
    ejfpkfxrol

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig jente..som ikke hadde restriksjonene på hva en kan gjøre..Anbefales.
  • May 07, 2020
    ezghjcypwc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ei ganske rund, men likevel fast og fin polsk hore som er veldig hyggelig og ikke minst deilig å pule. Flotte svære patter som det er topp å kjøre kukken mellom, og sprute på når det går.
  • Mar 11, 2020
    qvjwsumtva

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Denna dama er ikke helt god. Sier/gjør du noe som blir oppfattet feil så er det trusler om politi og faenskap. Gjør dere selv en tjeneste og hold dere unna!
  • Feb 07, 2020
    qyjgxovic

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Et nytt deilig besøk hos denne drømmekvinnen. Bildene stemmer på en prikk. Deilig å treffe ei jente du føler deg komfortabel med, og ettersom hun har lært meg å kjenne, slapper hun av, og gir sitt beste under treffet, og hun vet hva hun skal få meg til å gjøre for maksimal nytelse.
  • Jan 16, 2020
    ekcjxmdzbd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne dama i Oslo, alt som var avtalt ble gjennomført. Men det var noe keitete. Ho var hyggelig og alt, men vil bare si at alderen er lang ifra riktig. Stedet var skittent og tipper ho er iallefall 20 år eldre en hva annonsen tilsier. Og berøringsvennlig er hun ikke.
  • Jan 11, 2020
    yslujopvad

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Julia noen ganger, og er like fornøyd hver gang. Hun snakker godt engelsk og får meg til å slappe av, og ellers vet hun akkurat hva som skal til for å ta meg til himmels.
    La inn denne anmeldelsen i går også, men det ser ikke ut til at Stjerneportalen ikke virker som den skal ettersom min og en annen anmeldelse var slettet når jeg sjekket i dag. Er jo ingen innlegg siden 4. Januar.
  • Dec 03, 2019
    qmtazofntx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Elia Sophia ,er en flott dame Milf .Hun er en god jente å anbefale, Hviss hun går ned litt med prisene å ikke stile opp mot de Norske jentene, for de er alt for dyre. . Hun har en flott kropp herlige bryst og en deilig 69,god smak.nam,nam. Kan anbefales.
  • Nov 19, 2019
    vvjotsovfv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    da var Henriette prøvekjørt, spess dame på go måte, fin mus med pearcing å greier, deilige pupper osv, frister til gjentakelse:) hilsen BULJO
  • Nov 19, 2019
    goagcmfykz

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte denne deilige jenta når jeg likevel var i Oslo. Og Julia svikter aldri. Hun snakker godt engelsk, og den trillende latteren hennes er forløsende. Ser at hun har fått nye bilder nå, og dette er definitivt jenta du møter. Hun vet akkurat hva jeg ønsker, så servicen er topp (grunnen til at jeg treffer henne igjen og igjen), og etterpå slappet vi av med en prat. Ingen stress med klokka. MdG vil øke bensinprisen med 5 kroner.
  • Oct 09, 2019
    dzyebuhymi

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    strålende. Møtt henne flere ganger. Sist på vorspiel hvor vi var 3 kamerater som delte henne. Det var gøy, trivelig og bra. Hun var klar på at det er noe hun sjelden gjør, men hun stolte på oss. Ble Mye lengre enn de 2 timene vi først avtalte. Alltid brukt kondom. Aldri fått lov med anal
  • Oct 06, 2019
    djryydtoem

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg må bare bekrefte hva tidligere skrev om henne, men hun tok den i rompa den gang. Hun rimmer også veldig godt. hun elsker jobben sin kan det virke som
  • Oct 05, 2019
    zmatfbuddr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    FY FLATE! for en nydelig kvinne Berenice er. Dette er ikke noe ungsau og ikke sylslank kvinne, men en behagelig, myk og deilig en. Store flotte og ekte pupper som det er utrolig deilig å puppeknulle. Knuller man henne bakfra er det, med den utsikten, vanskelig ikke komme fort. Synd hun ikke tilbyr å bli knullet i rompen. Tror det hadde vært deilig å fyllen den med sperm. Hennes deilige, våte og trange fitte er også vært et besøk. :) Berenice er en trivelig og hyggelig kvinne, som det er lett å gjøre avtale med. Disse er hun nøye med å holde, også det man avtaler av tjenester. 2100 kr for 1 time, inklusive 500 kr for å slippe frakken, synes jeg er et kupp. Fitten luktet og smakte deilig. Om eg vil besøke Berenice igjen? Ikke ti ville hester kan holde meg tilbake. Litt språkproblemer, men det må eg ta på min kappe. Engelsk muntlig er ikke min sterke side. Men med humor og litt fingerspråk, gikk det helt greit.
  • Sep 27, 2019
    khtoqpszrc

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    denne latinske kvinnen er et funn for de som liker frodig dame som byr på av seg selv og tjenester. enkel å gjøre avtale med og er hyggelig og ikke minst deilig. Eneste som er synd er operert bort noe av sine bryster, men ok. suger, knuller som bare det i begge hull også uten kondom. Liker å få spruten i seg. Kanskje ikke fra alle, men ikke vært noe problem de gangene jeg har vært hos henne. Burde egentlig ikke gi noen anbefaling da helst vil ha henne for meg selv, men greit å dele på godene også
  • Aug 24, 2019
    aeetazsguq

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt arist navn, hadde artist navnet Nikita91 før. Samme gamle greia. Ikke noe å anbefale. Styr unna.
  • Aug 23, 2019
    gekxrxbagf

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    møtte PORNSTAR CHRISTINA LEE i dag etter sett noen filmer av henne wow så bra dame aldere i slutten av 30 årene gir topp service . løp og kjøp
  • Jul 07, 2019
    znwuwkoesr

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Bare tulle. Kommer om 2 timer, etter 2 timer, ble det en time til og så 40 min. Og så helt borte plutselig sender hun sms 6 timer etter og kan møtes.. omg.. Bare tull. Useriøs
  • Jun 18, 2019
    kldmhdxbub

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    At eg er glad i Sissel er det ingen tvil om. Det er rett og slett en varm, snill, god, vakker, myk og deilig kvinne som det er lett å bli glad i. Denne gangen hadde eg avtalt en 1 times treff på hennes sted. Jo nærmere eg kom, jo mer sikker ble eg på at det ble for lite med 1 time. Da eg traff henne spurte eg pent om hun hadde mulighet til å utvide treffet og det hadde hun heldigvis. Ble tatt i mot med en deilig klem og kyss. Så var det av med fillene og i sengen ventet Sissel med sin varme (bokstavelig talt) favn og flere deilige kyss. Å ligge i Sissels favn og kysse og stryke over hennes deilige kropp, er utrolig avslappende og man føler seg trygg og ivaretatt. Etter en stund ble det mer action, da Sissel ville...Det som videre skjedde er mellom Sissel og meg. Kan si så mye at hun leverte topp kvalitet på alt. Og det er slik eg er vant at Sissel leverer. Som vanlig ingen problemer med å gjøre avtale via sms. Hun holder avtaler og tider. På selve treffet er det ikke noe stress med mobil eller klokke og du får den tiden du har avtalt. Lett å finne frem og parkering, ca 4-5 min å gå. Det er helt innafor, mener eg. Prisene hun har på sine treff er også helt innafor. Eneste som er x-tra er analsex (500 kr) og det står i annonsen. Sissel er ekte vare, både på bilder og i virkeligheten. Ikke noe silikon eller annen dritt. Hun er vakrere i virkeligheten enn på bildene. Gleder meg allerede til neste treff for da blir det overnattings treff. :) :) :) Gutter/menn stell veldig godt med denne perlen av en kvinne og gledespike. Gi henne den respekten hun skal ha og fortjener. Tusen takk for treffet Sissel. En varm og god klem fra Kosebamse.
  • Jun 16, 2019
    tqygxkehhd

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Deea kan på det sterkeste anbefales. Hennes vesen, humør, kropp og service var fantastisk. Hennes behandling av meg som hennes sexslave var perfekt. Hun leste mine ønsker godt og frekt. Etter å ha lest di andre anmeldelsene, så tok jeg motet til meg å ringte henne. Det som møtte meg da hun opnet opp døra, var en vakker kvinne, det var veldig bra uten tvil Deea på bildene, Hun er en juvel som bør behandles godt. JEg kommer igjen.
  • May 31, 2019
    qqfidabcyk

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det virker som det er en kampanje mot Sissel gående fra en galing eller konkurrent. Hva er motivet? Eller dophue som blander henne sammen med noen andre. Har møtt Sissel mange ganger, og vil ikke slutte med det. Hun er slank og stram og IKKE tykk. Hun røyker ikke, og aldri rusa. Tar vin om du spanderer. Holder alltid avtaler, ser ikke på klokka, er ekte kåt og med på det meste til lav pris. Snillere og greiere finns ikke, så stygt å lage usannheter og hets mot henne.
  • May 27, 2019
    roxrorging

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg avtalte møte med henne siden jeg liker naturlige jenter. Bildene er nok ekte, men gamle. Det meste henger mer enn det du får inntrykk av. Skulle jeg gjette, så er nok bildene minst 10 år gamle. I annonsen oppgir hun alder til å være 34 og det var nok også for 10 år siden, minst. Etter en dusj, gjorde jeg meg klar til 69, men når jeg fikk musa over ansiktet, luktet det ille. Råtten fisk er det som jeg kan komme på å sammenligne med. Kom meg opp og ut derfra. Anbefales ikke.
  • May 20, 2019
    cnwgvnbvgx

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jenta flere ganger for lenge siden og det er ei nydelig jente. Men om du foretrekker tynne jenter er ikkje dette jenta for deg, heilt klart. Men det er vel nok av slanke damer som "ser sultne ut" å velge i? Dama har nydelige feminine former og er veldig søt. Om en tar seg noen sekund til å lese annonsen, bør det heller ikkje være noen stor "overraskelse" at hun har former. Jenta ga mye av seg sjøl, og var varm og "passionate". Typisk herlig latina.
  • May 20, 2019
    ewknpsvyou

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • May 19, 2019
    ewknpsvyou

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • May 03, 2019
    facrjnnotv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hun er et funn for oss boobs-lovers! Besøkt henne mange ganger over flere år og er alltid like deilig og villig innenfor de grensene hun har satt. Dusj sammen etter akten flere ganger. Forstår ikke de tidligste ratingene her. Enten er DE falske (skrevet av sjalu/syke mennesker), eller så har hun modnet veldig. Bor fast i utlandet, har en sønn der, og kommer hjem av og til for å tjene penger til familien. Nyt denne ekte skjønnheten karer - mens dere kan!
  • Apr 30, 2019
    yokkdnfsay

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis bildene er av henne, er de minst 10år og 20kg siden. Hyggelig dame som tar den i rompa.
  • Apr 26, 2019
    facrjnnotv

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Kathrine mange ganger! av det skjønner dere at jeg hører til dem som snes hun er herlig! I tillegg, renslig, hyggelig, åpen, utrolig tolmodig og grei! En av beste jeg har møtt, og står på spranget igjen nå! Gleder meg til henne igjen
  • Apr 04, 2019
    kldmhdxbub

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da har eg hatt den utsøkte gleden av et nytt besøk hos Sissel. Hun er enkel å gjøre avtaler med via SMS, som eg foretrekker. Svarer raskt. Holder avtalene. Har aldri opplevd noe tull eller å ha måttet vente. Holdt til på et sentralt, trygt sted. Parkering ca en 3-4 min. spasertur unna. Om Sissel kan det sies mye positivt. Blid, snill og er en type som får de litt nervøse besøkende til å slappe av. Lett å snakke med. Da eg kom inn døren ble eg mottatt av en nydelig kvinne med et stort smil og et fantastisk kyss. Og der i gangen ble vi stående en stund å kysse/kline. Om vi hadde blitt stående der resten av treffet hadde egentlig ikke gjort noe, men vi fikk av oss klærne og kom oss i sengen. Der ble det mer kyssing med klem og kos. Hva som videre skjedde skal bli mellom Sissel og meg. Sissel både lukter og smaker nydelig. Må bare nevne hennes Blowjobb. Den må oppleves. Et treff med Sissel er som å komme til himmelen og Sissel er en levende engel. Var turen fra Fredrikstad til Oslo for å treffe Sissel vært det? JA!!!!!!!!!!!! Behandle Sissel med den respekt som hun skal ha og i høyeste grad fortjener. En varm og god klem fra Helge. Skattemeldingen er lagt ut. AltInn sliter med innloggingen.
  • Mar 31, 2019
    voavsufstg

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    En stjerne for avtaler. Ringte. Ei dame med hes og litt grov stemme svarer. 1000 for halvtimen og 500 ekstra om jeg hadde lyst til å knulle henne uten kondom. Tusen takk - kunne ikke dra men så dukket annonsen opp på nytt. Spinkel pikestemme. Uten kondom! Jeg knuller aldri uten kondom! Konklusjon: Piker kommer og går, annoser og telefoner består.
  • Mar 10, 2019
    kldmhdxbub

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en nydelig kvinne som leverer på alt. Alltid smilende, lett å kommunisere med. Holder avtaler, lett å kontakte på SMS og svare ganske raskt. Holder avtaler og tider. Du får i alle fall ikke kortere tid en avtalt. Alltid rene og pene treffsteder. Det har vært gode parkeringsmuligheter på de stedene eg har truffet henne. Det "dårligste" stedet lå 5 min gange fra parkering. Eg mener hun har rimelige priser og det eneste hun tar extra for er analsex. Den prisen (500 kr) er også oppgitt i anonnsen. OBS! Sissel kan kan man lett bli forelsket/avhengig av.Skal eg framheve noe, må det være kyssene hennes. Å komme inn i armen til Sissel og få et deilig kyss mitt på truten, da har du kommet til himmelen. Det er nesten slik at da spiller ingenting noen rolle lengre. Første gang er traff henne, hadde eg en times avtale. Brukte de første 45 min tilmkosing og kyssing. Kunne gjerne brukt resten av tiden til det også uten at det hadde gjort noe. Terningkast 12 av 6 mulige. Bildene stemmer 100%. Hun er så deilig som bildene viser. Puppene er ekte.
  • Feb 28, 2019
    pccridbmez

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kjempedeilig og kåt dame. Besøkt henne et par ganger sist hun var her. Superdeilig facesitting, gnir fitta si godt over ansiktet. Suger kuk veldig bra. Har en helt utrolig deilig fitte, våt, sugende og god. Veldig deilig å bare la spruten stå dypt inne i henne, det liker hun.
  • Feb 11, 2019
    kzmsioqgpm

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg vil nok en gang anbefale henne til de som ser etter en vakker Domina du virkelig kan stole på.
  • Nov 18, 2018
    wxrfljqguw

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nina har ikke bilder av seg selv. Men liker du jenter som er store nedentil og små bryst og lite hode, så kan hun være for deg. Snakket hele tida om forskjellige saker og ting, så jeg fikk ekstra tid for at hun skulle gjøre det avtalte. Kroppen ble likevel altfor mye turn-off for min del. Besøker henne ikke igjen.
  • Feb 17, 2018
    dyscywpuhj

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  

    Fin dame med et herlig smil. Sexy og litt rampete latino som er med på det meste. Fitta er trang og fin. Bildene er virkelige.
  • Nov 18, 2016
    ddumstzghh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • Oct 21, 2016
    ddumstzghh

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • Aug 30, 2016
    mbfabdqdif

    Real images
    Keep appointment
    Smell good
    Body
    Tighness
    Behaviour

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ikke bare sexy som hun sier - her snakker vi om supersexy! Jeg kan ikke få nok av henne, og hun gir deg alt en mann kan begjære. Jeg skal snart tilbake!!!
  • All Review